Új hozzászólás Aktív témák
-
Ace Ventura
addikt
válasz
szakalistvan #7008 üzenetére
Sajnos nem találtam ilyesmit. Elég gáz...
-
gertitorpe
tag
válasz
szakalistvan #7008 üzenetére
Feature/Bug
-
asturel
őstag
válasz
szakalistvan #6831 üzenetére
De input független (ha olyan inputra váltok amin nem is kap jelet akkor is ez van), illetve ha le van némítva vagy teljesen leveszem a hangerőt is változatlan és csak a két szélső kis kocka alakú magas hangszóró ad ki ilyen hangot, a mellette lévő közép (?) és a mély is teljesen csendben van. Előző soundbarom, illetve az analóg hangfalaim se adtak ki ilyen zajt (kivéve a Logitech Z4 mikor nagyon fel volt tekerve rajta a hangerő és füles bementre volt dugva a tv-n..)
Az tény, hogy "allergiás" vagyok az ilyen hangokra, környezeti zaj sincs nagyon, de ha megy a klíma (30dBA) akkor is hallani, illetve nem messze van a pc is tőle. De nem is lenne különösebb bajom vele, ha mindenkinél ilyen, viszont ha csak nálam produkálja lehet beviszem szervizbe.
Megpróbáltam felvenni telefonnal, de alig hallható és nem is teljesen adja vissza.. (meglepő módon)
-
asturel
őstag
válasz
szakalistvan #6827 üzenetére
Megnéztem Neked, alapból kikapcsolt állapotban nem látja a SB-t a telefon, viszont ha még mielőtt kikapcsolom az SB-t rányomok telefonon a keresésre, de nem párosítom, majd kikapcsolom a SB-t, a telefon továbbra is "látja" (?) a SB-t, ha így rányomok az eszközre simán bekapcsol a SB és párosul.
Te meg meghallgatnád nekem, hogy sistereg/szercseg-e a szélén lévő kis kocka alakú hangszóró?
-
gubisadam
aktív tag
válasz
szakalistvan #6827 üzenetére
lehet hozzá anélkül csatlakozni hogy engedted volna a sync-et? Vagy olyan kapcsolta be aki már esetleg használta, szomszéd akárki akinek esetleg megmutattad?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okos Otthon / Smart Home
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- TCL LCD és LED TV-k
- alza vélemények - tapasztalatok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Napelem
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest