Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Bluetooth hangszórók
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen alaplapot vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Egér probléma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.
Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nubreed
veterán
válasz
jonnyjoker01 #47479 üzenetére
Úh már megy? Akkor berántom én is. Én imádom ezt asorit, kár hogy az utsó évad...
más: Peaky Blinders legújabb évad, zseniális, aki eddig nem nézte, kezdjen bele!
Attól tartok, hogy ez fogja az igazi vesztét okozni a Shelby családnak, hogy Thomas csatlakozik a fasiszta párthoz, nagyon behúzzák őket a csőbe. Ergo, lehet hogy utolsó évad? -
Bad Pritt
félisten
Castlevania harmadik évad nem lesz idén? Tavaly ilyenkor jött ki a második...
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
brownus #47480 üzenetére
Szerintem érdemes. Harmadik évad az egyik legjobb lett, most a negyedik is brutálisan kezdett.
@vond: esküszöm sokkban voltam még egy bő fél órán keresztül a rész után. Nagyon jól át tudja adni Sam Esmail a karakterek érzéseit a nézőknek, egész rész alatt úgy be voltam szippantva a monitorba...
-
vond
MODERÁTOR
válasz
Úgy látom, igen hamar be kell fejeznem a harmadik évadot.
9.6-os IMDB? Hajjjajjj... -
The Night Of
Elkezdtem nézni, ez is teljesen beszippantott, nagyon jó sorozat szerintem. A vége érdekes lett, mert
ki sem derült ki ölte meg a lányt. Mi lett a pénzügyi tanácsadó gyerekkel? Akár lehett a nasir is, mert nem derült ki, hogy nem ő volt. Vagy a feka gyerek aki betörni szokott, vagy a pénzügyis gyerek. Szóval ez a kérdés nyitva maradt. Emiatt aztán nem lett a srác sem tisztázva (már ha nem ő volt). -
brownus
veterán
válasz
Már 4 évada van?? A 2iknal elvesztem, érdemes folytatni? (idő hiányában)
-
jonnyjoker01
veterán
Mr Robot S04E01
Atya úr isten... Ez évadkezdésnek egy picit túl erős volt. Az a befejezés pedig... Inkább nem mondok semmit. Sam Esmail, egy géniusz vagy. -
negyven2
veterán
-
RangerFox
veterán
Számomra az idei év legnagyobb meglepetése a Warrior sorozat, épp most fejeztem be. Cinemax original show, az HBO GO-n fent van, igazi hidden gem, méltatlanul kevés figyelmet kapott szerintem. Akinek tetszik a jól koreografált harc, a kor/téma (vagy esetleg régi Bruce Lee filmeket szereti), annak melegen ajánlom, nagyon korrekt sorozat.
-
negyven2
veterán
-
grizlisandor
veterán
válasz
jonnyjoker01 #47472 üzenetére
Persze, csak az őrületnek is vannak határai.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
grizlisandor #47471 üzenetére
Z mint zombi végig csak a marhaságról szólt, én azért szerettem nézni
-
grizlisandor
veterán
-
törölt tag
válasz
grizlisandor #47467 üzenetére
"TWD nem érdekel..."
Nem TWD lesz, csak az univerzum azonos. Kb úgy 30 évvel járhat az események kezdete után. Ebben azért már benne van a lehetőség, a koncepció váltásra. Értem ezalatt, hogy kevésbé kiszolgáltatott az emberiség a helyzetnek. Talpra állhatott azóta, átvehette a kontrollt, még ha csak részben is. Ha meg sikerült kilépni survivor módból, azt további lehetőségeket nyit meg a történetvezetésnek.
Nem tudom, hogy mi lesz, de jelen pillanatban bármit el tudok képzelni. Persze lehet, hogy csak túl bizakodó vagyok. -
bagyulajuve
addikt
válasz
grizlisandor #47467 üzenetére
The Expanse S4, eldobtam az állam
túl sokára van dec 13.
-
grizlisandor
veterán
válasz
negyven2 #47464 üzenetére
LiS2, várós, de úgy semmi extra számomra trailer alapján.
The Expanse S4, eldobtam az állam.
TWD nem érdekel, valahol a 4 évad körül levesztette az érdeklődésemet.
ST: Discovery S3, nagyon vártam már, csak nem tudom mi történik az előzetesben.
Hátha lesz később valami elemzés, meg lehet vissza kellene néznem az S1-S2-t, hogy képben legyek.
ST: Picard, nosztalgia lvl 2000, kb el is rabolt teljesen.
-
negyven2
veterán
Lost in Space 2 - "Have You Seen Our Robot?" Trailer (december 24)
The Expanse Season 4 - Official Teaser (december 13)
The Walking Dead New Series: Official New York Comic Con Trailer (2020 tavasz)
Star Trek: Discovery Season 3 Trailer (beágyazott előzetes, itthonról is elérhető YouTube még nincs)
Star Trek: Picard - Official Trailer (2020. január 13.)
-
True Detective
Folytattam múltkor a 2. évadot, de a 2. résznél feladtam, mondom ennyi ebből elég is volt. Aztán elindítottam a 3. évadot és azonnal beszippantott. Az elejétől a végéig lekötött, nem voltak unalmas részek, alig vártam, hogy másnap folytathassam. Van hasonlóság az első évaddal, azonban ez mit sem von le az értékéből. Jók a színészek és a cselekmény is, a zenék is félelmetesek, nekem nagyon tetszett.
Esetleg hasonló nyomozós, izgalmas sorozatot tudnátok ajánlani?
A mindhuntert elkezdtem nemrég, az olyan picit bohókás nyomozós, nem ilyen izgalmas, ami berántja magával az embert. Lehet aztán folytatom a mindhuntert egylőre.
-
törölt tag
Sziasztok!
Elvileg jövőhét pénteken jelenik meg a Breaking Bad film (El Camino: A Breaking Bad Movie).
Vajon magyar felirat lesz hozzá?
-
gyuromoj
veterán
Shameless Season 10 Trailer (HD) (már egy ideje kint van, de csak most találkoztam vele)
-
parkr
őstag
-
BITBOYS
addikt
Manifest...a 16. rész engem már kicsit idegesített
az első pár rész tetszett.
-
vittgen
senior tag
Srácok!!
A Preacher második évadját nyomom!!
Nem tudom abbahagyni!!
De egy kérdés minden percében az agyamban motoszkál!!!
MI A F@SZ EZ, AMIT NÉZEK ÉS LÁTOK!!
Szerintem se eleje, se vége nincs ennek az esztelen gyiloknak!
De mint írtam, nem tudom nem nézni!! Már -már kényszert érzek, hogy folytassam!!
Értitek ti ezt???? -
Laraxior
titán
Most akkor a Stranger Thingsben
meghalt a rendőr? Vagy ő az az amerikai fogoly aki a végén volt? -
HUTCHDB
nagyúr
Ezt észrevette már valaki?
Új Robert De Niro sorozat
[link] -
Laraxior
titán
Na vegulis csak tovabbneztem a Stranger Thingst. Nem is olyan rossz. :D
Csavokamnak mi van a fogaival? Egyik evadban megvan, masikban nincs.... -
oriic
HÁZIGAZDA
Carnival Row
Simán jó volt ez a sorozat, de remélem hogy nem így fejezik be és jön még egy évad.
-
válasz
volandy #47404 üzenetére
volandy, vond, RangerFox, hemaka
Köszözönm az élményeket!
Folytatom akkor, aztán majd alakul. Lehet az is megzavart, hogy rögtön az első után kezdtem a másodikat és az ember hozzászokott ahhoz a minőséghez, amit az elsőben kapott. Nem emlékszem a 8 részből egyetlen percre sem, amikor unatkoztam volna, vagy nem kötötte volna a figyelmem a képernyőre. Elképesztő volt.
-
gyuromoj
veterán
válasz
dangerzone #47411 üzenetére
Elvileg októberben kezdődik a forgatás, bízom benne hogy még 2020-ban megkapjuk.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
volandy
senior tag
A francba! Marcella 2.évada a pedofil vonalat viszi! Ez nálam a nemszeretem kategóriájába tartozik! Azt hiszem kasza lesz! Sajnos!
-
RangerFox
veterán
Én is a múlt héten néztem végig újra, hibátlanul összerakott évad, remek színészi alakítással. Matthew Mcconaughey egy csoda. A második évad más ritmusú, és más hangulatú. Nem olyan jó, mint az első, de ha elkap a hangulata, és tudod értékelni az egyedi megoldásokat, akkor ez is tetszeni fog, vannak benne emlékezetes jelenetek, olyanok, amiket más sorozatokban nem láttál ilyen minőségben. Csak a történet nem annyira jó, mint az első évadban, valamint a 4 főszereplőből max. 2,5 háttérsztorija az érdekes.
-
Végignéztem a true detective első évadát, az egyik legjobb sorozat amit életemben láttam. Egyszerűen szenzációs, a hangulat, a környezet, a szereplők, a rendezés. Esténként még jó ideig a hatása alatt voltam, miután megnéztem 2-3 részt. Aztán belekezdtem a második évadba.
Rachel McAdams és Vince Vaughn? Borzalmas mindkettő, nem is illenek az egészbe. Egy nagy nulla eddig nekem a első rész után. Ez majd változni fog, vagy inkább hagyjam abba? Gondolom az első évad színvonalát úgy sem fogja elérni.
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Dell Precision M4700- I7 4. generációs - 16Gb - Nvidia Quadro
- Panasonic Toughbook CF-MX4-1 12.5" Érintős- - Akár 8-10 órás akkuval
- Gyermek okosóra GPS nyomkövetővel, Wonlex CT06PRO-L 4G lila, új
- BH Fitness Prisma M30 futópad kedvező áron, első tulajdonostól
- Weboldal készítés verhetetlen áron! - Vállalkozásoknak, Portfóliónak, Cégeknek
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ZBook 15 G3 - i7-6820HQ I 16GB I 256GB SSD I Nvidia VGA I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Villámgyors teljesítmény és 10 év nyugalom!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest