Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
green dude
tag
Sziasztok!
Látom már egy ideje nem aktív itt senki, de azért remélem tudtok segíteni. Tegnap leporoltam ezt a remek játékot és feltelepítettem. Minden kiru volt, aztán 2-3 küldetés után ezt csinálja a játék: amíg nyomom a wasd közül vmelyiket az egér nem reagál
. Ha elengedem meg tovább sétál
. Mondanom sem kell, hogy ez mennyire bosszantó, és így játszhatatlan. Újratelepítettem, hátha megoldódik a gond, de sajnos ugyan ezt csinálja, csak most 4 küldetésig bírta
. Néha meg működik rendesen, de inkább a fentebb írtak a jellemzők. Szét túrtam már a google-t a probléma után, de nem jártam sikerrel. Nálatok volt hasonló probléma? Vki vmi tippet tud adni?
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók

Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Xiaomi Watch 2 2027.04.09-ig Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 14 Pro Max 128 GB Black 100% Akku 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Ps5 slim digitalis hiabtaln 3 hónap jótállás!
- A++ Dell Pro 14"iPS WUXGA, Core Ultra 5 238V, 32 / 512 NVMe, TB4 WiFi7 ujjl.olv, 2028-0623 gyártói
- Latitude 5430 27% 14" FHD IPS i5-1245U 16GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
Üzleti előfizetők hirdetései
- Samsung Galaxy S25 Ultra 5G 12/256GB Titanium Black használt, szép állapot 6 hónap garancia
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-1135G7 I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- GAMER PC! i5-14500T / RTX 4070 / 16GB DDR5 / 512GB NVMe / 650w Gold!
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Ha elengedem meg tovább sétál
. Mondanom sem kell, hogy ez mennyire bosszantó, és így játszhatatlan. Újratelepítettem, hátha megoldódik a gond, de sajnos ugyan ezt csinálja, csak most 4 küldetésig bírta
. Néha meg működik rendesen, de inkább a fentebb írtak a jellemzők. Szét túrtam már a google-t a probléma után, de nem jártam sikerrel. Nálatok volt hasonló probléma? Vki vmi tippet tud adni?