Hirdetés
-
PROHARDVER!
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.
Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jaded
őstag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani olyan alkalmazást, amiben tudom követni milyen sorozatot nézek, láttam, érdekel? Most egy Excel táblában írom, de már nem tudom követni ki kivel van, van amit streamelve nézek, van ami NAS-on van, van amit a hálóban a tv beépített lejátszóján, van amit Infuse Pro-n az Apple TV-n (ugye így bukom, hogy megjelölje hol tartok).
iPhone-t használok, jó lenne ha lenne iOS app, de ha pl böngészőben is tudnék hozzáadni az sem lenne hátrány. Ha tudna magyarul az is jó lenne (bár ez nem igazán feltétel).
Összefoglalót néztem, de hátha van valakinek szebb,jobb,okosabb tippje -
The Wire S01, S02, S03, S04
Az első két évad szuper volt, főleg a második. Aztán a harmadik csak úgy elment, a régi arcok és
ügye miatt. Na a negyedik évad közben gyakran kérdeztem magamtól, hogy most ezt miért is nézem? Se egy normális ügy, se egy izgalmas nyomozás, se semmi. Kb a húzzunk le még egy bőrt erről az egészről, a korábbi sikerekre alapozva. Értem én, hogybarksdale engem ettől még nagyon untatott az"rehabilitáljuk" a feka srácokat, ezeket már át is pörgetem. Aiskolás és a bokszolós vonal, éspolitikai rész még ahogy elviszi a hátán a részeket, de köszönöm ebből elég is volt. Számomra az igazi tökös, izgalmas, érdekes, nyomozós The Wire, a második évaddal véget ért. Az ötödiket meg sem nézem. Sajnálom, hogy ez lett a sorozatból.marlo/omar története -
Janaboy
Topikgazda
Megneztem a Manifestet, nem kiemelkedő, de azért nézhető.
-
HUTCHDB
nagyúr
A spanyol papírház 3. évadát érdemes végignézni?
Az első kettővel elégedett voltam, de a harmadik évad 1 része nagyon negatívan érintett!
Elcsépelt, elült sztorinak indult... -
HUTCHDB
nagyúr
FARGO
Most értem az 1. évad végére.
Eddig kimaradt ez a fanyar, néha butának tűnő, de ugyanakkor mély emberi tulajdonságokat is hordozó sorozat.
Szinészek tetszettek, fóleg a hobbit...
Nekiesek a másodiknak! -
nitro16
senior tag
Power 6 évad: Hozta a már tőle elvárt színvonalat. Ebben az évadban se kellett unatkozni volt itt minden, végig fenntartja a néző figyelmét. Amikor azt hinnéd egy kicsit javul a helyzet bumm történik is valami. A utolsó résznél meg csak néz ki a fejéből a néző, hogy most mivan, és egyből kezdené a következő évadot. Hátha választ kap a történésekre.
Ahogy lement rá is kerestem egyből, hogy 7 évad mikor lesz, és szomorúan látom, hogy kaszát kapott.
Pont most ilyen történések után, megint megy egy kiemelkedő sorozat a süllyesztőbe, úgy hogy nem kap hozzá méltó lezárást. Szerk: Tv showtime azt muttatja jön még egy rész januárba, hát kiváncsi leszek....
Az utóbbi időben kezd elmenni a kedvem már a sorozatok nézésétől is ezek miatt, szánalmas amit leművelnek. És jó pár minőségi sorozatnál eljászották ezt idén pl: Power, Counterpart, Daredevil, Punisher, Travelers, de én még ide sorolnám a into the badlands, deadly class-t, salvation-t. Aztán az ilyen bugyuta sorozatokból meg 20x évad lemegy...
-
xy.zsolt
őstag
válasz
FollowTheORI #47873 üzenetére
nem lopás az ha rögtön önként vissza is adod
-
válasz
brownus #47816 üzenetére
Szerintem az lesz a jó stratégia hogy váltogatod majd őket... pl évente 2x előfizetsz 1-2 hónapra mindegyikre, ledarálod ami érdekel/addig kijött és ennyi mész a következőre.
Ügye mivel két szezon van, a őszi-téli és a tavaszi-nyári a sorozatoknál... ez így pont kiadja (mármint hogy évente kétszer végigmész mindegyiken.
Szerintem mindegyiken van/lehet olyan ami érdekes... persze ha nem akarsz virágboltozni... ha meg virágboltozol, akkor egyik se kell.
Legalábbis onnantól erkölcsileg már mindegy hogy picit vagy nagyon "lopsz". -
Luissimo
veterán
Én a Mr. Robot előző évadjait együtt (akarommondani párhuzamosan) néztem a Person of Interest-el.
Az is egy érdekes sorozat, aki még nemlátta annak ajánlom, biztosan látott már sok rosszabbat mint ez...
Americans megvolt már?
A Chernobyl hozta újra felszinre, megnéztem másodszor is a teljes sorozatot, másodszor is érdekes volt.Prédikátor(Preacher Man) is rendbenlévő sorozat.
-
Ez a gülüszemű Mr. Robot 4. évadja is határozottan jobb lett. Nincs benne az eddigi részekben a sok agonizálás meg a nyámnyila monológok tömkelege. Majdnem azt mondhatni hogy pörgős.
-
Pitterix
őstag
The Flash 605:
Kicsi izgalom, rengeteg dráma.
Arrow 804:
Ez viszont meglepően jó volt. Sőt talán az Eddigi legjobb. Megy a keverés és kiszámítható, mégis ütött.
-
emiki6
veterán
Gyerekként a Samurai Jack volt az egyik kedvenc mesém. Évekkel később újranéztem a 4 évadot és csalódottan tapasztaltam, hogy lezárás az nuku. Nem sokkal az után jött a hír, hogy készül az ötödik évad. Mikor kijött az ötödik évad, akkor megint elkezdtem újranézni, de nem jutottam a végére, annyira azért nem volt jó az összes rész, szóval belevágtam az ötödik évadba, akkor igazi nosztalgiával átitatott jó élmény volt, egy hete viszont megint újranéztem és megint teljesen oda voltam, de most máshogy, ezen felbuzdulva megnéztem miket csinált még Tartakovsky. Belenéztem a Szimbionikus Titánba és atyaúristen borzalom, hányiger, mentsetekmeg, szóval maradt a Primal. Megjegyzem a Love Death and Robots-ot is eközben találtam és milyen jó, hogy megjött hozzá a kedvem! Ez volt a bevezetés.
Samurai Jack
Már fiatalon világossá vált, hogy Jack ellenfelei, akiket elpusztít egytől egyig gépek, ha pedig nem, akkor csak elgyepálja őket, meg nem öli Kell azt említenem, hogy egyetemes emberi értékeket próbál átadni és nem a neolib szemetet? Az egész ötödik évad egy mestermű!, így az ötödik évadban amikor Aku leányai megtámadják és megöli az egyiket, az engem is annyira meglepett, mint magát Jack-et, aztán egyre mélyebb lett a dolog, most jobban megértettem, mint a megjelenéskor. A két megtekintés között meghallgattam egy pár óra Jordan Petersonos pszichológiát és közben megértettem, hogy mennyire korlátozott a szabad akarat, mennyire nincs hatása az embernek az életére, csak sodródunk és a környezetünk formál. Van egy kis hozott anyag, de a többi mind ránk rakódik és utána aszerint éljük az életünket. Valójában ez Ashi és nővérei története. Tiszta lélekkel születtek, szörnnyé váltak és egyedül Ashi kapott lehetőséget a változásra, de valószínű ő volt az egyetlen, aki képes is volt megváltozni. [Always distracted, questioning everything]. Mondhatjuk, hogy Ashi laposföld hívő és pont annyira tehet róla, mint a létező laposföld hívők. Érdekes adalék ez. Eközben Jack az EGO-jával harcol, ezt már a Revolver-ből ismerjük, de érdemes Steven Pressfield War of Art-ját is elolvasni, meghallgatni, az ott említett Self-EGO harc is jól ráhúzható Jack helyzetére, persze ez nem olyan ego, inkább egy dominánssá vált, torzult, dühös öntudat, amiről elhiszi, hogy saját maga, pedig bőven nem, de azért több szempontból úgy működik, mint az ego.A szerelmi szál szeretnivaló, az animáció lenyűgöző, a tragédia szívbemarkoló, a "diszno poénok" annyira abszurdak itt, hogy zseniálisak...
Az első 4 évadról annyit, hogy az igazán jó részek ritkák, van sok jó rész, de van sok olyan rész, ami szerintem pff... Az ötödik nem ilyen, azt 95%-ban imádtam. <3Primal EP1-5
Érdekes és földtől elrugaszkodott alapötlet: Ősember és T-rex. Tudtommal a dinok és az ősemberek nem éltek egy időben, szóval igen, rem reális, de az irrealitás jogát fenntartja és milyen jó ez nekünk!
Az első rész jó felvezetés, a második és a harmadik rész szerintem gyenge, a negyedik rész viszont már valahogy megadja a módját, az ötödik rész meg egészen elborul, ami jó. Az imdb pontozásokon is látszik ez a tendencia.
Összességében érdemes megtekinteni, nem tudom lesz e még része, sajnálnám, ha nem, hisz épp csak ráéreztek a dologra. -
emiki6
veterán
válasz
Bad Pritt #47828 üzenetére
Nagyon egy rugóra jór az agyunk, nagyrészt én is ezeket gondoltam. Szetintem is sok rész volt üres vagy semilyen, többször öncélú volt a meztelenkedés és nem nagyon voltak deep részek. Az akció sem volt mindenhol igazán jó, az első epizód mondjuk elég magasra tette a lécet...
Aki nem követi a filvilágot, de érdekli a véleményem a különböző részekről, az itt tekintheti meg: [link]
-
spiky03
veterán
Tudtok ajánlani valami hasonló sorozatot, mint a Homeland?
Egyik ismerősömnek kellene.
Mondta, hogy valami agyalosat szeretne. -
Godfather of Harlem
Nézitek ezt? Nagyon jó, Boardwalk Empire, Maffiózók, ezekre emlékeztet.
Eddig minden része (6) izgalmas volt, nincs benne filler epizód. -
jonnyjoker01
veterán
válasz
SunMount3r #47850 üzenetére
"...és hiányolom a mélyebb dolgokat, az igazság, háttér dolgok bemutatását és magyarázatát."
A második és harmadik évad pont mélyebb jelentésű szerintem, leginkább a második, de a harmadikban is vannak elég mély filozófiai témák.
-
bagyulajuve
addikt
válasz
SunMount3r #47850 üzenetére
"végén nem fog egy totál X-Men-es "mutáns szuperhiró" szintű blődlire kifutni"
nem fog -
SunMount3r
nagyúr
Legion: az egyik legjobb sorozat amihez eddig szerencsém volt. Legalábbis az S01 biztos az. Remélem a következő kettőre sem fog kifulladni, vagy elsablonosodni. Vannak persze dolgok, amiket hiányolok belőle. Pl. komoly a megközelítés és kivitelezés, de most a hetedik részre már eléggé "pure szórakoztatás" feeling-em volt és hiányolom a mélyebb dolgokat, az igazság, háttér dolgok bemutatását és magyarázatát. Szóval nem épp "hard sci-fi", abból inkább soft-os és pop-os is egy kicsit. De lehet, hogy ezekhez kb. dupla hosszúnak kellene lennie egy résznek, mert így is elég sűrű, meg most már látom, hogy alapból nem ez a koncepció. A legjobb 4 sorozat között van nálam jelenleg. Csak azt írom, hogy a részemről azért mást is belecsempésztem volna és máshogyan is, remélem azért a végén nem fog egy totál X-Men-es "mutáns szuperhiró" szintű blődlire kifutni...
-
Balázzs
senior tag
Sziasztok!
Brooklyn Nine-nine -hoz hasonló, valami vicces, könnyű sorozatot tudtok ajánlani?
-
woodworm
veterán
válasz
Komplikato #47840 üzenetére
Nem csak elvileg, feliratosan nézhető az első rész az hbogo-n.
-
brownus
veterán
Doom Patrik, két rész után, érdekesssss :F teccik :D
-
Gsx-rr
veterán
válasz
Komplikato #47831 üzenetére
Hol? Hbo-n?
-
Komplikato
veterán
válasz
Maxxy10 #47836 üzenetére
Azért vártam több mint 4 évet erre a sorozatra, hogy erősen felejtesse AZT a "filmet". Persze még áteshet a ló túloldalára, mert itt nem kell zanzásítaniuk, csak nehogy túl bő lére eresszék és vagy sok mindent hozzáírjanak, hogy kiteljen a műsoridő. Az viszont már most fix, hogy nem cseszték el az eredeti könyvek sötét hangulatát. Mint a mozi.
-
Maxxy10
addikt
A His dark materials nagyon ismerős lesz egyeseknek mivel pár éve film készült belőle.. The golden compass.
-
headhunter86
senior tag
válasz
elod22 #47833 üzenetére
Mindhunter lassú tempójú, de eszméletlen érdekes karakterekkel, sorozatgyilkosokkal való beszélgetések megspékelve kis nyomozással.
Nekem nagyon bejött a hangulata, egyszerűen beszippantott. David Fincher nálam majdhogynem garancia volt erre.
Meg ugye ad egy plusz faktort az egésznek, hogy ezek megtörtént események, de a keretsztori fiktív.Fleabag első évadja kicsit lapos volt nekem néhol, viszont tetszik az egyedi stílusa. Tök függetlenül néztem a Fleabaget és a Killing Eve-t és csak utólag tudtam meg, hogy a Fleabag színésznője és készítője csinálta a Killing Eve-t is. Valahogy ez a stílus nagyon bejött nekem.
Killing Eve harmadik évadját tűkön ülve várom. Utóbbi idők kedvenc feel-good sorozata, utoljára talán Fargo tetszett ennyire.(#47834): Anno elkezdtem, de talán harmadik részig jutottam vele. O.J. Simpsons-os jó volt, de ez a Versace sztori nem volt túl érdekes számomra.
-
Bad Pritt
félisten
Netflixre felkerült végre az American Crime Story új évada (a Versace gyilkosságos).
Van mit nézni végre.
-
elod22
senior tag
válasz
headhunter86 #47815 üzenetére
A Mindhunter-el szemezgetek már egy ideje. Melyikhez hasonlít jobban, a True detective vagy az American crime story-hoz inkább?
A Fleabag is elég érdekesnek tűnik, az értékelése is magas, csodálkozom hogy eddig nem találkoztam vele. The End of the F****king World és a Maniac is ott a listámon.
Az Escape at Dannemora nagyon bejött, ahhoz hasonlót is bármikor megnéznék.
Nem ártana ha egy nap 30 órából állna, úgy talán jutna idő mindnre. -
Janaboy
Topikgazda
válasz
Komplikato #47831 üzenetére
Dark matter?
Már vége is van
-
Komplikato
veterán
Elvileg ma indul az BBC-HBO féle Sötét anyag sorozat. Azért elvileg, mert ha jól tévedek a BBC egy nappal előbb adja az epizódokat. Viszont az a lényeg, hogy a szinkronos verzió november 22-én érkezik.
-
negyven2
veterán
válasz
bagyulajuve #47829 üzenetére
Pontosabban a Disney-é a 60%-a, Comcast-é a 30%-a és Warner-e a 10%...
-
Bad Pritt
félisten
Love, Death & Robots
Visszaolvasgattam, ki mit írt róla, én szararcz vagyok, de nagyon nem éreztem rá, pedig az Animátrix például remek kis filmfüzér szerintem.
Ami nekem nagyon hiányzott az egyrészt a koherencia, ami pl az Animátrixnál vagy a Halo-s antológiánál megvolt a közös világ és lore miatt, az itt hiányzott. Itt semmi rejtett utalás, tényleg teljesen különálló kisfilmek, amik közül több nem is szól igazából semmiről, csak rá van fűzve egy csattanóra 10 perc játékidő (Drakulás, rablóbandás, szeméttelepes, vérfarkasos sztorik), de néha még csattanó sincs (joghurt...).
Néhány résznél az volt az érzésem, hogy a készítőknek megvolt egy fasza kép fejben és abból csináltak egy negyedórás tech demót de ennyi. Nem baj, ha vannak easter eggek, utalások, de azért a mech-es zerglinges rész elég erős StarCraft ripoff (még a színeiben is), az űrsétás részben meg konkrétan LV-426-ozik a csaj... minimum furcsa, de inkább a kreativitás hiányára utal.
Amiben viszont nagyon erős ez a sorozat, az a dizájn. Majdnem mindegyik rész fenomenálisan néz ki, a Beyond the Aquila Rift meg a Secret War már-már fotorealisztikus, de amelyik nem törekszik erre (Zima Blue, The Witness), azoknak is olyan egyedi látásmódja van, hogy már csak ezért is megéri megnézni. A Sonnie's Edge például nagyon jó kezdése az egésznek, mert sok apró utalásból kialakulhat a nézőben egy kép, milyen világban is játszódik az egész sztori, a csattanó is erős, remek rész, utána erősen hullámzó, de inkább rosszak, mint jók. A Zima Blue meg a Beyond the Aquila Rift rezonált velem leginkább, ezeknél el is gondolkodtam, mit is láttam, a többi inkább csak a szemnek volt pleasure. Apropó, pleasure: nem tudtam mire vélni a sok meztelenkedést, csak azért, mert lehet, nem kell is, néhol szinte már komikusan villantottak a karakterek. A kevesebb néha több. -
brownus
veterán
válasz
bagyulajuve #47826 üzenetére
hulu-t nem vágom, hogy ők miket gyártottak eddig, meg fognak a jövőben. de rákeresek.
https://www.hulu.com/originals
vannak jó cuccok náluk iskíváncsi leszek ki kit fog felvásárolni a jövőben. vagy mibe vásárolja be magát.
netflix megveszi a hulut, az hbo a showtime-ot vagy a starz-ot -
brownus
veterán
bp/ungarn, szóval ha töltesz fel/seed akkor megb.szhatnak.
meg fizetek én szívesen pár ezer forintot, de ez most így soknak tűnik
https://www.theverge.com/2019/10/14/20913417/disney-plus-launch-lineup-marvel-star-wars-pixar-tv-shows-movies-simpsons-national-geographic
ez alapján nem fog hiányozni a dizni+, így maradhat a prime...(#47821) Maxxy10 , de ezek nem felnőtt tartalmak lesznek, hanem gyerekmesék. nem én vagyok a célközönség, hanem 6+ és 30/40yo között. pl. ez a mandalorian se érdkeel különösebben, a trailer alapján szép lesz, szép tájak, szép emberek, minden szép, de langyos.
aztán meglássuk....hmm, mondjuk ez a loki, meg a WandaVision jó ötletnek tűnik:
https://www.digitaltrends.com/movies/disney-plus-tv-shows-movies/ -
-
brownus
veterán
válasz
gyuromoj #47812 üzenetére
3299 (upc Internet 150)
+1890 hboGO
+3190 netflix
+2024 amazon prime
=10403
+ 2715 spotify
+1790 youtube premium
=14908
basszus, most, hogy matekoztam, ez azért sok egy picit... de kell mind...
ha jön a dizni, akkor mit mondjak le? hbo+netflix az alap, marad. a prime nem nagy szám, van pár saját gyártású sorozata, de azt max levirágboltozom...mondjuk a dizni+ mit tud adni? azt a pár marveles/sw sorit? azok kurvára nem érdekelnek.
a többi tartalmat meg kábé láttam már, exFOX cuccok... -
headhunter86
senior tag
válasz
elod22 #47807 üzenetére
Nekem nagy kedvencem volt utóbbi időben a Mindhunter, vagy kicsit régebbi Fargo.
De kedvencek még minisorozatok közül: Escape at Dannemoria, Maniac, True Detective, Chernobyl, Killing Eve, Fleabag, End of the F****king World, Dark Crystals.
The Night of nekem is megvolt anno, az tényleg jó.
Most ami bejön az a Watchmen, illetve Apple+-os For all mankind felkeltette az érdeklődésem. -
kösz a night of tippet kipörgettem.
-
Maxxy10
addikt
Ok, szóval elindult az Apple Tv+...
Most leszögeznèm, hogy nem vagyok egy fanatikus alma fan de eddig ez a két sorozat várakozáson felül teljesít...For all mankind
The Morning ShowEgyszerűen brutálisan egybe van mindkét sorozat, a szereplők, helyszín és a zene mind mind átgondolt szépen összerakott elemek amik tökéletesen illeszkednek a sorozatba. Nem tudok belekötni még ha akarok akkor se.. Ha továbbra is ilyen minőségű sorozatokat fognak havonta az orrunk alá rakni havi 5$-èrt akkor az apple tv+ must have. Kíváncsian fogok vele a következőbe Dickinson
-
elod22
senior tag
válasz
RangerFox #47809 üzenetére
A Sharp Objects egész érdekesnek tűmik, felkerült a listára. A Chernobylt természetesen már láttam.
@Luissimo: Elég sokat láttam azok közül, amiket felsoroltál, de pont az a baj, hogy az ilyen több évados sorozatok annyira fel vannak gyűlve, hogy nincs időm pótolni őket. Munka mellett már nem úgy megy, mint az egyetemi évek alatt.
A Sons of Anarchy és Banshee kipipálva. De Bloodline, Billions és Mr. Robot esetében is el vagyok maradva. Mondjuk utóbbinál csak a befejező évad maradt, azt majd ledarálom.
Azért szeretem ezeket a minisorozatokat, mert általában nem nyújták el feleslegesen a sztorit és tudja az ember, hogy nem lesz folytatása.
Annyi sorozatot elkezdtem annak idején, hogy jó párat abba kellett hagynom, ami egy idő után nem ütötte meg a szintet. Az ilyen Flash, Arrow, Fear the Walking Dead és társaira gondolok. -
elod22
senior tag
Ha már így előjött a The Night Of, tudtok-e valami hasonlóan színvonalas, izgalmas minisorozatot? Mint a When they see us, 11.22.63 vagy a Night Manager például.
Az Unbelievable van még a listámon, de írtatok róla jót is, rosszat is. -
xy.zsolt
őstag
lesz egy 30 órás repülőutam. Mivel az Agymenők tetszett, így melyiket ajánljátok inkább az utazáshoz.....Silicon Valley vagy How I met your mother? Vagy bármi egyéb ami nem túl bárgyú és trágár?
-
k-adi
nagyúr
Criminal | Netflix 4 évados
Criminal UK 3 rész
Criminal France 3 rész
Criminal Germany 3 rész
Criminal Spain 3 részMostanában nagyon belehúzott a netflix, rengeteg jó sorozat van náluk. Na ez is egy ilyen és tekintettel, hogy netflixes, szeptember végétől már az összes epizód elérhető.
Csupán 1 szobában játszódik egész végig, ezért tudtam, hogy minden a színészeken és az ütős párbeszédeken fog múlni, amiket a sorozat sikeresen hoz is, efelől nincs kétség. Rögtön az első részben "no comment" David Tennant-el kezdenek aki remekül megalapozza a hangulatot az évadnak.
Az aláfestő sejtelmes zene kiváló, jól ütemezett, illetve a színészek többsége is ügyes és a különböző történetek is végre izgalmasak, sőt valós életből merített példákkal telítettek.
Véleményem szerint a legjobb évad a németes, az angol és francia kicsivel lemarad, de azok is jók, egyedül a spanyolnál éreztem úgy, mintha elfogyott volna az erő, tehát röviden 10 sajtburgerből:
UK 8/10
France 8/10
Germany 9/10
Spain 6/10Előzetese ha valakit érdekel:
https://www.youtube.com/watch?v=aAZac21Y9D8
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Lexus, Toyota topik
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Milyen routert?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- További aktív témák...
- Új Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 2024 - SpaceBlack (3év garancia)
- Macbook Air M2 15,3 512GB SSD Ezüst
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Apple Gyorstöltők / 20W ADAPTER / Type-C / Lightning kábelek
- NZXT Riser Cable PCIe 4.0 x16 20cm fekete (Kishibás) INGYEN FOXPOST
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 13C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Samsung Odysseg G5! 32COL / 2560X1440P Monitor.
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest