Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 3D nyomtatás
- Steam Deck
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Sound Blaster X-fi HD-t sikerült valakinek közületek működésre bírni egy ipad pro-val? (M1)
-
Semplar
őstag
PCI-E PCI express to PCI adaptert használ valaki?
Creative Sound Blaster X-FI Xtreme Gamer Fatal1ty Pro -hoz kellene átalakító új alaplaphoz, ha gond nélkül működik ilyesmi átalakítóval. -
-
Csorbi
addikt
válasz
Atilla001 #16344 üzenetére
Kipróbálod ami a gyártó oldaláról tölthető, és eldöntöd.
-
Atilla001
senior tag
Üdv! Van egy Sound Blaster X-Fi 5.1 Pro SP1095 USB hangkari. Újratelepítettem a win10 64bitet és nem tudom tegyek e fel külön drivert ha igen melyiket vagy elég, jó a plugendpléy?
Sose állítok semmit a hangerőn kívül.
thx -
Süvi
őstag
Sziasztok!
Esztétikai okokból (nem tetszik a jobb oldali hangfalba menő, jövő sok kábel) szeretném megcserélni a jobb és bal hangfalakat. Van esetleg lehetőség a sztereo csatornák/jelek felcserélésre?
Creative Sound Blaster X-Fi HD SB1240Köszönöm
-
MACKIE Onyx Artist 1x2 + Corsair HS50 Pro Carbon, szerelem az első hallásra
. Az XFi ElitePro BurrBrown DACjait rommá veri.
A HS50- el magamat leptem meg Karácsonyra, a MACKIE pedig a Tesómnak lesz. Persze kipróbáltam, és azonnal be is rendeltem magamnak is egyet
Pontos, precíz, erőteljes hangzás -egy élmény, legalábbis fülessel. A Solo6C- vel ill a Kenwood végfokkal még ki sem próbáltam, TRS-RCA kábeleket kell beszereznem. -
Satyricon
addikt
Sziasztok
Sajnos nem férek hozzá a PAX Auzen Prelude driverhez, a másik gépemen van. Tudtok linkelni PAX drivert hozzá? A neten sajnos már nem elérhető a készítő honlapján. A Daniel K driver azt hittem jó, de nekem gyanús, ahogy amiatt szólhat torzul a két hátsó Z-5500 hangszóró. Nemrég újratettem a drivereket, regcleanerrel letöröltem minden driver maradványt, de akkor nem oldódott meg teljesen a probléma.
Köszi előre is.
-
-
-
nutella1
őstag
Volna egy kérdésem.
X-FI 5.1 pro v3 optikai kimenetére csatlakoztattam egy házimozi rendszert (win10 pro). A stereo kimenetre pedig egy külön aktív mélyládát. Úgy veszem észre, mintha a mélyláda hangja a házimozihoz képest csúszna. Az egész családot behívtam, hogy meghallgassák, ők azt állítják, nem hallják, szerintük minden rendben. Szerintem nem. Elképzelhető, hogy a subwoofer hangja késhet, csúszhat? Ha igen, mi erre a megoldás? -
Csorbi
addikt
Sziasztok!
PCIe X-Fi-t használ valaki teljesen gyári friss driverekkel Windows 10 vagy 11 alatt UEFI+bekapcsolt Secure Boot-tal?
Tehát nem moddolt driver, mint pl a Daniel_K, vagy stb.!Arra lennék kíváncsi, hogy a gyári driverrel működik-e a bekapcsolt memóriaintegritás biztonsági feature Win10,11 alatt:
Gépház->Frissítés és biztonság->Windows biztonság->Eszköz biztonság->Magelkülönítés részletei->Memóriaintegritás BE/KI, bekapcsolás után végez egy drivervizsgálatot és ha valamelyik driver nem oké, akkor megjelenik a "Nem kompatibilis illesztőprogramok áttekintése" felirat, ott meg lehet nézni melyik driver a ludas.Daniel_K driver esetén megjelenik a ctaud2k.sys, de ezt ő jelzi is a 8.0-ás utolsó pakkjánál is: Memory integrity (feature of core isolation) cannot be enabled on Windows 10
A gyári driverre lennék kíváncsi. -
válasz
Satyricon #16319 üzenetére
Gyakran említettem hogy a Creative driverek előtt mindíg tisztítás kell. Minden előző hangdriver uninstall, könyvtáraik csontra törlése, utána a registry- ből is ki kell takarítani a bejegyzéseiket. Valamint az USB X-Fi HD telepítése előtt a vírusirtót is le kell szedni - nem elég a védelem ideiglenes kikapcsolása.
Két hátsó hangszóró pedig egyszerűen belőhető, megfelelő beállításokkal. Z5500- am nincs tehát oda nemtok konkrétumot, de ElitePro/Fatal1ty/HD/Surr5.1Pro kártyák esetén nekem simán megy aktív 5.1- es szetten, valamint előprocesszálva és bypassolva küldve, a Kenwood erősítőmmel is. Ugyanígy az Audigy kártyáim is szintén problémamentesek az 5.1- es hanggal.
-
Satyricon
addikt
válasz
DarthSun #16308 üzenetére
Tény, hogy nagyon jó a Daniel-K driver. Azt leszámítva, hogy 10 év alatt 1x engedte feltelepíteni a drivert(két napja), nagyon jól szöl a Z5500 vele. A mélyre rá sem ismerek, komolyan mondom!
Bár, még annyi hibája van, hogy akármit állítok a CCLauncherbe és a win hangbeállításokba, nem akarja a két hátsó hangszórót megszólaltatni...
Ha még ezek is mennének, akkor azt mondanám, hogy jobb, mint a PAX!
-
-
somé
őstag
Van egy hibátlan Sound Blaster X-Fi Xtreme Music hangkártyám, eladnám. Segítenétek beárazni?
-
nutella1
őstag
válasz
bobalazs #16312 üzenetére
Tehát: telepíted a hangkártya software-t, windows10-ben kiválasztod az SPDIF-OUT-ot, mint kimenetet (mivel optikai kábelen van ugye összekötve a hangkártya az erősítővel). Aztán a sofware-ben a Speaker Configuration-t beállítod 5.1-re, ezután kipipálod az "Enable Dolby Digital Live"-ot. És csak üvöltenek a hangfalak, nem lehet a számítógépen sem halkítani, sem hangosítani, csak azután ha leveszed a pipát a Dolby Digital Live-ról. Röviden ennyi. És ez nem tudom miért van.? Miért nem lehet a számítógépen akkor szabályozni a hangerőt? Ez a problémám.
-
-
nutella1
őstag
Van egy Sound Blaster X-Fi Surround 5.1 Pro hangkártyám. Az miért van, ha bekapcsolom a Dolby Digital Live funkciót, akkor nem tudom lejjebb venni a kezelőfelületen a hangerőt? Erre mi a megoldás? Ez valami bug?
-
nutella1
őstag
Valakinek van erre ötlete?
Ha a sound blaster x fi surround 5.1 pro software-én kipipálom az "Allow the audio to be also heard from S/PDIF out"-ot, akkor miért nem működik a hangkártyán a hangerő szabályzó?
De nem csak a külső hangkártyán, a windowsban hangerő ikonján sem tudom szabályozni.
Így szól a legszebben a hangrendszer, de nem engedi levenni a hangerőt.
Ha visszaváltok 5.1-be, már minden stimmel, de így nem működik. -
lcsorba56
csendes tag
Üdv. Valaki tudja esetleg mi a funkciója az Xtreme Music SB0460 kártyán levő JP2 jumpernek.Közvetlenül az CSI 24FC32 EEPROM ic alatt.Ennek nyitva vagy zárva kell lennie?A kezelési utmutató sehol sem emliti.Az enyémen rövidre lett zárva,csak igy volt hajlandó megszólalni és a Win 10 felismerni - igaz pár év szünet után.Majd levettem a jumper rövidzárat és furcsa mód most
igy is működik.
-
Csorbi
addikt
-
-
Lord Myn
senior tag
-
Csorbi
addikt
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ZBook Power 15 G9 15.6" 4K IPS i7-12700H RTX A1000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- RTX 2060 6GB DDR6/ garancia/ ingyen foxpost
- DELL PowerEdge R620 10xSFF 128GB ECC RAM
- XPS 15 9530 15.6" FHD+ IPS i9-13900H RTX 4070 32GB 1TB NVMe ujjolv IR kam gar
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Keyboard Folio hibátlan működéssel garanciával
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" (2024)- M3, 16GB/256GB (MC8K4MG/A) 8 Ciklus Éjfekete - 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bezámítás! Dell XPS 13 9305 üzleti notebook - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Iris Xe IGP Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest