- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- Hobby elektronika
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
oldgeorge
tag
Sziasztok!
Mac Audio sb 1000-z szeretnék egy távkapcsolót! Tud valaki segíteni, honnan juthatnék hozzá? -
Laca19 (a)
aktív tag
válasz
mester778 #8397 üzenetére
Az emagos linkeden nem a HW-R450-es típus szerepel, hanem a HW-N450 típus. A HW-N450 2018-as kiadás, a HW-R450 pedig az utódja, 2019-es verzió. Általában minimális a különbség, mivel a gyártó ezeket alapesetben ugyanabba az árkategóriába szánja.
Hangminőségben jó esetben javítanak általában, bár hangeszköznél sok esetben inkább visszabutítás van.
Az ilyen kamuwattokból ne indulj ki, semmit nem jelent, még márkán belül sem. Felvett teljesítményből és a termék súlyából többet megtudsz, mint az ilyen 1000W-os baromságokból. Az N450 mélye 6 kg, az R450 mélye 4 kg, ez 50%-os különbség. Az N450 főegysége 25W, az újabb R450-é 15W. Ebből az jön le, hogy valószínűleg az N450 hangzásban jobb. Ezeket hirtelen a magyar Samsung oldaláról írtam, de azért érdemes ellenőrizni a német vagy angol nyelvű oldalon, illetve használati útmutatóban, mert azok sok esetben pontosabbak. -
mester778
csendes tag
-
mester778
csendes tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy az alábbi két linken szereplő SAMSUNG HW-R450/EN soundbarok között mi lehet a különbség? Annyit látok csak, hogy a Media Markt-os 200W míg a másik 320W, de a nevük akkor is ugyanaz.
- Media Markt-os SAMSUNG HW-R450/EN: [link]
- Emag-os SAMSUNG HW-R450/EN: [link]Valami tipp?
Köszi előre is a választ!
-
Mentolka
senior tag
Sziasztok,
Van egy Yamaha YAS207 készülékem, ami eddig faxán működött, most viszont nem kapcsol be...
Tudtok ajánlani szerelőt hozzá Pesten? -
Gino20
őstag
válasz
hyundaikia #8391 üzenetére
Ha a Q70 SB részét inkább a Q60-hoz lehetne hasonlítani (ilyenem volt), akkor hallható lesz a különbség (N850, Q90 használat alapján) zene, de inkább mozizás terén, akár atmos nélkül is. Hogy ez megér-e +50 ropit? azt csak Te tudhatod
Gyártói adatok ellenére a Q 60/70/80 is kompatibilis az SWA-8500 vagy 9000-el is.
-
aerosmith
őstag
válasz
hyundaikia #8391 üzenetére
Q80ban van oldalra sugárzás is nem csak előre meg fel és SWA-9000S hátsó hangfal való hozzá.
Q70 hez meg SWA-8500S
én inkább Q80at venném. -
hyundaikia
csendes tag
Sziasztok!
Szerintetek megéri a + 50 ezer forintot a hw-q80r a hw-q70r-hez képest? Vagy nem különösebben vehető észre minőségi különbség a 2 között mozizás és zenehallgatás során?
Köszi előre is!
-
Szia!
Tulajdonképpen részemről ajánlhatom a Samsung R550-es soundbart, nekem is olyan van.
Minden felsorolt kritériumodnak megfelel.
Bár én csak optikai csatlakozással tudom összehozni a régebbi buta Samsung TV-mmel, így a vezetéknélküli összeköttetést nem próbálhattam ki vele.
Viszont még így optikain csatlakozva ia tudom vezérelni a TV távkapcsolójával.
Ja és automatikusan ki és bekapcsol a TV-vel együtt.Szoktam használni telefonos bluetooth-os zenélgetésre és tud olyat igen, hogy amikor benyomom a mobilomon a bluetooth-t, automatikusan felkapcsolódik a soundbar is és ezzel együtt persze a csatlakozás is létrejön automatikusan.
Mondjuk én ezt a funkciót szerintem kikapcsolom majd a napokban, mert többször más okból kapcsolom be a bluetooth-t és olyankor felesleges a soundbar-nak bekapcsolnia. -
espi38
őstag
-
-
espi38
őstag
Hát skacok, sikerült beszereznem egy HW-Q80 at egy kedves topic társ segítségével és elképesztő mekkora ez a hangrúd és mire képes.Ebben valóban benne lehet a sugárzó 😁Hátsó hangszórók nélkül is van hátul térhangzás, nem semmi mire képes már ez a mai technika.
-
aerosmith
őstag
-
espi38
őstag
Igen rá, mert minél nagyobb annál jobb 😁
Talán két éve vettem már egy samsung soundbart 13 cm mélynyomó volt benne, aztán vettem egy 16,5 hangszóróval szerelt ládát ég és föld között.
Jelenleg a jbl viszi a pálmát, de sajnos nem bővíthető hátsó hangszórókkal igy ezt elvetettem -
aerosmith
őstag
Amcsiknál találtam egy új Samsung soundbart pont olyan kiépítést amit szeretnék.
Samsung HW-Q850T 5.1.2 ha jobban megnézzük igazából a Q800T plusz két sima hátsó satellite, ahogy látom SWA-9000S. Ár nincs, készlet nincs. -
espi38
őstag
Igen van és nem is kevés.
Ráadásul személy szerint nem is használnám ki, mivel én csak szinkronos filmeket nézek amiben nem igazán van6dolby atmos hang.
Szeretem a terhangzast igy nálam csak olyan soundbar jöhet szóba amit lehet a hátsó hangszórókkal bővíteni, igy marad a Samsung es a q70.
"need" Polk Audio rendszerről már itt volt szó, műanyag házas subládaja van 16cm nyomoval., -
need
addikt
Sziasztok..
Jó ideje olvasgatlak benneteket és hát csak hát nem egyszerű eldönteni mit is akarok..
Nagyon meg tetszett ez a szép de nem annyira új Dolby Vision és először abba az irányba kutakodtam tisztába vagyok a mostani termék palettával.Aztán eszembe jutott vagy is végig gondoltam hogy az a tévé amit én szeptember környékén venni fogok (Samu 65" 2020 7 sorozat UHD) abba nincs is D.V. Akkor most elköltök 300-350 K erre..?
Ha filmet nézek szeretnénk valamiféle fim hatás hangot
Így ha végig gondolom most két olyan versenyző van ami nekem megfelelne.
Polk Audio Magnifi Max sr 5.1 VS. JBL Bar 5.1Ha esetleg volna még valakinek ilyen szintű jelöltje érdekelne
Vagy esetleg tapasztalat a két termékről annak is örülnénk -
espi38
őstag
látom csak én írogatok ide
Erről van valakinek infoja ,hogy hány cmes subbal szerelt? [link] sehol nem találtam rá erre utaló leírást?
Né,etektők 150 ezer ftért rendelhető -
espi38
őstag
viszont az is tény két helyen kapható ami azért érdekes,tudja valaki miért?
-
espi38
őstag
Nincs itt válság kérem szépen ha vesszük a közel 200 ezer ftos műszaki eszközöket
-
-
Gino20
őstag
Hangszórók számára hegyezve: A Q80-ban szerintem 13 hangszóró van [link] . Hogy ki mit ajánl tényleg szubjektív. Nekem volt alkalmam itthon párhuzamosan tesztelni samu Q60-at és JBL Bar 3.1-et (ahogy ezt már korábban is írtam) . JBL SB része került alulra, hogy front részen ne akadályozzák egymást (Q60-ban van ,,felfele - oldalra irányított hang) + a sub-ok 0.5-1m távolságra egymástól. A nyers teljesítményt tekintve ennél az összehasonlításnál a JBL természetesen ütősebb volt (mélyben), de pl nekem kimondottan nem tetszett a JBL hangja, vagyis főleg zenénél azonos hangerőn (még csak ~40% környékén) a JBl-től már-már fájt a fülem olyan extra közepet és részben magasat pakolt rá (párom nyugodt természet, de konyhából JBL esetén ,,szolidan" jelezte, hogy basszus ez már bántó, muszáj?). Samu szerintem ennél sokkal lágyabb, kellemesebb hangzást biztosított (pedig még ,,csak" Q60-ról beszélek). Térhangzást, hatást tekintve meg a közelében sem járt (ismét szerintem) a BAR 3.1 a Q60-hoz. Ezek szerint, vagyis a leírtak alapján én pl valószínűleg már sose vennék JBL hangprojektort, mert azt feltételezném, hogy hasonló hangskálát kapok, függetlenül attól, hogy gyártó szerint hány csatornás stb.
Idő közben használtam samu N850-et (gyakorlatilag Q80) és jelenleg épp Q90-et, melyeknek teljesítménye (ismét) szerintem már nem marad el a JBL papír szerinti 450W-jától. Konkrétan megfelelő tartalom, vagyis nem agyonkonvertált húgy esetén ha kell szétesik a ház. Ha csak a mélyláda teljesítménye fontos, akkor ezt már a samu Q70 is hozza, mert onnantól felfele azonos sub-al van ,,felszerelve", így 160k környékén megvan akár az alternatíva.
100 szónak is 1 a vége: személyes tapasztalat és szubjektív vélemény alapján 160 környékén Én vennék pl egy Q70-et és ha fontos a mozizás, kiegészíteném egy samu SWA-8500 vagy SWA-9000-el
(csak, hogy legyen egy samu ajánlás is)
-
espi38
őstag
válasz
csokoládé13 #8351 üzenetére
Néztem én is ezt [link], szerintem valaki nagyot hibázott náluk mindenhol 170 ezer ft de náluk 90 ezer ft.
-
aerosmith
őstag
válasz
csokoládé13 #8351 üzenetére
ezt láttad gondolom:
"Bluetoothon kb. 2 másodpercet csúszik a hang a képhez képest, így csak kábeles kapcsolattal használható. A Panasonic szerint ez nem hiba, szerintem az, úgyhogy vissza is vittem, kicseréltem Samsung q60rs-ra, ami tökéletes BT-on is, és hangzásban is fényévekre veri..."
Nincs benne eARC, nem tud dolby visiont se HDR10+t, viszont ahogy látom féláron adja az euronics. Én még 100k alatt nem nagyon láttam ATMOS DTS:Xes rendszert ez elég olcsó. -
Holdcorez
csendes tag
Sziasztok!
Egy Samsung HW-Q80R 5.1 vásárlásán gondolkozom. A kérdésem az lenne, hogy ha a soundbarhoz közel van mindkét oldalt egy-egy szekrény (nappali fal bútorra gondoltam tenni) az mennyire rontja a térhatást? Érdemesebb inkább "csupasz" falra tenni? -
J00hnny
aktív tag
válasz
hulugulu #8347 üzenetére
A legtobb forumon megtalalod a felhasznalok problemait, szinte mindenhol ugyan azokat olvashatjuk.
- Issues with XBox connectivity (sound-drop)
- Incomplete user manual
- Incomplete online manual that lacks a lot of features that people have just discovered
- Tech support seems to know nothing about the bar, meaning that they probably have never used it
- Connectivity issues with eARC and LG TVs and 4K Blu-ray players
- No specific data about the sound modes and what is going on with them. There is still no clarity if the Atmos and DTS:X is pure or if it is being mixed by Smart mode.
Amit én kiprobalhattam személyesen annak is pontosan ugyanezek a "hibai" voltak. Azonban hiszem hogy ezek nagy resze firmware update-el orvosolhatoak lesznek a jovoben.
Itt egy video az Xbox problémàrol:
https://www.youtube.com/watch?v=ffDNGjCrgck -
csokoládé13
tag
Sziasztok,
Samsung R550 vásárlásán gondolkozok, de a minap belefutottam a Euronics ezen ajánlatába:
https://hangprojektor.arukereso.hu/panasonic/sc-htb700egk-3-1-p472847925/#15k-val drágább, de van Atmos és DTS:X támogatás is, viszont konkrétan sehol nem találok róla reviewt vagy tartalmasabb vásárlói véleményt.
Mindenesetre a specifikáció alapján, mintha el lenne árazva, nem egy kategória az említett hasonló árú Samsunggal. Ettől perszer szólhat rosszabbul a Pana.Mit gondoltok? Esetleg valakinek van tapasztalata?
Új hozzászólás Aktív témák
- Álomsebesség elérhető áron - Fedezd fel a jövőt!
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest