- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen házat vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mexel
veterán
Köszönöma tanácsot, de droid témában nem ma kezdtem. Az tény hogy lassabb a tv. Volt már visszaállítás is. Gyakorlatilag nincs rajta semmi app a kodin és a button mapper-en kívül.
lassabb a menü, a csatornaváltás és a kodi is lomhábbnak tűnik.
ha ajánlod az oreo-térdemesodaírni hogy nálad jó, de néhányan ( nem csak én) azt állítják hogy kicsit lassabnnak tűnik.
Szerintem ezt így érdemes ajánlani. Ha ezt olvasom akkor biztos nem rakom fel, mert az új menü kinézet ennyit nem érne nekem. ( illetve nem én használom, én már droid nélküli sony-t vettem)
Gondolkozom a root-on, talán megcsinálom, de sajnos droid 8-ban nem vagyok olyan jó, a hetesbe jobban bele tudtam volna nyúlni.
Mondjuk mediatekre nem tudom az afr-t hogyan tudonám megoldani főleg 8-ason.Downgrade-re nincs infója senkinek?
Új hozzászólás Aktív témák
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest