Hirdetés
- Computex 2025: sok gigawattos táp a Seasonic standján
- Computex 2025: alulról karcolja a 15 GB/s-ot a Phison SSD-vezérlője
- Computex 2025: az űrben is megállja a helyét a Kingston Fury család
- Computex 2025: három új szerverprocesszort mutatott be az Intel
- Saját vezérlőpultot tervezett a Snadragon X IGP-jéhez a Qualcomm
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Akciókamerák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Androidos tablet topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fetyoka0
tag
válasz
sutyesz96 #8795 üzenetére
Szia,
én is ilyen kategóriában nézegettem pár hónapja. Ezt sikerült venni: JBL Bar Studio 2.0. 45 nm-es nappalit nem mondom, h beszólja, lehetne még több hangerőt ha zenét hallgatok.(filmezéshez szuper). Van rajta térhangzás gomb, ami nem annyira sikerült(lehet kis szobában ok).Viszont mellette szól, hogy minden frekvenencián tiszták a hangok különösen a basszus. Kezelhetősége is szuper, optikán csatlakozik nálam samsung tv-re és a tv távirányítójával vezérelhető. Teljesítménye ne tévesszen meg (30w) ez gondolom az effektív teljesítmény, nem úgy mint a kínai cuccokon van, csúcstól csúcsig ráírják a 120w-ot és köze sincs hozzá.
-
Fetyoka0
tag
Sziasztok,
nem vagyok otthon a témában. E kettő között vacilálok:
- Sony HT-SF150
- JBL Bar Studio 2.0Filmezésre(fontos lenne a térhangzás), zenehallgatásra(basszus lenne fontos) használnám.
Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest