Hirdetés
- Az AMD szerint Radeonokból nem lesz hiány
- CES 2026: igazi mindenes a Lenovo legújabb, 4K-s QD-OLED monitora
- A Micron szerint nem dobbantott a végfelhasználói piacról a Crucial eltűnésével
- Beépített hangszórót is kapott az MSI legfrissebb mini PC-je
- CES 2026: egy ponton világelső lett a Micron új SSD-családja
- Őrült módjára szabja át AI-ra a GeForce-okat Kína
- VR topik
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- CES 2026: hivatalosan is kettészakítja a PC-s kézikonzolok piacát a Lenovo
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
Black Dragon
üzenetére
GHOST-hoz nekem sem volt türelmem, főleg mikor 10 kutya 10 drón és még ezernyi katona jön egyszerre
Én PREDATOR stílusba nyomom, ameddig tudom addig fedezékből késelgetem őket, aztán mozogva rájuk rontok közelharcba, de az utolsó 5 kör már tényleg nehéz ha jól akarja a játékos megcsinálni.Ha COOP -ot nyomok akkor vagy 1) kifogok egy bénát aki állandóan lebukik és mindig elmenkül / vagy meghal és meg kell mentenem.......legalább jó csalinak
a másik meg 2) a csak "sniper mode" társ, aki elbújik minden mapon a sniperező helyre és onnan hangtompítós SC-sniperrel osztogatja a HS-eket, a többit meg én vadászom le, mert persze nem mindenki megy az ő látószögébe (ilyenkor szoktam azt trükközni, hogy direkt odacsalom a többieket is ahol látja a társam és akkor megjelölöm neki a "markerrel" és elég menő akció filmes lassításos hangtompítós közös HS-eket szoktunk adni (ő SC-sniperrel én hangtompítós pisztollyal))Nagyon ritkán van olyan amikor igazán rendes közelharcos coop társat fogok ki, de 2 év alatt kb. eddig 3x sikerült és azok a meccsek felejthetetlenek lettek
A közös koordinálás, ide-oda csalogatás, mikor épp 1másodpercen múlik, hogy a másik le nem bukik mert épp fordul be a másik katona és már-már meglátná pont de még pont időben befejeződik mindkettőnk ölési-animációja...stb..... 
De az évek során azért elég sok bugra figyelmes lettem, talán a legundorítóbb bug a pajzsos-páncélos dude, akinek WallHack-je van kb., vagy a kommandós közelharc-megtagadásos dolog, amit másodjára viszont már enged....stb... ja és a kutyákról meg a drónokról nem is beszélve.....

Ezek ellenére szerintem elég nagy előrelépés lett az előző részhez képest ahol bejött a fedezékből-ölési dolog, de ha a Blacklistet továbbfejlesztik akkor már tényleg van esély egy igazán jó kémes játékra.
Az egyetlen hibája a multinak, hogy kevés nagykövetség van és kevés SvM map. Talán az SvM mapok hiánya a legnagyobb bűn, van kb. 6 pálya összesen....

Új hozzászólás Aktív témák

- Őrült módjára szabja át AI-ra a GeForce-okat Kína
- VR topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Túra és kirándulás topic
- EA Sports WRC '23
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- sziku69: Szólánc.
- Futás, futópályák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Dell Latitude 3420 - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., számla, 6 hó gar
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Apple Mac Studio M2 Ultra 24 magos CPU, 60 magos GPU, 64GB RAM, 1024GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Kék -12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártya független, 100% gyári Akkumulátor
- 146 - 147 - 166 - 167 - 168 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Én PREDATOR stílusba nyomom, ameddig tudom addig fedezékből késelgetem őket, aztán mozogva rájuk rontok közelharcba, de az utolsó 5 kör már tényleg nehéz ha jól akarja a játékos megcsinálni.
a másik meg 2) a csak "sniper mode" társ, aki elbújik minden mapon a sniperező helyre és onnan hangtompítós SC-sniperrel osztogatja a HS-eket, a többit meg én vadászom le, mert persze nem mindenki megy az ő látószögébe (ilyenkor szoktam azt trükközni, hogy direkt odacsalom a többieket is ahol látja a társam és akkor megjelölöm neki a "markerrel" és elég menő akció filmes lassításos hangtompítós közös HS-eket szoktunk adni (ő SC-sniperrel én hangtompítós pisztollyal))