Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Sony 2010. május 11-én bejelentette a MILC (tükörnélküli cserélhető lencsés) fényképezőgépcsaládjának első két tagját, a NEX-3, és NEX-5 gépeket, APS-C méretű szenzorral. A piaci várakozásnak megfelelően az APS-C vázak rövid, de gyors evolúciója után 2013.október 13-án megjelent az első full frame méretű érzékelővel szerelt Sony MILC ILCE-A7 néven. Az összefoglaló a rendszert átlátni próbál segítséget nyújtani.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rgranc
aktív tag
válasz
mikrofon #13863 üzenetére
Nem tudom, nekem megfelel a sima is, soha nem néztem utána mivel jobb a prémium.
Szerk.: itt van egy elég alapos teszt több akksira, az alapján némi különbség van a Prémium és a normál közt, de mindenképp a gyári (a tesztben épp Fuji) a legjobb, kérdés megéri-e az árkülönbséget. Szerintem mondjuk nem...
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Synology NAS
- Huawei P20 - ez is kétkezes lett
- OLED TV topic
- Call of Duty: Black Ops 6
- PlayStation 5
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- BestBuy topik
- Nintendo Switch
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- Ne hagyd ki: AORUS ELITE lap, 41.500 Ft-ért! 0% THM-re is!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Samsung Galaxy S24 128GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest