- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- Computex 2025: az Akko klaviatúráira nem mondható, hogy unalmasak
- Computex 2025: szinte mindenre gondol a Team Group
- ATX 3.1-es tápokkal gyarapodott az MSI MAG termékcsaládja
- Még mindig nem döntött az ASML High-NA gépeiről a TSMC
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Projektor topic
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- E-book olvasók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
-
PROHARDVER!
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.
Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
basaharc502
aktív tag
South Park - Post Covid
Számomra a South Park különleges kis sorozat. Annak idején olykor-olykor néztem meg belőle 1-1 részt, így nem is igazán értettem mi is olyan vicces benne. Aztán egyetem alatt, vizsgaidőszakban került hozzám az akkor meglévő összes évad, ez azt hiszem 8-9 évadot jelentett akkor, amiből magyar szinkronos talán 5 évad volt.
Rövid kikapcsolódásokra tökéletes volt és ekkor szerettem meg igazán a sorozatot. Random 1-1 rész nem igazán tud beszippantani, de ha ismered a szereplőket, tudod kinek milyen évadokon is átívelő baromságai vannak akkor üt igazán.
Azóta lényegében évadonként követem a történéseket és mint minden soriban itt is voltak zseniális részek, évadok és gyengébbek. Az utóbbi (jó sok) évadok valóban kezdenek kissé túl elmenni az aktuálpolitikai dolgok felé és szinte már nem is arról szól a sorozat mint régebben, de azért így is tudnak a készítők olyat alkotni, amin sírok a nevetéstől kb.
Az utolsó "igazi" évad a 23. volt, még 2019-ben. A 24. 2 részből állt, ami természetesen a COVID-dal kapcsolatos, és most itt az újabb rész, a post covid.
Ismét olyat kapunk, amit eddig nem, ugrunk a jövőbe 40 évet. Mit is mondhatnékalig várom a folytatást, ebben bőven van potenciál - bár gondolom időutazással minden visszacsinálnak majd, de bízom benne, hogy a covid, időutazás témából kihoznak minden baromságot, amit lehet. Cartmen pedig zseniális...100%,hogy csak azért csinálta, hogy felcsessze Kennyt
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Még mindig nem döntött az ASML High-NA gépeiről a TSMC
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Projektor topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Milyen notebookot vegyek?
- Jövedelem
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest