Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- ASUS notebook topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Androidos fejegységek
- Autós kamerák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Gaming notebook topik
- Boldog karácsonyt kíván a PROHARDVER!
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Laca19 (a)
aktív tag
válasz F_Peter #3466 üzenetére
Azért írom offba, mert nem válasz, csak általánosan kapcsolódik ide.
Tehát akkor járna jobban, ha hangra szakosodott márkából választana...az LG, Samsungot csak jobban ismerik...igen...
És akkor megint ez ugrott be a hétvégéről: haverral vasárnap mozi, előtte szokásos MM-ban kis zene hallgatás. Na megpillantunk valami jót: Sonos soundbar : 490.000 Ft + hátsó hangszórók: 160.000 Ft. (650.000 Ft) Hmm. Ok, nem szól rosszul, de még mindig ott van az, hogy ennyibe kerül, és miért van az, hogy a 10 éves 2.1-es LG-m nem kicsit szól jobban. Nem tudom, de ennyi pénzért többet várnék el. Kár, amúgy, hogy nem az ehhez hasonló szettek terjedtek el.
Persze nem kötözködni akarok, meg értem én, hogy mit kezdek egy olyan termékkel, amit 10éve lehetett kapni. Csak az ember mindig jobbat várna el. Ehhez képest szörnyű, hogy egy 650.000-be kerülő terméktől sem kapom azt meg, mint egy 10 éves LG-től. Ok, ez akkor nem a 40 ezres kategória volt, de akkor is...
Innen látszik, hogy a technológia megvan, de a sz.rt is el lehet adni drágán, akkor meg minek csináljunk igazán jót.http://www.diesel.com
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Milyen autót vegyek?
- Reklámblokkolók topikja
- PlayStation 5
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Politika
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest