Új hozzászólás Aktív témák
-
ádika86
aktív tag
sziasztok! nem tudom jó helyre írok-e.
szóval iszonyú hangos lett a gépem. régen szinte semmi zaja nem volt, de az utóbbi időben arra lettem figyelmes, hogy szinte nem lehet tőle zenét hallgatni. a speedfan-om ilyen értékeket mutat:
képha a speed05-ös értékét csökkentem, ami elvileg a proci hűtő, akkor elhalkul. elvileg 100%-on pörgeti folyamatosan és természetesen a többi ventit is. ez mitől lehet? hogyhogy csak mostanában jött elő ez a probléma? illetve, hogyan tudnám szabályozni hogy csak akkor kapcsolja be a ventiket vagy akkor pörgesse fel, ha arra feltétlen szükség van. igazából nem nagyon szeretnék a speedfan-ban manuálisan állítgatni értékeket, mert nem nagyon értek hozzá. nincs erre valami egyszerű megoldás? kezelje az rpm-eket az alaplap vagy valami? előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Azonnal elérhető, raktáron lévő HPE Aruba switch-ek
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest