- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- ASUS blog: TUF A14 notebook, a mini játékgép
- Milyen monitort vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós kamerák
- Lézervágás, gravírozás
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
titán
válasz superg #29568 üzenetére
Pedig ahany ember annyifele izles, latas. Szakmai dolog az, hogy milyen panel van a tv-ben, hany hz-en frissit stb, a hogy allitsuk be a tevenket mar izles kerdese. Szerintem az a durva, hogy itt bizonyos emberek probaljak a sajat beallitasaikat, izlesuket masokra raeroltetni. Egy fotoszerkesztonek nyilvan egy kalibralt monitoron kell dolgoznia. Hogy en otthon hogyan allitom be a tv-met az teljesen szubjektiv. Ha en a pirosat szeretem es csutkara felnyomom a menuben es ugy nezem a visszaterot, mar bocsanat de az csak es kizarolag az en dolgom, viszont nem irom masoknak, hogy nyomjak fel csutkara a pirosat, mert az ugy a jo. Ha ti nem latjatok a kulonbseget es nem vagytok kepesek felfogni azt, hogy ahany ember annyifele, az a ti bajotok. Ha zavar amiket irok siman ugord at.
En csak megirom, hogy en hogy hasznalom es majd eldonti a user, hogy neki az jo-e. Nem irom, hogy az a jo. Nekem is irtak mar tobben, hogy a motionflow-t mire kell allitani, mert az ugy jo. Kiprobaltam, nekem nem jo, csak ha ki van kapcsolva. De ezen nincs mit tovabb ragozni, ha eddig nem ertetted meg ezutan sem fogod.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nők, nőügyek (18+)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- ZEN.com
- Milyen autót vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- ASUS blog: TUF A14 notebook, a mini játékgép
- Milyen monitort vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest