Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi haladó szinten
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Egér probléma
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- RAM topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kapicsabi
tag
Most gondolkozok én is egy 46EX720-as vásárlásán és olvasgatnám a teszteket, de sehol nem találok. Szerencsére van köztetek, akinek ilyen tv-je van otthon és meg is osztotta a tapasztalatait. Eddig egy 47LW5500-as LG-m volt, az cserélném le erre. 3D-ben nyilván sokkal jobb az LG, de mivel nekem annyira nem kell a 3D, így nem zavar, hogy ez nem passzív, hanem aktív rendszert használ.
Amire nekem kell az tv, mkv (médialejátszóval) és Ps3! Tv adásról már olvastam, hogy jó képe van, de Ps3-as tapasztalatot még nem. Akinek ilyen tv-je és van Ps3-a, leírhatná, hogy mik a tapasztalatok vele!
Még egy dolog érdekelne! Sony Centerben vásárolt termékre nem 3 év garancia? Olvastam, hogy tronico 5 év garanciával vette! Ez ingyenes kiterjesztett garancia vagy külön vásárolható a készülékekhez?
Előre is köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS