Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • peterk

    senior tag

    válasz tretyak #41321 üzenetére

    Nem indulnak újra szerencsére. Ráadásul nem csak nem szerkeszthető ajánlott app sor tűnik el, hanem az ajánlásokból (legfelső sor) is eltűnnek az így kikapcsolt appoknak a reklámjai. Így a legfelső sor tulajdonképpen még hasznos is mert nálam pl. csak youtube, netflix hírek vannak ott, azokat meg nem is bánom, mert elég jól érzékelik a szokásaimat és olyanokat hoznak fel ami érdekel is. Mielőtt kikapcsoltam volna az említetteket (Shelf és a többi amit írtál is), tele volt számomra érdektelen ****gal.

    És valóban van hatása a sebességre is. De azért android marad az android, olyan sosem lesz, mint egy saját gyártású embedded linuxra épülő felület. Akit idegesít, válasszon nem androidost. Engem nem zavar, nem szoktam annyit kavarni a menüben / appok között, hogy zavaró legyen a pár másodperc. A csatorna váltás lassúsága tudna nagyon zavarni, mert sokszor TV-zek úgy, hogy "szörfözök" a sport vagy éppen tematikus csatornák között (én mást nem is nagyon nézek TV-n, csak pár tematikus csatornát, és döntően sportot). Szerencsére ez nem lassú. Sőt, a régi Samsungomhoz képes sokkal gyorsabb.

    (#41320) AL: Köszi. Azért valamennyire bosszankodom, mert mégiscsak egy 3 hetes TV-ről volt szó, és most 1 - 2 hétig nincs új TV. De egyúttal meg is nyugodtam, mert első percben sokkal rosszabbra számítottam, hiába jár hozzá háztól házig garancia. A hosszú javítási időtől féltem. Ehhez képest a 1 max 2 hét és helyből új TV megnyugtató. Ráadásul arról is biztosítottak, hogy ha netán nem lesz már raktáron pontosan ez a típus (tavalyi modell, a szervíz szerint van rá esély, hogy már nem lesz raktáron belőle náluk), akkor adnak helyette vagy egy szintén 2017-es egyel jobb modellt, vagy adják ugyanennek a 2018-as változatát. Szóval a cserén nem bukhatok ... legalábbis az ígéretek szerint. No és persze az is csökkenti a bosszankodásomat, hogy még megvan a régi TV-m, így van mit néznem. Más lenne a helyzet, ha 2 hétig a fal nézne rám vissza.... :) (Egyébként megdöbbentem, hogy 3 hét után visszatéve a régi Samsungot, most olyan érzésem van, mintha visszarepültem volna az időben egy évtizedet. Pedig azért az is egy 55"-ös, valamikor felső középkategóriás TV volt. Ma annyi pénzért amennyibe az került ,megvehetném a 75"-ös méret csúcsmodelljeit. :) Mégis, olyan, mintha nagyapám TV-jét nézném. Az odairányú cserét - amikor az új Sonyt állítottam be a Samu helyére - messze nem éreztem ennyire drasztikusnak.)

    [ Szerkesztve ]

    Aki hisz a parajelenségekben, emelje fel a kezem!

Új hozzászólás Aktív témák