Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Sony 2010. május 11-én bejelentette a MILC (tükörnélküli cserélhető lencsés) fényképezőgépcsaládjának első két tagját, a NEX-3, és NEX-5 gépeket, APS-C méretű szenzorral. A piaci várakozásnak megfelelően az APS-C vázak rövid, de gyors evolúciója után 2013.október 13-án megjelent az első full frame méretű érzékelővel szerelt Sony MILC ILCE-A7 néven. Az összefoglaló a rendszert átlátni próbál segítséget nyújtani.
Új hozzászólás Aktív témák
-
robi1979
aktív tag
válasz
Rapid136 #26676 üzenetére
Természetesen RAW+jpegben fotózok, a DRO nem tudom micsoda, úgyhogy az gyári értéken lehet. Ez a .jpg volt de ide fölraktam az eredeti .ARW-t ami kijött a vázból:
Kovsol: "az is kérdéses alul volt-e exponálva" - ez elképzelhető, és lehet tényleg ezért zajosabb? A google photos most rekeszre f32-t írt az ARW-re, (f10 helyett, PS-ben f10-et ír rá a Camera RAW) bár én expot nem húztam rajta...
Új hozzászólás Aktív témák
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Forrmell.enn
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- PlayStation 5
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Wise (ex-TransferWise)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
- AKCIÓ! Apple Watch S9 45mm Cellular acél GOLD okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! I7 6700 / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Apple iPhone 12 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest