Hirdetés
- Apple asztali gépek
- Távol-keleten debütált az LG 17 hüvelykes, hordozható monitora
- Videószerkesztés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Egymilliárd dollárra is büntetheti az USA a TSMC-t
- Projektor topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen egeret válasszak?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pinnacle
nagyúr
Köszi! Azt hittem a PWM miatt van probléma, a nagyobb méret miatt. Monitorom, régi TV is PWM-es, de azokkal nincs semmi gond. Én is melegre állítva használtam, mégsem volt jó. Azt hittem már soha nem lehet nagy TV-m, mert nem bírja a szemem.
Sony akkor vált PWM-re, ha a LED mozgás módot bekapcsolom. Akkor viszont piszkosul villog, igaz jobb a mozgás, de nézhetetlen, sötétebb is a kép.
IFC-t kikapcsolva, ugyanúgy szaggat a Panasonic is. Ez fekete kockákat illeszt be. Gondolom a Motion Flow lehet a Sonynál. 50WF665-on állítólag állandóan be van kapcsolva, nem lehet állítani. IFC bekacsolva, 24p-nél, 24p Smooth Film-re vált, nem is akad.
Innen letöltöttem pár demót. El is dőlt, hogy marad az FHD-s TV. Ezek a felvételek gyönyörűek voltak, nem is tudom, hogy 2-3 méterről meg lehet-e különböztetni a 4K-s TV-től. Tehát a kiváló minőség FHD-n is szuper, a gyengébb FHD, SD (VHS, miniDV 720x576) felvételeim viszont biztos jobbak FHD-n, mint 4K-n. Ezt a szaggatást meg el kell viselni. Lassan már nincs is FHD-s TV, más VA, Direkt LED-es meg pláne nincs.
WG az újabb. Nálunk nem kapható. Lehet ugyanaz, csak fekete a lába.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Synology NAS
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- sziku69: Szólánc.
- Óvodások homokozója
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Apple asztali gépek
- Dark Souls sorozat
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Xiaomi Mi9 SE 64GB / Szép állapotban / 12 hónap jótállással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 7600K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest