Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Computex 2025: sok kilowattos táp a Seasonic standján
- Mini-ITX
- RAM topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
Sörtípusok erjesztési eljárás alapján:
Új hozzászólás Aktív témák
-
jookomak
őstag
válasz
[CsuCsu] #15700 üzenetére
9 fontért veszem a helyi tescoban a 8*0,33 punk ipa-t. Kisboltban 2,50 alatt mindig van sierra nevada pale ale. Ezekhez képest mocskos drágák a magyar csúcs kézművesek, és nem biztos, hogy jók.
El se dicsekedtem még, legutóbbi rendelésem (merthogy ugye nyár van), 6 imp stout, és egy iipa.
founders cbs
founders kbs (x2)
omnipollo noa
omnipollo nebukanozodoror
mikkeller beer geek brunch
de molen hel & verdomenisEddig a kbs-t és az omnipollokat szűrtem be. Kbs szenzációs, sokkal jobban az én stílusom, mint a noa. Az már egyszerűen túl sok. Nebuchadnezzar most jobban ízlett, mint anno, pedig nem vagyok egy óriási iipa/dipa fan. San diego beer geek-re majd holnap kerül sor, némi bacon és tojás társaságában, természetesen bruncs időtájt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gitáros topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Politika
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! R7 5800X3D / RX 7900 XTX 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest