- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- CES 2025: Viszlát, TrackPoint!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- Rádióamatőrök - HAM topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali notebookos kérdések órája
- A Keychron K2 HE rapid trigger billentyűzet tesztje
- Androidos fejegységek
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
válasz tretyak #44669 üzenetére
Egyelőre csak belsővel próbálkoztam, a tv amúgy egy XE9005 - akkor itt az ideje egy külső eszköznek.
Apropó, lejátszó: valakinek tapasztalat ezzel kapcsolatban? Xiaomi Mi Box utolsó változata elég szimpatikus. - még rosszabb mint a Sony lerjátszója, ha valódi médialejátszót keresel akkor olyat is kell venni, ha nem gond egy 5 perces "mókolás" akkor Amlogic S912+CoreELEC, SD-re kiírod a rendszert és máris kész a médialejátszó, minden kadenciahelyes, stb, persze be kell állítani, de egyéb lehetőségek is vannak, médialejátszó topikban több infót találhatsz.[ Szerkesztve ]
*** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
virkir
veterán
válasz tretyak #44669 üzenetére
több helyen írták, hogy az Android appok fix 60 Hz-e miatt sose lesz tökéletes
Akkor a MiBox miért szimpatikus?
Pont ugyan úgy mint a belső lejátszok nem tud kadencia helyes lejátszást.
Armlogic topik[ Szerkesztve ]
"Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
-
pinnacle
nagyúr
válasz tretyak #41963 üzenetére
Panasonicnál nagyon jól működik, de monitoromnál is. Nem is a fényerőt emeli, hanem talán a kontrasztot, háttérfényt, de amikor világos van a szobában, akkor is jó látható, amikor meg sötét, akkor nem égeti ki a szemem. Mi más megoldás van arra, hogy a különböző fényviszonyoknál lehessen TV-t nézni? Nekem nappali, meg esti profilt ajánlottak, de szerintem ennél jóval több helyzet lehet.
Legszívesebben FHD-s WE750 vagy WE633-at vennék, de a szabályozás hiánya tart vissza csak.[ Szerkesztve ]
-
okoska74
senior tag
válasz tretyak #41932 üzenetére
Szia!
Nálam pont az volt a gond, hogy családon belül bárki a youtube -ra felment bekapcsolta a tv -t. De se a tv -n se a telefonon, tábleten nem játszott semmit. A beállításokban hiába van kikapcsolva a külső eszköz bekapcsolhatja a tv -t. Akkor is bekapcsolódik. Amióta tiltottam az appot azóta jó. Tudom, hogy így nem megy át külső eszközről kép, hang, videó de nálam ez nem probléma úgyis külső vinyóról nyomom a filmeket. Ha meg youtube kell az van a tv -n.iMac 2013 Late ; Apple iPhone 11 ; Apple TV 4K 64Gb ; Sony KD43XF8505 ; Sony HT-XF9000 ; Sony WH-1000XM3 ; Toyota Prius III 1.8 HSD Premium;.... Ha a tények nem igazolják az elméletet, változtasd meg - a tényeket. Albert Einstein
-
okoska74
senior tag
válasz tretyak #41918 üzenetére
Hali!
Nekem egyelőre úgy néz ki megoldotta a problémát a Chromecast built-in letiltása.
Tudom, hogy nem szép megoldás de működik.iMac 2013 Late ; Apple iPhone 11 ; Apple TV 4K 64Gb ; Sony KD43XF8505 ; Sony HT-XF9000 ; Sony WH-1000XM3 ; Toyota Prius III 1.8 HSD Premium;.... Ha a tények nem igazolják az elméletet, változtasd meg - a tényeket. Albert Einstein
-
leslien
nagyúr
válasz tretyak #41889 üzenetére
nekem ezzel megy .. Download YouTube Vanced APK [NON-ROOT]
youtube vanced apk..[ direkt link]
ezt kell telepíteni akkor tudsz bejelentkezni..microg vanced direkt link[ Szerkesztve ]
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
peterk
senior tag
válasz tretyak #41321 üzenetére
Nem indulnak újra szerencsére. Ráadásul nem csak nem szerkeszthető ajánlott app sor tűnik el, hanem az ajánlásokból (legfelső sor) is eltűnnek az így kikapcsolt appoknak a reklámjai. Így a legfelső sor tulajdonképpen még hasznos is mert nálam pl. csak youtube, netflix hírek vannak ott, azokat meg nem is bánom, mert elég jól érzékelik a szokásaimat és olyanokat hoznak fel ami érdekel is. Mielőtt kikapcsoltam volna az említetteket (Shelf és a többi amit írtál is), tele volt számomra érdektelen ****gal.
És valóban van hatása a sebességre is. De azért android marad az android, olyan sosem lesz, mint egy saját gyártású embedded linuxra épülő felület. Akit idegesít, válasszon nem androidost. Engem nem zavar, nem szoktam annyit kavarni a menüben / appok között, hogy zavaró legyen a pár másodperc. A csatorna váltás lassúsága tudna nagyon zavarni, mert sokszor TV-zek úgy, hogy "szörfözök" a sport vagy éppen tematikus csatornák között (én mást nem is nagyon nézek TV-n, csak pár tematikus csatornát, és döntően sportot). Szerencsére ez nem lassú. Sőt, a régi Samsungomhoz képes sokkal gyorsabb.
(#41320) AL: Köszi. Azért valamennyire bosszankodom, mert mégiscsak egy 3 hetes TV-ről volt szó, és most 1 - 2 hétig nincs új TV. De egyúttal meg is nyugodtam, mert első percben sokkal rosszabbra számítottam, hiába jár hozzá háztól házig garancia. A hosszú javítási időtől féltem. Ehhez képest a 1 max 2 hét és helyből új TV megnyugtató. Ráadásul arról is biztosítottak, hogy ha netán nem lesz már raktáron pontosan ez a típus (tavalyi modell, a szervíz szerint van rá esély, hogy már nem lesz raktáron belőle náluk), akkor adnak helyette vagy egy szintén 2017-es egyel jobb modellt, vagy adják ugyanennek a 2018-as változatát. Szóval a cserén nem bukhatok ... legalábbis az ígéretek szerint. No és persze az is csökkenti a bosszankodásomat, hogy még megvan a régi TV-m, így van mit néznem. Más lenne a helyzet, ha 2 hétig a fal nézne rám vissza.... (Egyébként megdöbbentem, hogy 3 hét után visszatéve a régi Samsungot, most olyan érzésem van, mintha visszarepültem volna az időben egy évtizedet. Pedig azért az is egy 55"-ös, valamikor felső középkategóriás TV volt. Ma annyi pénzért amennyibe az került ,megvehetném a 75"-ös méret csúcsmodelljeit. Mégis, olyan, mintha nagyapám TV-jét nézném. Az odairányú cserét - amikor az új Sonyt állítottam be a Samu helyére - messze nem éreztem ennyire drasztikusnak.)
[ Szerkesztve ]
Aki hisz a parajelenségekben, emelje fel a kezem!
-
tretyak
aktív tag
válasz tretyak #41321 üzenetére
Kicsúsztam a szerkesztési időből: az appoknál a notoificationöket is kikapcsoltam, illetve a recommendations menüben letiltottam az összes appot - bár lehet, hogy ez csak szimplán nem jeleníti meg őket, a háttérben ettől még keresgél.
Plusz kikapcsoltam a Bluetootht, így nem megy a beszéd alapú szövegbevitel sem, bár ez úgy se tudott mit kezdeni a magyar akcentusommal
Amit még találtam, de egyelőre nem próbáltam az a developer menü, limit background processes, ezt 4-re állítani[ Szerkesztve ]
-
KüLÖNc
tag
válasz tretyak #41306 üzenetére
Picit late for the party, de nekem is XE9005-öm van, és nekem is be tud lassulni, ugyanúgy, ahogy a többiek írták. Talán akkor jellemző, ha már van 1-2 óra menet a tévében, bekapcsoláskor gondolom a Wi-Fi miatt röccen, de utána egy ideig nem vészes.
Azt hallottam, hogy sajnos az AF8 tévéken is rakoncátlan a rendszer
-
vlevi
nagyúr
válasz tretyak #41306 üzenetére
XE8505 tulajként mondom neked, az is be tud lassulni, ha olyan kedve van. Most pl. Youtube lejátszás közben az Discover menü 4mp.
De van, amikor kb ugyanennyi az action menü eljövetele is.
Átváltottam TV-re (a TV gombbal). Vártam egy kicsit, megnyomtam a Discover gombot, újra kb 3-4mp, mire feljön.
De van, amikor (ahogy előttem is írták) egész elfogadható időn belül reagál.
Pont ezért zavar, hogy egykét dolgot nem lehet egy gombbal elintézni, hanem több, lassan reagáló funkción keresztül lehet csak elérni.
pl. csatornák közül csak úgy tudok váltogatni (a kedvem szerint), ha előbb a Discover menüben kiválasztom a kedvenceket, és úgy lépek be a guide-ba. Ellenkező esetben a guide mindíg a teljes csatornalistát jeleníti meg. Vagy, másik lehetőség, ha a guide-ban az action-ban választom ki, hogy csak a kedvenceket mutassa, de az meg még több gombnyomogatás.[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest