- Gaming notebook topik
- OLED monitor topic
- DUNE médialejátszók topicja
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen TV-t vegyek?
- Törölte az idei asztali csúcsprocesszorát az Intel
- Milyen házat vegyek?
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Váratlanul ledobta asztali csúcs-Ryzenjét az AMD
Új hozzászólás Aktív témák
-
róland
veterán
Akkor nézzük a pozitív oldalt is:
- új típusú egységek megjelenése (lovas vagy valami állaton ülő, repülésre képes, katapult);
- az avatar és a hősök újraélesztésének új módja (vérszövetség), bár itt el tudtam volna képzelni, hogy egy ütős csata után mondjuk az első pályán egy monumentnél térnek magukhoz hőseink. Nem pedig egy csúnya ''Game Over'' felirat fogad. Jobban tetszett a régi, vissza az előző pályára megoldás is;
- log: visszakereshető minden elhangzott beszélgetés, kiírt információ;
- a több ponton megjelenő időre elvégzendő feladat (kürt megfújása, majd Dun Mora-ban a főtámadásig hátralévő idő a felkészülésre);
- eszközök használata (pl. az első két pályán a tornyok tüzének meggyújtása, a kürt megfújása, szintén Iron Fields-en a távcső használata);
- bizonyos téren az XP-szerzés korlátozása (magamról tudom, hogy miért nem értem még mindig az Aryn hadjárat végére).
Hirtelen ennyi jut eszembe, ami pozitív változás nekem a játékban. Negatív is van, de azt nem akarom leírni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Gaming notebook topik
- XPEnology
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Hivatalos: ekkor mutatkozik be a vivo X300 Ultra, és így néz ki hátulról
- OLED monitor topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Asus ROG Strix B450F R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman S2 TG TT 650W
- 146 - 147 - 167 - 168 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4660
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone R7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest