- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
Új hozzászólás Aktív témák
-
F_Peter
őstag
Igen, én is így gondolom. Ezért is mondom mindig, hogy csak az a biztos amikor otthon meghallgatja az ember.
Különben én anno normális 5.1es (nem "bögre szettes") rendszert váltottam soundbarra és eleve kerestem a falakat remegtető mélyet. Aztán meg lett és én is féltettem a szomszédokat, át is mentem meghallgatni és amire én azt hittem hogy bazira dönghet náluk, azt szinte nem is lehetett hallani. Persze sok dolog befolyásolja ezt (pl. éjjel is más mint nappal, nyitott vagy csukott ablakok, stb), de nincs extra hangszigetelés.
A régi cuccomat akkor is hallották amikor bent még én nem is éreztem annyira vészesnek. Ebbe az is beleszólhat hogy a mélynyomó most a tv másik oldalára került.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Ryzen 7 CPU-k
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest