Hirdetés
- Itt a Razer-féle PC Remote Play szolgáltatás
- Sok gyártó szavaz a hagyományos tápcsatlakozóra a GeForce RTX 5060 sorozatnál
- Az instabil gazdasági helyzet miatt nő a PlayStation 5 ára
- Még erősebb verziót hozott USB Type-C-s tápegységéből a Raspberry Pi
- Skálázhatóvá tenné a ferroelektromos memóriákat az FMC és a Neumonda
- Milyen alaplapot vegyek?
- iPad topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Hobby elektronika
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
A Sony 2010. május 11-én bejelentette a MILC (tükörnélküli cserélhető lencsés) fényképezőgépcsaládjának első két tagját, a NEX-3, és NEX-5 gépeket, APS-C méretű szenzorral. A piaci várakozásnak megfelelően az APS-C vázak rövid, de gyors evolúciója után 2013.október 13-án megjelent az első full frame méretű érzékelővel szerelt Sony MILC ILCE-A7 néven. Az összefoglaló a rendszert átlátni próbál segítséget nyújtani.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jit1120
csendes tag
Én is emiatt az ár miatt nézegetem. A7-nél jó ez az ár, alacsonyabb nemigen lesz, hisz kifutó. Az áremelés A5000 és A5100 esetében furcsa, hiszen esedékes ezeknek is az utódja. Valószínű a napokban esetleg több új gép is megjelenik a Sonytól, és a többi gyártótól is hiszen jön a Photokina szeptember végén. Bár az új számomra csak arra jó, hogy kedvezőbb árú legyen a régi.
Az A7 munkára is használható? Ezek közül mire érdemes ilyet venni: portré, esküvő, sport, koncert, táj? Most is koncerten voltam fotózni sportcsarnokban, hobbiként vagy Pana GF6 vagy A5000-rel, de automatán mindkettő kéri az ISO3200-at de az már elég zajos ennél a gépnél. Az A5000 lassabb, mint a hasonló kategóriájú, bár kisebb szenzoros Pana GF6-os gépem, az az érintőképernyő miatt is gyorsabbnak tűnik. Ilyen vagy komolyabb feladatokra már mindkettő kevés. Ennyiért lehet még kapni Nikon d7200 18-105, de ez apsc, ISO-ban sem jobb, a gyorsaság és fókuszálás miatt talán előnye van. A Sony A7 felé húz a szívem, legszívesebben azt venném,csak ne legyen lomha.
Új hozzászólás Aktív témák
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Politika
- PlayStation 5
- Milyen alaplapot vegyek?
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Filmvilág
- iPad topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Beszámítás! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest