Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • basaharc502

    aktív tag

    South Park - Post Covid

    Számomra a South Park különleges kis sorozat. Annak idején olykor-olykor néztem meg belőle 1-1 részt, így nem is igazán értettem mi is olyan vicces benne. Aztán egyetem alatt, vizsgaidőszakban került hozzám az akkor meglévő összes évad, ez azt hiszem 8-9 évadot jelentett akkor, amiből magyar szinkronos talán 5 évad volt.

    Rövid kikapcsolódásokra tökéletes volt és ekkor szerettem meg igazán a sorozatot. Random 1-1 rész nem igazán tud beszippantani, de ha ismered a szereplőket, tudod kinek milyen évadokon is átívelő baromságai vannak akkor üt igazán.

    Azóta lényegében évadonként követem a történéseket és mint minden soriban itt is voltak zseniális részek, évadok és gyengébbek. Az utóbbi (jó sok) évadok valóban kezdenek kissé túl elmenni az aktuálpolitikai dolgok felé és szinte már nem is arról szól a sorozat mint régebben, de azért így is tudnak a készítők olyat alkotni, amin sírok a nevetéstől kb.

    Az utolsó "igazi" évad a 23. volt, még 2019-ben. A 24. 2 részből állt, ami természetesen a COVID-dal kapcsolatos, és most itt az újabb rész, a post covid.
    Ismét olyat kapunk, amit eddig nem, ugrunk a jövőbe 40 évet. Mit is mondhatnék alig várom a folytatást, ebben bőven van potenciál - bár gondolom időutazással minden visszacsinálnak majd, de bízom benne, hogy a covid, időutazás témából kihoznak minden baromságot, amit lehet. Cartmen pedig zseniális...100%,hogy csak azért csinálta, hogy felcsessze Kennyt :D

Új hozzászólás Aktív témák