- SSD kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA® driverek topikja
- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
- Apple asztali gépek
- Házimozi belépő szinten
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen notebookot vegyek?
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Melorin
addikt
Üdv. Ma vettem egy ARC képes erősítőt és hiába kötöm össze az XF8505 TV-vel, a TV felől nincs hangom, pedig pont ez lenne az értelme. Ez valami Sony betegség vagy máshol keressem a hibát?
-
Joshi
titán
-
Joshi
titán
válasz
headhunter #43676 üzenetére
Értem. Én úgy tudom hogy a középső érték az nem a készülék bekapcsolásának száma, hanem az Android újrabootolása. Talán blakey linkelte be a Sony szervizmenü jelmagyarázatát, most hirtelen nem találom.
-
El Gringo
senior tag
válasz
headhunter #43676 üzenetére
nem mindenki tévézik minden nap.
Akit ismerek, és van tévéje, az jóformán csak egyszer kapcsolja be egy nap, ha bekapcsolja. Én is inkább bekapcsolva hagyom, ha 15-30 percre elmegyek mondjuk a tévétől... -
Joshi
titán
válasz
headhunter #43674 üzenetére
Ezek a tévék üzemidejei? Mert akkor nem jól számoltál, ugyanis ez órában van megadva. Ha 24el osztod annyi nap lesz. Ezeket miért írtad be?
-
headhunter
addikt
Sony Bravia KDL-55W829B
730 nap: 11729-01504-08048
822 nap: 13242-01719-09067
1284 nap: 20640-02667-13909-------------------------------------------------------
Sony Bravia KDL-43W807C
345 nap: 02821-00199-02821
807 nap: 07331-00408-07331 -
Joshi
titán
válasz
Quqesz #43669 üzenetére
"Xf 8505 ips kijelző, oldal ledes, elvileg jobb betekintési szög motionflow 800
Jó képe van, kicsit kevesebb kontrasztal(1400:1)"
Annyiban egészíteném ki ezt, hogy az idei Sonykban lévő IPS paneleknek max 1000:1 a kontrasztja. Sajnos egyre silányabb minőségű IPS paneleket tesznek bele. Egyébként az LG tévékben is ez a tendencia.
Nekem van egy x-rite display pro kalibrálóm és azzal se mértem még 1000:1-et se (43xf8505), igaz hogy nem nagyon mentem rá a tökéletes kép eléréséhez.Az xf90-nek 6000:1-es kontrasztja van, csak hogy pontosak legyünk. Na az már jó.
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Quqesz #43669 üzenetére
Folyt....
Az elmúlt évek alapján a két ünnep vmint új év elején szoktak még jó akciók lenni. Ezt nézni kell. Jan elején van CES is és jönnek az új modellek is, szóval várható áresés amennyiben van készlet. Márciusban max ha van vhol beragadt készlet, akkor lehet"készletkisöprés". Ezt így sztem nehéz megjósolni, de lehet vki jobban tudja nálam. -
Quqesz
nagyúr
válasz
< CyberBob > #43668 üzenetére
xf90 ez full ledes VA kijelzős. Jó képe van, jó kontrasztal(3000:1), fejlettebb X1 proci/képjavítás
Xf 8505 ips kijelző, oldal ledes, elvileg jobb betekintési szög motionflow 800
Jó képe van, kicsit kevesebb kontrasztal(1400:1)
Xf 8596 ips kijelző, oldal ledes, motionflow 1000
A többi kb közös bennük: android alapú, sztem gyors és stabil modem.
Ha van rá keret xf90, ha nincs nem tudom milyen élőben a xf8596, nekem a 8505 van és tetszik. SD adás beállítással nekem pozitív csalódás, rosszabbra számítottam(persze a film/műsor minőségén is múlik) -
< CyberBob >
őstag
Sziasztok!
Három típust néztem ki. Mi a különbség közöttük ami a mindennapokban is nagyon feltűnő?
Megéri a magasabb árat a legdrágább?
SONY KD-55XF9005B
SONY KD-55XF8505B
SONY KD-55XF8596BA másik, hogy lehet hogy kifutok az időből és csak a két ünnep között lenne időm. A Központi Szalonban vagy más Sony boltban az akció kitart év végéig? Tavaly hogy volt?
Illetve február-márciusban lehet még olcsóbba mostani akciós árhoz képest? -
Bzzz
senior tag
Sziasztok! sony kdl w43-755c tv-m van es nemreg vasaroltam hozza egy led szallagot,amit usb-n keresztül köthetek a tv-hez. Ha ki van kapcsolva a tv és a led szallag is,néha felvillan egy pillanatra. Szerintetek ez mi miatt van? Illetve ha a tv ki van kapcsolva akkor is fel tudom kapcsolni a led szallagot,de aztan egy idő után ki alszik. Igazabol ezt sem nagyon ertem. Tud valaki segiteni?
-
Fr3eWar
őstag
És a korrekciót olvastad?
(Correction: Samsung has reached out to inform us that there is no 'sharing of data points' between HDR10+ Alliance members, and the implementation in devices is deliberately unspecified so that it can be done as each device maker sees fit. The only requirement for a device to have HDR10+ on it is that it needs to support the format and pass the certification test based on quality.) -
Joshi
titán
Más. Lehet hogy mótvá.
Itt egy cikk amiben leírják, hogy miért nem lesz a Sony tévékre HDR10+ támogatás. Röviden annyi, hogy azért nem lesz, mert a HDR10+ igaz hogy ingyenes, de feltétele a használatának az, hogy csatlakozzon a gyártó a csoporthoz. Igen ám, de akkor viszont meg kell osztani egymás között a fejlesztéseket. Sony ezt nem akarja ami érthető, és azzal érvel hogy van már nekik a Dolby Vision prémium HDR szabvány.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Robot fűnyírók
- SSD kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Filmvilág
- sziku69: Szólánc.
- Háztartási gépek
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA SilverStone 700W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- Dell 3420 14" /i5 11gen / 8GB RAM/256GB SSD/ Szép állapotban / 12 hónap jótállással
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest