Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- BIOS frissítés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen TV-t vegyek?
- Jobban terjed a DirectStorage, mint gondolnánk
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Egymilliárd dollárra is büntetheti az USA a TSMC-t
-
PROHARDVER!
Sörtípusok erjesztési eljárás alapján:
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
[CsuCsu] #15696 üzenetére
Hollandiaban 3.5-4euro a La Trappe Trippel fancy etteremben csak ugy mellekesen megjegyezve.
azert elgondolkodtam, hogy szep meg jo a kisuzemi imperial vonal, de ar/ertekben azert neha borzalmas. najo, ebben lehet benne van az, hogy befurodtem egy decinkent 1500 forintos imperiallal ket hete.
erre 2 euro a boltban a punk, arra meg eleg nehez rafogni, hogy nincs rendesen megkomlozva. hollandiaban 1.5 euroert vettem de molen heaven and hopst (aka citra pale alet) es az is rendesen meg volt kuldve anyaggal. igen, hollandiaban olcsobb mind az ipa, mind a belga mint Magyarorszagon.
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI FPV Combo drón + Goggles V2 szemüveg
- Oakley Five Square OO9238-04
- DJI Mini 3 pro RC drón szett - kijelzős távirányítóval +2db battery plus akkuval +tartozékokkal
- Új, csomagolássérült Lifefit 3Dx Motion Trainer vibrációs tréner - Közel 1 év bolti garival! -
- Világirodalom Remekei , Nem Teljes gyűjtemény
- Eladó kettlebellek
- Bőrdzseki új állapotban baráti áron és 20 db nyakkendő eladók
- Avi Loeb Csillagok között Földönkívüli civilizációk és az emberiség jövője az univerzumban
- Keresek Wantuch Ferenc és Sándor Valéria: Repülésmeteorológia könyvet
- Intelligens akkumulátor DJI Air 3 és Air 3s drónhoz, új, garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Acer Swift SF314-34 - i5-8GEN I 12GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest