Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Sony 2010. május 11-én bejelentette a MILC (tükörnélküli cserélhető lencsés) fényképezőgépcsaládjának első két tagját, a NEX-3, és NEX-5 gépeket, APS-C méretű szenzorral. A piaci várakozásnak megfelelően az APS-C vázak rövid, de gyors evolúciója után 2013.október 13-án megjelent az első full frame méretű érzékelővel szerelt Sony MILC ILCE-A7 néven. Az összefoglaló a rendszert átlátni próbál segítséget nyújtani.
Új hozzászólás Aktív témák
-
konyi79
addikt
Video overheating reloaded.
Minap MILC-társ topikban felmerült ismét a Sony MILC-ek videó közbeni túlmelegedésének kérdése, ezúttal az A6300 esetében. A melegedés, meg utána a kikapcsolás tény, vitatkozni vele sok értelme nincs. Annak próbáltam utána járni ez most így sikerült, vagy egyszerűen ebben a méretben ennyit lehet kihozni. A dolog egyszerű - szerintem. Ha pontszerűen jelentkezik a hó, elcseszett a konstrukció. Ha próbálják elvezetni a hőt a keletkezési helyéről, az ha mást nem annyit mutat, foglalkoztak a kérdéssel.
Pár hőkamerás felvétel 27,5C környezeti hőmérsékletnél indított felvétel 25. percéből (akit meg nem érdekel a véleményem, ne olvassa az utána lévőt):Melegszik rendesen videó alatt, viszont a szenzor alatti legmelegebb rész, és a ház mérhető fém részei között kb 5C az eltérés, ami szerintem elég jó. Sokáig pletyka volt a váz megjelenésének a csúszása, aminek okának több helyen a 4K rögzítés közbeni melegedést jelölték meg. Gyanítom én is, ezért lett vastagabb a váz pár mm-rel az a6000-nél, meg ezért kapott jóval több fémet a váz, próbálják a hőt valamennyire elvezetni. Ennyire sikerült. Ami tény, még a kijelző tartó konzol is melegszik kihajtva is, szóval még azt is felhasználták a vázat hűteni.
Így a váz 41,5 perc videó után kapcsolt ki. Persze ez a környezeti hőmérséklet, sugárzó hőforrás hatására lényegesen kevesebb is lehet, hűvösebb időben, nagyobb objektívvel pedig valamivel több is.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ARCTIC Liquid Freezer III 420 vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z RGB 3600MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Plus 256GB / Újszerű állapotban / 100%-os akku / 12 hó jótállás
- 106 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest