Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Adams15
aktív tag
Sziasztok!
BF-en vettem egy Samsung HW-K335/EN hangprojektort. Mivel nem adtak mellé optikai kábelt szeretnék venni egyet. Van bármi, amire fontos figyelni, vagy szinte tök mind1, hogy milyet vesz az ember? Van észrevehető minőségbeli különbség ezek között?
-
Draken
őstag
Holnap veszem át a yas-207-t, de előljáróban kérnék egy kis segítséget. Adott egy régebbi fhd tv, amin még nincs se cec se arc. Ehhez adott egy laptop amiről sorozatozni, filmezni szoktunk, ill egy xbox. Hogy érdemes összekötni ebben az esetben a tv-t a soundbarral? Ugyanúgy mehet hdmi-n keresztül?
-
Sentinel80
aktív tag
Én még új vagyok a topicban. Kihasználtam a fekete pénteket és vettem egy JBL SB250 et.
Végigolvastam sok értékelést, leírást, emiatt kizártam rögtön a samsung ot, sony-t, lg-t 70k kategóriában.
Olyat akartam, ami külsőre jól néz ki, van bluetooth rajta, az analóg bemenet se rossz, de mégis van kicsi plusz ereje, de mégse pusztítja a falakat, ablakot és szomszédokat Amit eddig tapasztaltam 1 óra használat alatt:
Bár nem vagyok olyan aki elakad a műszaki dolgok használatában, de elsőre nem volt világos, hogy a párosításhoz, mit kell látnom, meddig kell nyomnom, melyik gombot, de kicsit jobban megnézve a leírást, rájöttem. A leírás egyébként elég fapados, lehet egy kezdőbb emberkén kifog. Miután viszont a párosítás megvolt, minden rendben működött:
- bluetooth streamelés
- tv távirányító tanulás (a tv vel együtt tudod bekapcsolni, hangerőt szabályozni)
- HangzásKorábbi lg cinema 3d ttv m van, a TV hangszóróját lekapcsoltam és úgy néztem meg blu-ray-t, tv adást. Némi állítgatás után rendben volt, kellemesen brümmögött, tiszta volt a beszéd és az effektek is.
Külsőre a design rendben van, bár szeretem az LG dolgokat, az sh4 külsejével nem tudtam megbarátkozni, annyira műanyag volt. A hangzása emiatt nem érdekelt. Anno az Auchanban halottam egy sb150 et, a sb250 nek kisebb kiadását, de már az is tetszett.
Amit lehet negatívumot olvasni, az valós, a wifi tudja zavarni a mélynyomót, távol kell tőle rakni és azt láttam a dvb-t vétel is gyengébb volt. Azonban ez tény, technikai korlát, de el lehet vele lenni.
Azt mondom, hogy aki kisszobában lakik, annak a JBL Cinema sb150 is elég lehet és megtakarít egy 10e est, a sb250 kicsit már talán sok is, vissza kell fogni.
A Sony, Samsungról nem sokat halottam. Az LG sh4 van még árban mint alternatíva, volt akinek tetszett az is, jó a mély annál is. Én a LG Sh4, JBL Cinema SB150, JBL Cinema SB250 között vaciláltam.
[ Szerkesztve ]
-
GTheo
tag
Sziasztok!
70 e Ft-ért JBL SB 250 vagy Samsung M450-t lenne érdemes venni?
-
Katsu
aktív tag
Szia,
Én Amazonról, Amerikából rendeltem meg hétfőn. Pénteken megkaptam. Vámmal és Áfával 38.000Ft lett a vége. Illetve kellett mellé szerezzek egy 500Ft-os EU csatis borotva kábelt. Mivel a csomagban az Amcsiba szánt csatlakozós kábel volt. De így is jó üzlet volt szerintem. És legalább nem használt. Én tőle vettem. Megbízható az amazon szerint is. Sajnos idehaza és az EU-ban nem igazán kapni már a cuccot.
Üdv: Katsu
-
athomi
veterán
Most volt róla nemrég szó. Köze nincs az eredetihez. Az eredetiben nincs is SD kártya olvasó és rádió.
3 hete járt a kezemben egy hamis JBL Flip, fogásból és ránézésből is lerítt róla, hogy hamisítvány, pedig sose láttam az eredetit. A hangja is kacat volt.
[ Szerkesztve ]
-
Talala
senior tag
Sziasztok! Nézegetem a használt jbl boost tv-ket van ami gyanúsan olcsó. Ez egy dolog, de némelyiket rádió illetve ss kártya olvasóval hirdetik. Jól gondolom hogy ez nem lesz eredeti. És hogy lehetne tutira kiszúrni hogy eredeti vagy sem.?
-
Katsu
aktív tag
válasz szilchi #3485 üzenetére
Ez esetben viszont szükséged lesz egy adapterre is. Ilyenre. Hogy ez mennyire éri meg és esztétikailag mennyire illik a képbe azt nem tudom.
Remélem tudtam segíteni.@Nerazim,
A TV-d hang beállításai között nincsen olyan hangprofil, ami kiemeli a beszédhangokat? Talán a "Tiszta hang" ilyen. A soundbar szerintem önmagában nem alkalmas ilyenre, hacsak nem a virtualizáció benne véletlenül ilyet tesz. De ne legyen igazam. Biztos lesz nálam szakavatottabb, aki közelebbit is tud mondani neked.Üdv: Katsu
[ Szerkesztve ]
-
Nerazim
őstag
Sziasztok!
A segítségetek kérném. Van egy Samu tv-m többfajta bemenettel és van egy tv boxom SPDIF kimnettel. Esténként fimet nézünk az asszonnyal a boxon keresztül. A boxon KODI fut. Problémám az, hogy a filmeknél a beszéd halk a zene pedig hangos ugyanazon a hangerőn. Mivel este nézzük, mert gyerkőc alszik már ekkor ezért nem tudom hangosabbra venni mert akkor a zene üvöltene. Egy soundbar-al ki lehet ezt esetleg küszöbölni?Be my computer.. Baby I'm a user!!
-
szilchi
őstag
Köszönöm a választ! Most dolgozok,de holnap utána nézek,hogy milyen fajta az az Spdif csati. Én is csak a Tv kézikönyvéből tudom,hogy ilyen van rajta . És igen,hangminőség végett érdekel a dolog.
U.i: én is gugliztam,rca Spdif csati van, képek alapján.
És igen,jack kábellel van összekötve
[ Szerkesztve ]
Honda ---- The power of dreams // A bizonyíték hiánya nem a hiány bizonyítéka!!//...To be a rock and not to roll...Skoda Octavia 2010 1.9 TDI Ambiente...
-
Katsu
aktív tag
válasz szilchi #3481 üzenetére
Szia,
Mivel az SPDIF digitális jelet visz, így mindenképpen hasznosabb, de legfőképp minőségibb hangot tudsz vele továbbítani a soundbar felé. Bár azt még nem írtad meg, hogy az SPDIF csatlakozód RCA vagy TOSLINK?
Ha az utóbbi, akkor mindenképpen azzal kötném össze a helyedben a mostani jack? helyett.Nem vagyok én sem szakavatott a témában, az írásom egy 20perces guglizás és az eddigi tapasztalataim eredménye. Kérlek, ne harapja le senki a fejemet, ha valamit nem jól írtam. A jó szándék vezérelt.
Viszont egy kép a tv-d és a soundbarod csatlakozójáról mindenképpen hasznos lenne mindenkinek a félreértések elkerülése végett.
-
szilchi
őstag
válasz ro_bert17 #3482 üzenetére
Sokkal jobb így is mint a Tv beépített hangszórója. Sok filmet nézek meg közben megy néha Xbox is. De jelentős minőségben javulást hozott. Pedig csak egy belépőszintű 2.0-s soundbar. Úgy a témához nem értek annyira,mivel eddig nem nagyon foglalkoztam a hanggal. De sztem minőségre is jó a hangzás,amúgy egy LG Sj1. Ennyi pénzért nagyon is megérte
[ Szerkesztve ]
Honda ---- The power of dreams // A bizonyíték hiánya nem a hiány bizonyítéka!!//...To be a rock and not to roll...Skoda Octavia 2010 1.9 TDI Ambiente...
-
szilchi
őstag
Szép estét. Tesco Bf-en vettem egy olcsó LG soundbart, mivel a Tv gyér hangzása nem volt az igazi. Amatőrként lenne egy ugyan ilyen kérdésem is. Mivel semmilyen kábelt nem adtak hozzá előkotortam egy 3,5-ös audio kábelt és azzal kötöttem össze. De a Tv-n van Spdif bemenet és a soundbaron optikai kimenet. Érdemesebb lenne egy spdif-optikai kábellel összekötni? Lehet így egyáltalán? Köszönöm a segítséget!
[ Szerkesztve ]
-
Katsu
aktív tag
Sziasztok,
Tegnap megérkezett Amerikából a hétfőn rendelt JBL Boost TV-m. Persze, hogy ne legyen nagy az örömöm, egy olyan problémával állok szembe, hogy Jack-en összekötöttem a monitorral a cuccost, de 20 percenként standby-ba megy, hiába megy rajta a zene. Sajnos a neten nem igazán találtam rá megoldást. Optikával még nem volt lehetőségem kipróbálni. BT-n meg nem is terveztem használni. Persze a próba erejéig lehet, hogy elindítok rajta valami zenét. Nektek nincs ötletetek, hogy miért csinálja ezt a cucc?
Jah, ha a kikapcsolás után bekapcsolom, akkor nincs rajta hang. Meg kell nyomnom 2x a némítás gombot. Akkor megint lesz 20 percig hang... Nekem nincs szerencsém ezekkel a JBL cuccokkal. Hihetetlen... Persze nagyon Örülnék neki, ha user error lenne.
Előre is köszönöm a tanácsokat, ötleteket.UPDATE: Azt hiszem megtaláltam a megoldást. Ugyan nem ehhez írták, de ugyanaz a felállás. Mivel a monitorról a fejhallgató kimenetet használom, így az nem ad elég input jelet az eszköznek és 15 perc alatt standbyba megy. Ez elég helytálló lehet. Szóval szerzek egy hosszabb jack kábelt és a géppel közvetlenül kötöm össze.
Azért írtam le és nem töröltem a hozzászólásomat, hátha más is szenved ettől vagy fog. Természetesen megírom a végeredményt, ha sikerült tesztelnem.
[ Szerkesztve ]
-
ftt
tag
Ez most 50 e, ennyiért sztem jó :
https://www.emag.hu/samsung-hangprojektor-300w-2-1-usb-bluetooth-vezetek-nelkuli-melynyomo-fekete-hw-k450-en/pd/DBW7G3BBM/?X-Search-Id=1e22b280ce196df0cd8c&X-Product-Id=15141272&X-Search-Page=1&X-Search-Position=3&X-Search-Action=view
-
Draken
őstag
válasz mayerovits #3473 üzenetére
köszi hogy szóltál! Már csak az a kérdés, hogy ez a yamaha, vagy egy jbl bar 2.1 legyen a befutó!
-
Joezyka
senior tag
oda van írva az alján
Mi van a dobozban : 1 Cinema SB450 centersugárzó • 1 kompakt vezeték nélküli mélysugárzó • 1 HDMI kábel • 1 tápkábel • 1 Optikai kábel • 1 Analóg 3,5mm audio kábel • 1 magyar nyelvű használati útmutató[ Szerkesztve ]
Ha szép nem vagy, hülye ne legyél!
-
kisgyökér
újonc
Erről valaki tud jót írni-mondani nekem?
Sony HTRT3 hangprojektor -
F_Peter
őstag
válasz mayerovits #3468 üzenetére
Pl. ExtremAudio
Sztem az ár lesz ami behatárol majd. Viszont kicsi az esély arra hogy hallgatás nélkül azt tudd választani ami neked tetszik.[ Szerkesztve ]
-
-
Laca19 (a)
aktív tag
válasz F_Peter #3466 üzenetére
Azért írom offba, mert nem válasz, csak általánosan kapcsolódik ide.
Tehát akkor járna jobban, ha hangra szakosodott márkából választana...az LG, Samsungot csak jobban ismerik...igen...
És akkor megint ez ugrott be a hétvégéről: haverral vasárnap mozi, előtte szokásos MM-ban kis zene hallgatás. Na megpillantunk valami jót: Sonos soundbar : 490.000 Ft + hátsó hangszórók: 160.000 Ft. (650.000 Ft) Hmm. Ok, nem szól rosszul, de még mindig ott van az, hogy ennyibe kerül, és miért van az, hogy a 10 éves 2.1-es LG-m nem kicsit szól jobban. Nem tudom, de ennyi pénzért többet várnék el. Kár, amúgy, hogy nem az ehhez hasonló szettek terjedtek el.
Persze nem kötözködni akarok, meg értem én, hogy mit kezdek egy olyan termékkel, amit 10éve lehetett kapni. Csak az ember mindig jobbat várna el. Ehhez képest szörnyű, hogy egy 650.000-be kerülő terméktől sem kapom azt meg, mint egy 10 éves LG-től. Ok, ez akkor nem a 40 ezres kategória volt, de akkor is...
Innen látszik, hogy a technológia megvan, de a sz.rt is el lehet adni drágán, akkor meg minek csináljunk igazán jót.http://www.diesel.com
-
F_Peter
őstag
válasz mayerovits #3464 üzenetére
Az sj5 jobb lesz a tv-nél, de igazából csak mélytartományban. A legjobban akkor járnál ha sikerülne BF-n kifogni valamelyik erre szakosodott márkának az egy típusát 75k-ért (yamaha, h/k, jbl, Klipsch, stb.). Nfc ezekben nem lesz, Bt meg szinte mindegyikben van.
Az lg, Samsung leginkább azért ad el sokat soundbarokból mert többen ismerik őket, mint a hangfal gyártó cégeket. -
ftt
tag
válasz mayerovits #3464 üzenetére
itt a black friday érdemes lesz nézelődni ...
addig is pl. itt egy Sony 80k-ról 60 k-ra akciózva:
https://edigital.hu/hangprojektor/sony-htmt301-hangprojektor-feher-p484743
-
mayerovits
tag
Üdv mindenkinek! Most karácsonyra egy soundbar-t szeretne a család, ám rövid kutakodás után kiderült, hogy nagyon kevés teszt vagy megbízható forrás áll rendelkezésre róluk. Bennetek valahogy jobban bízom, révén már jópáran hallottatok ilyesmiket szólni, illetve hogy mik a kompromisszumok velük. Röviden az igények:
- egy 42 inches lg smart tévéhez jönne, és a tévé előtt lenne lerakva
- a tévén van ARC-s HDMI, szóval jó lenne, ha a soundbar-nak is lenne hdmi csatija
- legyen rajta bluetooth(muszáj), és NFC(ez nem dealbreaker ha nincs)
- jó lenne a TV távirányítójával kezelni a készüléket (HDMI CEC??)
- az eddigi TV hangzáshoz legyen komolyabb előrelépés (sosem volt még itt komolyabb hangrendszer, erre nincs is igény, többek között ezért is gondoltam egy soundbar-ra)
- esetleg 5.1-es térhangzás (de általában nagyon gagyik vannak ebben az árkategóriában, szóval nembaj ha nem az)
- egy 20nm-es szobát kellet megtöltenie hanggalA keret max 75k HUF. Különösebb márkapreferenciám nincs. Eddig az LG sj5-öt néztem, de semmilyen teszt nincs róla, így most kissé vakon vagyok ezzel. Előre is köszönöm a segítséget.
Xiaomi MI9T - MIUI12
-
F_Peter
őstag
-
Deav
csendes tag
Sziasztok!
Sokat olvasgattam és több rendszert meghallgattam.
A választásom valószínűleg egy JBL 450 lesz, ár/érték aránya végett.DE...
Az üzletben azt az információt kaptam, hogy a 4K-t átengedi, viszont a HDR-t nem.
Elkezdtem ennek utána olvasgatni, de egyértelmű választ nem találtam a kérdésre.
Valahol azt írják, hogy átengedi, valahol azt mondják, hogy a HLG HDR-t nem engedi csak át... (Használunk már ilyet?)
[link]Filmezés terén, TV (LG 55UJ701v) DLNA-n keresztül a gépről játszanám a (nem hivatalosan vásárolt) 4K (némely címben szerepel a HDR is, bár ebben az esetben nem tudom mennyi a valóság alapja...) filmeket, de lehet később egy PS4 pro vagy Xbox One X is kerülne rá, ahol biztos szerepet játszana a HDR.
Ezzel kapcsolatban mi a tapasztalat/konkrét tényállás?
Illetve olvastam, hogy firmware frissítésre szolgáló USB bemenettel rendelkezik. Van/volt/lesz hozzá frissítés? Honnan tölthető le?
Előre is köszönöm!
-
LBandi
aktív tag
Sziasztok!
Tegnap megjött az LG SJ7 rendszer, amit ma beüzemeltem. 20nm szobában egy 55" TV re van kötve optikai kábellel. Igaz még filmnézésre nem próbáltam ki, illetve még pár dolgot be kellene állítani, most csak ennyire volt időm. Amit hallottam eddig meg vagyok elégedve. Viszont engem zavar a barokon lévő ledek mert én a TV elé fektetve használnám.
Ebből adódik kérdésem: van rá lehetőség hogy a soundbar-on lévő led villógót/kijelzőt kikapcsolni, vagy x idő után teljesen kialudjon működés alatt?"Az igazi EMO-s halva születik."
-
Halma83
újonc
válasz Laca19 (a) #3454 üzenetére
A 4.1-eset igen a másikat egy apróhirdetési oldalon.
-
HellGreg
őstag
válasz Tommmysun #3445 üzenetére
Engem csak két dolog érdekel. Szépen szóljon, illetve legyen optikai csatlakozási lehetőség. Az utóbbit tudom hogy van, előbbiről csak a vásárlói véleményekre tudok hagyatkozni, azok mondjuk nagyon pozitívak. De valahogy szivesebben veszek egy ilyet, mint egy hasonló árú LG-t vagy Samsungot. A Yamaha mégiscsak nagy név audióban (is).
-
Laca19 (a)
aktív tag
válasz Halma83 #3447 üzenetére
Ezek "régebben" nagyon jól összerakott cuccok voltak. Az említett típusokat konkrétan nem hallottam, de pl. ha az LG mostani csúcsa az SJ9 kerülne ennyibe (50-70 ezer), mert amúgy bőven 200 ezer felett van, még akkor is elgondolkodnék, hogy melyiket válasszam, mert simán lehet, hogy ezek a régi 70 ezres cuccok jobban szólnak, mint a mostani SJ9, ami 3-4-szer többe kerül.
Amúgy outlet áruházban találtad?http://www.diesel.com
-
Mikeee89
senior tag
Hello. Van egy jbl sb250 soundbarom ami egy samsung ue40h6400 tvhez kapcsolódik optikai kábelen.
A tévén beépített youtube alkalmazásban ha elindítok egy videót, akkor 2 másodperc késéssel jön meg a hang. Utàna nincs csúszás csak az elején nincs hang. A beèpített médialejátszó is ezt csinàlja amikor pendriveról játszok le.Okozhatja ezt a soundbar helytelen beállítása? Találkoztatok már ilyesmivel?
-
Draken
őstag
Sziasztok!
Év végéhez közeledve elkezdtem nézelődni a soundbar piacon. Ami tetszik az a JBL 2.1 és 3.1. Várok valami akcióra, ettől függ, melyiket fogom venni eredetileg 80korul van a határ. Ha esetleg a 2.1-re esne a választás, van valakinek személyes tapasztalata róla? Mindenképp elmegyek valahova meghallgatni. A másik kérdés: tv felé ezeket a típusokat el tudom helyezni, van tartója? Valaki használja így egyáltalán? Köszi előre is! -
F_Peter
őstag
válasz Halma83 #3447 üzenetére
Szerintem ebben az árkategóriában lg nem jó. Hallgasd meg a Samsung hw-k450et esetleg kicsit többért (akciót vadászva vagy alkuval) a jbl 250est.
A 4.1es lg-t nem tudom milyen lehet. Egy régi de komolyabb cuccnak tűnik, ami azért biztató mert régen az 50k-s Lg-k sokkal jobban szóltak mint a mostaniak.
Ha esetleg a tv-d LG és emiatt néztél lg-t, nincs ennek semmi jelentősége.... és ezek soundbarok, nem hangprojektorok.
[ Szerkesztve ]
-
Halma83
újonc
Sziasztok!
Szeretnék hangprojektort venni. Kb. 50-70e között. Találtam kettő régebbit:
LG BB5521A 4.1.
LG NB4530A
Vagy inkább nézzek újabbat?Üdv.
-
ThreadReptil
újonc
Sziasztok!
Ismertek olyan soundbart, ami usb-ről is játszik le mp3-at? JBL, HK, Bose, ilyesmi érdekelne főleg.
Köszi -
HellGreg
őstag
Sziasztok. Yamaha YAS-93 soundbarral mik a tapasztalatok? Most 100 font amazonon, fontolóra vettem
-
athomi
veterán
Sajnos hamisítják. Amit te találtál az is hamisítvány és nem szabad megvenni, mert rossz, silány, gagyi termék. Utóbbi időben állandóan akciózták, telekomtól is 25-ért ki lehetett hozni, de úgy néz ki ennyi volt, már nem forgalmazzák. Én nagyon szeretem, el nem cserélném egyik pár tízezer forintos soundbarra sem.
[ Szerkesztve ]
-
Katsu
aktív tag
Szia,
Köszi a választ. Sajnos a használt piacot végignéztem. És valami utángyártott cuccokat találtam csak. Amiben rádió meg USB foglalat is van. Azokban annyira nem hiszek.
T-nél nincs. Nekem is van egy samu a samu TV-hez, de ezt most a gépem fölé szeretném, ahol nagyon fontos a kompakt méret és nem kell ide külön mély láda.
Ha használtan kapnék eredeti JBL-t, nekem az is megfelelne, csak működjön. De egyelőre nem találtam.
-
Katsu
aktív tag
Sziasztok ismét,
Érdeklődni szeretnék, hogy valaki tud-e még JBL boost TV vásárlási lehetőségről? Vagy esetleg arról, hogy mi lett az utódja ennek a kicsi, de méretéhez képest jó hangzású készüléknek? Én mondjuk PC-hez keresem, nem TV-hez. De a megszállottja lettem és nem találok semerre.
Nagyon köszönöm a válaszotokat.Üdv: Katsu
-
Lucky77
csendes tag
Sziasztok !
Segítséget szeretnék kérni Soundbar vásárlással kapcsolatban. Egy amolyan all-in one készüléket szeretnék, PLEX-en keresztül néznék filmeket FULL HD TV-n, általában szinkronosan, optikain keresztül, e mellett telefonról és laptopról hallgatnék zenét bluetooth-on keresztül, vagy esetleg Airplayel, Spotify Connect-el. Főleg EDM-et hallgatok, de igényes vagyok nagyon a hangzásra. Árat nem írnék mert nem tudom mennyiért kapok olyan készüléket ami megfelel. Mit tudnátok ajánlani ? Külön mélynyomó feltétel.
Előre is köszönöm. -
törölt tag
80-90e-ért mit érdemes venni?
[ Szerkesztve ]
-
gurus
aktív tag
JBL BAR 5.1 örömömre nagyon jó Innovatív mágneses dokkoló mechanizmussal rendelkezik ezáltal könnyen összelehet rakni és leválasztani a két hátsó vezeték nélküli hangszórót. Ezek a hangsugárzók MIKOR LEVÁLASZTOM, a hangsáv 250 mm-es mélynyomóval EGY PILLANAT ALATT teljes értékű 5.1-es rendszerré változik.Én nem kapcsolom ilyenkor ki mikor leválasztom és vissza,bravó JBL
[ Szerkesztve ]
-
rene85
aktív tag
No, ma jártam az extreme audionál és meghallgattam 4 soundbart filmmel és zenével: sb20 - dobozhang, '99-ben a pc hangfalaim szintje, sb 450 - sokkal jobb de 0 beállítási lehetőség, yamaha yas-306 --ez hangzásra is zsír és nagyon sok szolgáltatást nyújt, aminél végül maradtam: jbl 3.1 - zenében nem volt kiemelkedő de a night mode nekem elég sokat ér, és hogy a basszus szabályozható. A vásárlással még megvárok valami komolyabb akciót, de ebből a gyors túrából és a 150k-s kategóriából ez a legtutibb egyelőre...
-
gurus
aktív tag
válasz tipcsi72 #3427 üzenetére
Nem fizetnek ha reklámozók bárkit. A DE LÁSD MILYEN VAGYOK.itt a link bár nem értem mi ebbe a nehéz MEGTALÁLNI??? !Ott az árdiagramon látod mikor hol került ennyibe!
https://hangprojektor.arukereso.hu/jbl/bar-5-1-p388297671/?gclid=EAIaIQobChMIlqOSj9LG1wIVx5kbCh07cQhJEAAYASAAEgI1w_D_BwEMOZI TÉRHATÁS!!!! ÁGYAT FELEMELI ÉRZÉS
[ Szerkesztve ]
-
gurus
aktív tag
Megérkezett Jbl bar 5.1. 2 perc alatt beüzemeltem. Levehető hátsó hangszórók microusb kábelen is tölthetők.Hangzása eszméletlen jó! Több beállítása van ezeket nem próbáltam. 2X16 CM hosszú a két levehető akkumulátoros vezeték nélküli surround hangszóró, soundbar kb 86cm.Hangerőben még rátesz a jbl 450-re
[ Szerkesztve ]
-
ftt
tag
Ez nem lehet rossz - 125 eFt helyet 90 eFt
http://www.mediamarkt.hu/hu/product/_yamaha-yas-207-bl-hangprojektor-1235534.html
itt van 57 db vásárlói vélemény:
https://www.crutchfield.com/S-U44GhbWPKPL/p_022YAS207/Yamaha-YAS-207.html
[ Szerkesztve ]
-
cotag
senior tag
Nekem olcsóbb lett
Tisztelt Címzett!Ezúton értesítjük, hogy a Extremeaudio csomago(ka)t készített össze Önnek.
Amennyiben a 428138789csomagszámú küldeménye ma feladásra kerül, úgy 190000 HUF utánvét összeg fizetendő, melyet bankkártyával is kiegyenlíthet a futárnál. Munkatársunk a csomagot a feladást követő munkanapon 8 és 17 óra között kézbesíti a következő címre:
[ Szerkesztve ]
-
gurus
aktív tag
válasz tipcsi72 #3413 üzenetére
Termék Mennyiség Egységár Összesen
JBL Bar 5.1 Soundbar
Szín: fekete 1 db 199.999 Ft 199.999 FtNettó részösszeg: 157.480 Ft
ÁFA (27%): 42.519 Ft
Bruttó részösszeg: 199.999 Ft
Házhozszállítás futárszolgálattal: 0 Ft
Kosár 5000: -5.000 Ft
Összesen bruttó: 194.999 Ft
Rendelés kelte Állapot Megjegyzés
2017. 10. 27. 21:35:49 Feldolgozásra vár
2017. 10. 30. 10:20:14 Termék beérkezésre vár
2017. 11. 15. 15:36:09 Feldolgozásra vár
2017. 11. 16. 11:45:35 Kisszállítás alatt -
Tommmysun
senior tag
válasz tipcsi72 #3413 üzenetére
Ami lehet így is van, mivel gurus is hetekkel ezelőtt rendelte meg, szóval ezek szerint amik már itt vannak az országban, feltehetően mindre meg is van a vevő (bár lehet, hogy még csak egy lett belőle rendelve ), így az újabb szállítmány ezek szerint ismét kb 2 hétre várható!
-
kovta23
tag
válasz xmercedesx #3403 üzenetére
Szia!
Készülnek az üzletek a BF-re. Elkeztek felfelé menni az árak....
-
gurus
aktív tag
válasz xmercedesx #3403 üzenetére
6 kezdődő már,elfogadható és árbarát lg,samsung .4-5 írtam a gagyit.Ami jó az 7,8.9
-
xmercedesx
csendes tag
nem értek egyet
6500 as soundbarja van a kollégámnak elég szépen szól.A black fridaynak még mindig bedőlnek az emberek?
Kb 1 hónapja volt nem is olyan rég hogy többen vettek itt közülünk 125e körül akkor én is rákerestem és volt 127 ért ennyit változhat simán a deviza és a pénzünk erősége is 5-10 e ft nem egy eget vető nagy különbség 100 ezres tételnél..
Ha olcson akarsz bármit is megvenni akkor karácsony előtt és karácsony után vannak a legnagyobb árengedmények. -
Joezyka
senior tag
JBL SB 450 120e Ft lesz BF alkalmával extremeaudiónál
[link]Érdemes körbenézni mi lesz akciós, van benne pár nagyon jó ár.
Ha szép nem vagy, hülye ne legyél!
-
kovta23
tag
Sziasztok!
Sziasztok!
Van egy kihajtható tv konzolom. Szerintetek egy ilyen konzollal tudom hozzá rögzíteni a soundbart?
https://www.conrad.hu/hu/hangfaltarto-konzol-tv-fali-tartokerethez-
roegzitheto-speaka-professional-quoteasyquot-1211124.html
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Politika
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Steam Deck
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Sennheiser IE600 (Garanciális)
- Samsung 65 QLED Smart LED Televízió, 163 cm, 4K Ultra HD
- Sony XR-77A95L QD-OLED egy éves, magánszemélytől, bolti új árnál 700.000 Ft-al olcsóbban eladó
- SAMSUNG (QE75QN800AT) 190CM NEO Q-LED 8K PRÉMIUM ! AKCIÓ
- SAMSUNG (QE75QN90CAT) 190CM NEO Q-LED SMART 2024 PRÉMIUM ! !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest