Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Pokoli lövölde pörgetné meg a GeForce-ok eladását
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Hoztunk 15+ kevésbé ismert Windows-tippet és -trükköt
- Micro Four Thirds
- Milyen alaplapot vegyek?
- iPad topik
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tufa_
aktív tag
Sziasztok,
Ez mennyire ajanlott szerintetek? Rakerestem itt a hozzaszolasok kozott de csak egy kollega beszelt rola es vegul nem tudom hogy ez mellett dontott-e. Jelenleg kiarusitas alatt szerintem rendkivul olcso, osszehasonlitva mas markakkal, nyilvan ezert nem varok el top minoseget.. Sok pozitiv ertekelese van, az egyeduli panasz hogy nem adnak hozza kabelt..
Jelenleg egy Logitech Z623at hasznalok de mar belefaradtam folyamatosan atkotozgetni a pc es a tv kozott ugyhogy ha tud ugyanolyan hangzast (a basszus kozel sem szukseges hogy annyi legyen mint amit a Z623 tud) optikai kabelen, plusz a taviranyito hozza, akkor mar boldog lennek..
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Apple iPhone 11 Pro 64GB Space Gray / Szép állapotban / 100 % AKKUMULÁTORRAL / 12 hónap jótállással
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest