Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Bluetooth hangszórók
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen alaplapot vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Egér probléma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.
Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
grizlisandor
veterán
Összességében nem volt rossz.
Bár ezt a páratlan résszel fejezzük be a sorozatot ki nem állom.Fury lesz az, ki is mondta. Az asztrális kivetüléses olvasás komoly volt.
Fehér Vision érdekes, gondolom az eredetiből mentették át a szoftver részét, vibrániumot meg szereztek, de a fejében lévő kő mi lehet? Akkor a Fehér Visiont most az elmekődarab kivetülés, skarlátboszorkányság hybrid Vision meghackelte és áttöltte belé a tudatát? -
törölt tag
Szerintem a rúnákat akkor “pakolta a falra” amikor mellé lőtt. Mivel konstans két helyet lőtt csak. Vagy a másik, hogy van olyan képessége amivel elhiteti a másikkal azt, amit látni akar. Vagy már korábban, mivel az a ganyé is lement a kezéről, amint felfedte magát. Engem az érdekel mi lesz a következő Strange filmben. Ő az egyik kedvenc karakterem. Vártam, hogy feltűnjön egy cameo erejéig, de csak egy mondatra futotta, akiben megemlítik. Összeségében nem volt rossz, de két vagy akár három résszel ha rövidebb lett volna, akkor jobban bejött volna.
-
k-adi
nagyúr
válasz
#75376384 #55292 üzenetére
Wandavision
SEASON 1Az a 2 V párbeszéd valóban jó volt, de a sorozat viccnek is rossz. Érdekesen indul, az eleje a különböző évekkel, meg a TVcomedy-jelenetekkel, még nem tudni mi a story, sejtelmesség, sok kérdés.. de ahogy haladnak az epizódok, a story úgy lesz egybe bénább és bénább, és a végén az egész boss fight erőltetett, gagyi volt.
Mondjuk azt nem értem, hogy tud Agnes
repülni a végén az égen mikor runák vannak és akkor elvileg semmit nem tud csinálni (repülés is mágia)... na mindegy... Mi lesz a következő? A falcon? remélem az sokkal jobb lesz
-
oriic
HÁZIGAZDA
Wandavision
évadzáró 9. részNos,
Én élveztem a sorozatot, nálam már sokadik éve nem tud a Marvel kisiklani a cuccaival, szóval várom az MCU többi szériáját is.várható volt egy hasonló befejezés, bár azért maradtak nyitott kérdések a végére nem is kevés. (Fan teóriáknak szépen bemutattak, semmi nem jött be közülük. )Két stáblistás jelenetből az elsőben gondolom Thalos vagy Fury lehet az a bizonyos valaki, a második érdekesebb, valszeg a Dr. Strange filmben fogják majd kibontani.
-
Maxxy10
addikt
Kaszát kapott a Pose. A már berendelt 3. évad lesz az utolsó.
-
Pitterix
őstag
Ez az epizód már gyengébb volt, mint a bevezető. De még bőven a nézhető kategória.
A tesók vitáznak, Lois vérszemet kap, Supi meg röpköd+verekszik-apásat játszik.
Ennyi. -
Janaboy
Topikgazda
válasz
grizlisandor #55281 üzenetére
6. résztol láttam feliratot.
-
Pitterix
őstag
Batwoman206:
Végre volt akció, egész tűrhető, a dráma és a könnyek picit sok, no és a színészi játék javult fél5%-ot.
-
válasz
bagyulajuve #55283 üzenetére
Elengedtem, amikor megtudtam, hogy az a csávó csinálja aki diverziti showt csinált a Star Trekből.
-
válasz
grizlisandor #55281 üzenetére
Nincs fordítója jelenleg.
-
grizlisandor
veterán
válasz
Janaboy #55269 üzenetére
Reg nélkül is meg tudom lesni milyen az adott sorozathoz a szinkron és felirat felhozatal, de valami nem jó.
Az American Gods-hoz van magyar felirat, hozta több oldal is, erre csak az angol feliratot írja. -
Mik76
senior tag
válasz
bagyulajuve #55279 üzenetére
A szinkronja meg a regi idokbol valo, igy teljesen vallalhato. Marmint ha ugy sikerul megszerezni.
-
Mik76
senior tag
válasz
bagyulajuve #55276 üzenetére
Van film, ami elegge rendben van. Kina vagy nem, hidd el az egy nagyon jo konyv. Amugy foleg az angol etelepesekrol szol, es a kozottuk levo rivalizalasrol.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Tűzgyűrű: Senki földje
Nem volt ez olyan rossz, mint gondoltam, bár az animáció néha azért eléggé "gyengécske volt"
Tetszett, hogy a mozifilmek után játszódott, lényegében ugyanabban a világban, csak annak jövőjében, és láthattunk régi szereplőket is emlékképként. A vége kicsit WTF a gyerek kaijuval meg a "nővérekkel", de sok kérdés van nyitva, így érdekel egy esetleges folytatás. (Pl: Szülők sorsa, vagy mik voltak a széria elején az a bizonyos "művelet" -
Mik76
senior tag
válasz
bagyulajuve #55274 üzenetére
Az Hong Kongrol szol.
Visszaterve a sorira, ahogy
az a barom Nobunaga megszerezte a hatalmat, bele volt kodolva hogy nem tarthat sokaig. A veres kezu tebolyult zsarnokok uralkodasa ritkan tart tobb generacion at. -
bagyulajuve
addikt
persze az öröksége miatt ő a legnagyobb, de úgy érzem Oda Nobunaga
tette a legtöbbet azért, hogy végül vége legyen polgárháborúnak (persze ő ezt már nem élte meg, mert öngyilkos lett, mert elárulták, de ha nem esik áldozatul, lehet ő lett volna aki dinasztia alapító lett volna - persze fociban és történelemben nincs "ha" )
Azt viszont nem olvastam, japános az is?
ha lesz rá lehetőséged, ne hagyd ki
-
Mik76
senior tag
válasz
bagyulajuve #55272 üzenetére
Abban szerintem igaza van a torteneszeknek hogy Ieyatsu-t tartjak a legfontosabbnak, hiszen
a hatalmat nem csak megszerezni kell hanem megtartani is, es o volt arra kepes egyedul hogy 250 evre bebetonozza a beket az orszagba. A tobbiek szinte par evente adogattak egymasnak a kulcsot. A konyvet en is elolvastam 2-3 alkalommal. A mai napig remek olvasmanynak tartom. A Taipan-t szinten.
Mazlista. Egyszer remelem en is eljutok oda.
-
bagyulajuve
addikt
nekem is nagyon tetszett, mindig is imádtam a középkori Japánt, számomra az igai eseményeket kicsit elnagyolták, meg Oda Nobunaga feltűnése előtti időkről egy kicsit többet is beszélhettek volna
ami engem kicsit meglepett, hogy az általam ismert japán források Tokugawa Ieyasu-t emlegetik a középkori Japán legfontosabb alakjának, holott e doku sorozat alapján Oda Nobunagának volt a legnagyobb szerepe abban
, hogy Japán újra egyesüljön A Sógun sorozatot kicsi koromban is, meg felnőtt fejjel is láttam, nagy tetszett/tetszik. Előbbi nagyban hozzájárult a Japán kedvelésemhez. Szerencsére egyszer már eljutottam oda és nagy élmény volt, főleg Kyoto. A könyvet pedig szerintem vagy 3-4x elolvastam, ennél csak a Nagy Indián könyvet olvastam el többször
-
Mik76
senior tag
Age of Samurai: Battle for Japan
A Netflix keszitette ezt a hat reszes doku sorozatot. A filmes topikban ugyis fellobbant a harcmuvesz film nosztalgia lang, ez erintolegesen pont odavag. Erdekes. Nem voltam tisztaban az akkori japan tortenelemmel, pedig erdekessegek vannak szep szammal. A sorozat persze dramatizalt, tehat megprobaltak tobbe kevesbe hitelesen abrazolni a dolgokat. Nyilvan nem nagyfilmes budzsebol.
A jobb emlekezettel megaldott idosebb olvasok eszrevehetik hogyan alakulnak a tortenesek az otodik epizod kornyeken a Sogun cimu sorozat/konyv iranyba. Mivel John Clavell konyve igen alaposan a valos tortenelmi cselekmenyekre epul ezert ez is kellemes nosztalgiat ebreszthet sokunkban.Ajanlom
7/10
#értékelés -
Janaboy
Topikgazda
válasz
grizlisandor #55268 üzenetére
Nem nézem, így nem néztem.
-
Maxxy10
addikt
Mismatched 2. évad berendelve.
-
Maxxy10
addikt
Bosch-spinoff berendelve - Bosch karakterével a főszerepben.
(Ugye az Amazon a 7. évaddal elkaszálta a sorozatot, és most ugyanazzal a kreatív csapattal az IMDb TV-re érkezik a spinoff. Arra az IMDb TV-re, ami az Amazoné.) -
Janaboy
Topikgazda
Úgy latom az Amazon is elkezdett magyar feliratokat szállítani
-
freeknight
őstag
Lepörgött a Fargo 4. évada.
Hát ez igencsak gyenge eresztés volt. A színészgárda remek volt, mint eddig mindig, de egyszerűen képtelenek voltak megkedveltetni velem akárcsak egyetlen szereplőt is, így aztán nem is igazán volt érdekes, ha valaki meghalt. Ez azért nagy csalódás, mert a sorozat eddig mestere volt annak, hogy valamiért a negatív szereplőket is megkedveljem és tudjak értük izgulni. A sztori is meglepően semmilyen volt, és a megfoghatatlan Fargo-s hangulatból se tudtak hozni semmit. Biztosan újra fogom még nézni a sorozatot, de szigorúan csak az első 3 évadot.Az elmúlt hetekben letoltam ismét a The Wire-t is, és most még nagyobbat ütött, mint a húszas éveim elején, mikor először láttam. Igazi remekmű, akit érdekel az USA hollywoodi csillogáson kívüli világa, egy olyan metropoliszban, amit 60%-ban feketék laknak, és nagyon ritkán mutatnak meg nekünk, annak mindenképpen érdekes megtekinteni. Ezredfordulós HBO sorozat, szóval sok dráma, minimális akció, 1 órás részek, mégsincs elnyújtva, mint pl a Maffiózók, nem válik unalmassá.
-
Maxxy10
addikt
The Simpsons 33-34. évad berendelve.
-
Pitterix
őstag
válasz
FollowTheORI #55256 üzenetére
nekem a melegséggel nincs bajom, de hogy újra egy leszbi betcsaj legyen....Szegény Luke meg hoppon marad, pedig azt hittem befűzi az új betcit.
-
válasz
FollowTheORI #55256 üzenetére
Az már nem Gotham, hanem Göttinham.
-
gyuromoj
veterán
-
Pitterix
őstag
Batwoman205.:
Júúúúúúj. Tanítsa meg valaki színészkedni a főszereplő csajét!!!!
-
ígyvanferi
addikt
Gondolom pont fordítva. A Netflix akar a sikerüket meglovagolva némi lóvét harácsolni magának.
Kár, hogy ezt a buta japán rajzstílust választották hozzá. Rengeteg zseniálisnál zseniálisabb, a rajongók által készített rövid kis animációs sorozat van, amik tök jól néznek ki. Akár azokból is meríthettek volna. -
Maxxy10
addikt
Superman & Lois 2. évad berendelve.
-
Bad Pritt
félisten
Jupiter's Legacy - Official First Look Trailer
Az Image Comics egyik legjobb képregénysorozatából készíti a Netflix. Eredetileg egész estés filmre szerződtek Mark Millarék, de végül ez lett belőle. Kíváncsi leszek, mennyit tartanak meg az eredetiből.
-
gyuromoj
veterán
Március 20.-án folytatódik az ősszel elkezdett A mi kis falunk évada új részekkel.
-
Ellia
addikt
Ennyire rosszul mennek újonnan a mobák, hogy animációs sorozatot kell csinálni hozzájuk? + a csillió-trillió karakterből miért Davion-t emelték ki? Ő fontos karakter, vagy csak a sárkányokkal el lehet adni mindent?
Ez is egy nahhh az eddig látottak alapján (valószínűleg azért végignézem...
).
-
drachoHUN
senior tag
válasz
Aventador91 #55239 üzenetére
Az, hogy valamit olvastál a végéről, az nem azt jelenti, hogy ha esetleg végignézed, te is úgy fogod értelmezni. Nyílván vannak a tények, amik úgy vannak és kész, de rengeteg( valóban rengeteg), olyan dolog van, amiről nem órákat, hanem napokat lehetne beszélgetni. Ugyanis az, hogy hogy jutottak el odáig, sokkal fontosabb, mint az, hogy "most" ott vannak. Főleg, hogy a "most" az egyik olyan kérdőjel, amin lehetne vitatkozni naphosszat.
-
.LnB
titán
válasz
Aventador91 #55239 üzenetére
Nyugi. Borzasztó hosszú az út, amit megtesznek a végéig. És tele van olyan dologgal, amire nem számítasz.
-
Pitterix
őstag
Kezdő epizódnak pont jó. Azt kell mondjam, kellemesen csalódtam.
De ezt a két kölköt még nem tudom hova tenni, biztos lesz még velük zűr bőven. Azt majd a fináléban ő, vagy ők mentik meg fatert. -
Maxxy10
addikt
Finding Alice 2. évad berendelve.
-
Mik76
senior tag
válasz
elod22 #54972 üzenetére
Megvolt a harmadik Sinner season.
Valoban mas mint az elso ketto volt, de egyaltalan nem neveznem rossznak vagy gyengenek. Teljesen jo volt, talan egy epizod volt ami kicsit mintha leult volna. Viszont. Ha valaki szereti ujracsomagolva ugyanazt a sztorit ujra es ujra atelni annak nem fog tetszeni. Igy is sok a hasonlosag, hiszen a foszereplo es a foglalkozasa ugyanaz, meg a lelki vilaga is.
Itt viszont nem valami szekta eletebe tekintunk be, vagy valami korabbi trauma reven kialakult szituacioba. Itt egy olyan ember lelki tepelodeset koveti a tortenet, akit kisse osszezavart agyilag a baratja, es a nagy elet ertelme kereses kozepette egyre jobban megkattan, mig mar veszelyt jelent a teljes kornyezetere. Mindezt persze a felelosseg teljes elutasitasaval. Szerintem simab meger egy jo nyolcast a skalan.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
headhunter86 #55233 üzenetére
"Csak az eleje sitcom-os."
Persze nyilván, de akinek a stílus nem jön be, annak szenvedés lehet az első pár rész.
-
headhunter86
senior tag
válasz
dokee78 #55232 üzenetére
Csak az eleje sitcom-os. Mostanra szinte teljesen kikopott belőle.
Nekem amúgy nagyon bejött ez a stílusvegyítés. Szerintem egyik legjobb Marvel produktum, nekem a filmek, mindig is csak egy nagy popcorn valamik voltak, főleg, mióta átment ilyen masszharcba az egész. Amiket unalomképpen megnéztem, de sose hoztak lázba. (Kivéve még a régi Marvelfilmeket, Ironman még ott volt a szeren.) -
.LnB
titán
Lost újrázás egy évad után:
Nem fogok irkálni mindig nyugi. De egészen elképesztő, hogy mennyire rákaptam/rákaptunk megint.
Azt hittem, hogy nyűg lesz, hogy másodjára már nem fog érdekelni. És basszus mi van? Alig tudom abbahagyni a nézését.
Nem véletlen, hogy ez "A sorozat". Igazából, ebben a 2014-es cikkben, le van írva minden: [link]Én egy kicsit belegondoltam, hogy milyen hülyén változott volna, ha ez a sorozat mondjuk tavaly indult volna. És nem, nem a covid miatt, de milyen karakterek lennének most benne? Shanon mint insta celeb? Charlei mint youtuber? Kate lett volna Jack helyett a főnök (bár érdekes, hogy így tervezték már akkor is). Azonos nemű párok? Szuper az egész úgy, ahogy van. Szerencsére a technikai fejlődése nem észlelhető az évek alatt. Nem tűnik öregnek az egész. Rgy-egy régebbi mobiltelefon feltűnő, és kb ennyi.
S02E10-nél tartunk. Már most volt egy csomó minden, amire annyira nem emlékeztem. Amikor megláttam újra Mr.Echo-t, megörültem. Teljesen kiment a fejemből ő is. És Michelle Rodrigez is. Bár utóbbiért nem kár, a hideg kiráz tőle.
És az a tudat, hogy ez még mindig csak a kezdet, az marha jó! Főleg, hogy tényleg nem vágom, hogy mi jön. Nem is értem, hogy miért esett ki ennyi minden nekem. Bár akkoriban mindent néztem, nagyon sorozatjunkie voltam.
Borzasztó belegondolni, hogy 17 éve kezdődött ez a sorozat. Úr isten, mi minden történt már csak velem is ez idő alatt!?Örülök, hogy szóba elegyedtünk Bed Pritt-tel a minap, a sorozattal kapcsolatban. Jó, hogy újrakezdtem.
(Kellene venni egy Dharma-s pólót, vagy bögrét, vagy valamit.
)
-
Maxxy10
addikt
Kaszát kapott a Frankie Drake Mysteries.
-
Maxxy10
addikt
Irmandade / Brotherhood 2. évad berendelve.
Get Even 2. évad berendelve.
Alien TV 2. évad berendelve.
-
válasz
RetepNyaraB #55216 üzenetére
Szintén. Barátok közt ahhoz képest kutyaf***a...
-
Maxxy10
addikt
Ku’damm 56 3. évad berendelve.
-
Maxxy10
addikt
WACO "2. évad" berendelve - American Tragedy címmel évados antológiaként folytatódik.
-
Bad Pritt
félisten
Ez nekem új, a Netflix csinál a Pacific Rim-ből is animét, jött hozzá trailer.
A gagyi egy enyhe kifejezés rá, még Pacific Rim viszonylatban is, de talán lesz egy-két odab*szós harc benne.
-
gyuromoj
veterán
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
fant0mi #55198 üzenetére
A harmadik évad a leggyengébb az összes közül. A netflixre költözés után jelentősen ugrott a színvonal (harmadik után), nekem a negyedik évad a kedvencem az összes közül. Szerintem érdemes tovább nézni, visszatérnek a rövidebb évadokhoz és nagyobb előteret kap az átívelő sztori.
-
bryant56
aktív tag
válasz
lezso6 #55104 üzenetére
Abszolút egyet értek veled. Katasztrófa volt a rész. Olyan PC volt, hogy már hánynom kell.
Én értem, hogy vannak ilyen problémák és ezeket valahogy kezelni kell, de nem az a módja, hogy leerőszakoljuk az emberek torkán ezt, mert az csak utálatot fog szülni.
Egyébként ez az egész évad elég PC-s irányba ment el. Ha így folytatják, akkor kaszálni fogom és szerintem nem csak én.
-
törölt tag
válasz
Laraxior #55197 üzenetére
en is valahol ott engedtem el par hete. osszesegeben az elso 5 reszt reszt siman belesuvaszthattak volna 3-ba. vagy 6 reszt 4-be.
tegnap viszont potoltam es kb onnan indul a sorozat, ahol te is abba hagytad. a mai resz is egesz jo lett.
en azert bizok benne, hogy utolso reszre valahogy megerkezik Strange is.
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Dell Precision M4700- I7 4. generációs - 16Gb - Nvidia Quadro
- Panasonic Toughbook CF-MX4-1 12.5" Érintős- - Akár 8-10 órás akkuval
- Gyermek okosóra GPS nyomkövetővel, Wonlex CT06PRO-L 4G lila, új
- BH Fitness Prisma M30 futópad kedvező áron, első tulajdonostól
- Weboldal készítés verhetetlen áron! - Vállalkozásoknak, Portfóliónak, Cégeknek
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN I3 NEO Enermax 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest