-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
no01ricsi
tag
Sziasztok, lenne egy kdl 48w705c tvm!
Lehetséges szerintetek hogy egy külső hangkartyaval felturbozzam a hangját? Optikai kimenetet használnám! -
dancsuri
veterán
válasz
dartanyan15 #32288 üzenetére
én ajánlom, nekem ilyen van, már 6.01-el jön ki, gyönyörű kép gyors rendszer, de van drágábban mégjobb (bár én a mégjobbat nem láttam jobbnak)
-
jamy79
tag
Sajnos az 55w809c készülékemet a 6-os frissítés óta sokszor be sem tudom kapcsolni, gyakorlatilag semmit nem reagál a távirányítóra, ekkor egy áramtalanítás után szerencsére még elindul. Elég bosszantó, nagyon várom már a frissítést. De ahogy korábban olvastam, sokan ennél sokkal rosszabbul jártak a frissítéssel, így én még a szerencsések közé tartozom.
-
Frisi
tag
Ma megérkezett az új 55w809-es!
Az 55x8005-höz /4k alap tv/ képest elsőre,érdekes módon nincsenek fekete csíkok.
PS4-nél a mozgás teljesen más,nincs utánahúzás!
10 hónap kinlódás után /ennyit tornáztunk a sony-val/,belátom érdemes halgatni a fórumtársakra és ezt javaslom Mindenkinek!
Köszönöm ! -
blakey
titán
válasz
PrinceHerceg #32289 üzenetére
Nem, esetleg próbálj meg még egy resetet, lehet, hogy valami beragadt és ha utána is csinálja akkor valami gond van, lehet, hogy az alaplappal.
-
PrinceHerceg
őstag
Érdekes hiba kezdte el felütni a fejét nálam egy felfrissített X8509C kapcsán! Történetesen pár napja amikor bekapcsolom a készüléket és eljut a menüig, magától egyszerűen újraindul. Utána semmi ilyesmi, de érdekelne, hogy ilyet más is tapasztalt-e, mert nekem az előző rendszerrel ilyen sose fordult elő!
-
dartanyan15
csendes tag
Sziasztok!
Ezt a tv szeretném megvenni Sony Bravia KD-55XD7005
Véleményetekre lennék kíváncsi a tv-vel kapcsolatban.
Megerie ilyen árban megvenni vagy van hasonló árban jobb. Esetleg akinek van ilyen készüléke leirhatja saját tapasztalatát is a készülékkel kapcsolatban.
Elsősorban filmnézésre lenne használva valamint játékra (PS4)
(Az előző tvm egy kdl50w828-as volt csak betört a képernyő)Előre is köszönöm a segítséget!
-
petya2012
őstag
sziasztok
normális jelenség az szerintetek,hogy miután kikapcsolom a tévét ilyen nyikorgó-pattogó hang jön ki a tv felől-gondolom hűl a panelja hátul??!!
ti hallotok ilyet?
-
Kornel
veterán
Egyébként a 8309 nem lenne jobb, mint a 755/809?
[link]
Egészen jó ár, ha jól nézem 100 Hz -
metrion
aktív tag
Sziasztok!
A Wi-Fi probléma megoldódott, köszönöm a csatornaváltás tippet.
Viszont nem tudom megcsinálni a képernyőtükrözést, LG G2 minim van.
Ötlet?
-
-
metrion
aktív tag
Sziasztok!
Sony 43W755C nem látja a TPLINK TL-WR542G routert, viszont 3 féle telefonnal létrehoztam HotSpotot azzal nem volt gond. Csak sajnos ez nem megoldás...
Ötlet?
-
Peddy789
őstag
49w757 nincs dlna?
hogylehet normalisan fajlokat megosztani :/ van valami usb csatolo kis okosito dolog?
ez eleg durva dealbreaker szamomra... amit 3 eve vettem 7es sony tv gyakorlatilag minden szempontbol jobb volt...
lehet visszalesz igy kuldve
-
mtiti
csendes tag
Sziasztok. Vagy egy 50w805c tvm. Sikerült nekem is 6.0.1 re lefrissiteni korábban. Nekem annyi vele a bajom, hogy azóta nem ismeri fel a külső hdd- t. A régi androidnál nem volt ezzel probléma. Valakinél is van hasonló probléma ?
A vinyó egy 2 tb os wd. Esetleg megoldás? -
metrion
aktív tag
Sziasztok!
Vásároltam egy 43W755C-t de a gondom az, hogy nem látja a koaxot(nincs TV bemenet), magyarul most van egy nagy monitorom.
A készülék úgy tudom alkalmas DVB-C adásra, az én szolgáltatóm így sugároz és nem használok Set-top boxot.
Van ötletetek?
-
tony70
tag
Kapcsoltam a tv-t és mire visszakapcsoltam addigra mwgint lefrissítette a Kodi magát! Hol tudom kikapcsolni, hogy az androidos programok ne frissüljenek? A renszer frissítést már kikapcsoltam de az androidos részt nem találom!
-
tony70
tag
Sziasztok! Lenne egy olyan kérdésem, hogy eddig a Kodi 16.1 es volt fenn a tv -n majd csináltam egy gyári vissza állítást,,, a kép beállítások is vissza álltak majd telepítettem a Kodit is és azt vettem észre hogy most sok filmnél alul felül fekete csík van!
Nem tudom, hogy ezt a kodivan kell beállítani vagy a tv/megjelenítés/képernyőbeállítás,, itt valamit? -
-
DoItYourself
addikt
-
metalbull
csendes tag
Sziasztok. Tudja valaki, hogy a kdl-55w805c meg a 807c kozott van e valami erdemi kulonbseg?
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Új Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest