Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Black Dragon

addikt

válasz AD4MINATOR #98 üzenetére

Én is Predátor vagyok inkább, mint ghost, de mikor hogy. Sajnos azért is untam rá kicsit a multira, mert az amit mondtál sajnos tény. Kevés a pálya, sok a béna, és kezdőként kb semmi esélyed a régi játékosok ellen, illetve nem egy sétagalopp felmenni a ranglétrán.

A coop részében szintén sajnos sok az idióta, valaki kapkod, valaki túlságosan semmit sem csinál, néha még hostként is szarok, a tényleges játékig el se jutunk, vagy bekapcsolva hagyják a mikrofonjukat, és tudomást se vesznek róla, közben meg megy a búgás vagy az üvöltözés, de szerencsére a mute-olás segít.

Egy szó mint száz, ismerősökkel, bevált emberekkel jó a coop és a multi is, de egyébként fényévente lehet kifogni egy olyan társat, akivel végig lehet játszani rendesen a meneteket. Amit végképp rühellek, ha valaki a 17. körben, vagy tökmindegy melyik körben kilép a 20 menetes játszából, és kezdhetem elölről mással. Ezért inkább szarok rájuk, és egyedül osztom a népet, sokszor még így is hamarabb végzek, és legalább garantáltan nem szakad meg, és nem kell apáskodni felettük.

Új hozzászólás Aktív témák