- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Riasztó topik
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Asztrofotózás
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
AstraCDX #26798 üzenetére
Egyebkent szerinted miert jo az nekik, hogy szandekosan huzzak az idot? Ezzel hergelve a tulajt es esetleg rossz hirt terjesztve magukrol? Ha mondjuk ket het alatt meg lehetne valamit javitani, miert jo nekik, ha 8 het alatt javitjak ki? A kozpontiszalon, az elsodleges sony forgalmazo kuldte abba a szervizbe, gondolom nem azert, mert nem ertenek hozza es direkt szivatjak a nepet es ezzel a sonyt es a kozpontiszalont is egetve.
Vicc emberek, azt sem tudjatok mi romlott el, honnan rendelik es egyebkent semmit se tudtok az egeszrol, de kijelentitek, hogy ezt hamarabb meg lehet javitani.
-
AstraCDX
senior tag
válasz
Tegla80 #26797 üzenetére
Ez akkor is mocskos szégyenletes !
Amikor, ha épp úgy akarják, bármely más földrészről is megérkezik egy ilyen nem túlsúlyos, és túlméretes tárgy max egy hét alatt .
Ez valami parasztvakítás !
Úgy szórakoznak a felhasználóval ahogy akarnak, visszaélve azzal, hogy nem tudni mi zajlik a háttérben .
Ha nem tetszik el lehet menni a sóhivatalba . Természetesen őket ez sem érdekli .
És van orcájuk márkaszerviznek nevezni magukat .
Ezzel megszégyenítik a márkát, amit te nemcsak azért fizettél meg drágán, hogy jó minőségű terméket kapj, hanem jó szervíztámogatást is .
Szégyenletes !
Üdv.
Astra
-
Tegla80
addikt
-
blakey
titán
Sima Androidos Kodin nincs kadenciahelyes lejátszás - ez pontosítást igényel, mert bizony van olyan androidos lejátszó ahol van kadenciahelyes megjelenítés androidos Kodi alatt (értem a sima szót), Minix Neo U1, vagy pl. a Himedia Q5/Q10 Pro, Minix megoldása nagyon jó, mindent visz, olyan mint LE alatt. Kár, hogy a többség nem fordít rá némi időt, de nyilván nem érdekük, mindegy, LE némelyik lejátszón tökéletesen fut.
-
Joshi
titán
válasz
hegylako01 #26786 üzenetére
Sima Androidos Kodin nincs kadenciahelyes lejátszás, inkább egy Beelink Mini MX III ami LibreElec-el tökéletes megoldás olcsón.
-
AMD_ok
őstag
válasz
Kriszta #26776 üzenetére
Nalam is olyan 70-80 kozott mozog, 100 sose volt, de nem veszem eszre. Akkor nezegettem csak, mikor megvolt ez a gond. Aztan mikor javitva lett, meg 1x raneztem, hogy az okozta-e a problemat, es nem, azota is olyan szinten mozog a jelerosseg. Ha nem sikerul kikuszobolni a dolgot a kabel-eloszto, stb cserevel, akkor meg 1x meg kene kornyekezni a szolgaltatot, es csak a legvegen a TV szervizt... (a 220 volt okozhat gondokat, de ebben nem vagyok szakerto, nalam is mellette fut a kabel, de no problem)
-
dani_golf
tag
hello all
mkvket nézek a tvn. ezekkel és mindegyikel van vmi gáz
leszedtem a 755- sre a
vlc-t : nem adja át 5.1 ben a hangoz
mx player : szagatt a kép
archos ,kodekkel : szagatt de durván a kép.
konkrétan a sima video lejátszoja ami folyamatosan viszi. másoknál ilyesmi tapasztalat? -
Galopp
tag
válasz
magyarl #26774 üzenetére
Nálam a HDMI-vel csinál hasonlót (számítógépre kötve). TV kikapcsolva (ami ugye csak alvás), és a gépen úgy villódzik a kép, mint mikor kihúzom vagy bedugom a hdmi kábelt. Van, hogy percenként csinálja. Egyelőre megoldottam úgy, hogy ha nm mozizok, kihúzom a gépből...
-
-
TwentySix
aktív tag
válasz
lugomon #26770 üzenetére
A 55XD85.... tv-vel valoszinuleg jol jartal volna, de most mar mindegy....
Nekem egy 55XD8599 van immar 3 hete, tokeletesen meg vagyok elegedve vele. Egy 50-es LG plazmat valtott fel, ami mar kezdett beegni, a kodi mar kikapcsolt allapotban is latszott rajta kicsit....:-)
Kicsit aggodtam az SD sorozatok minosege miatt, ugye 4K-nal vannak itt problemak, de alaptalan volt a felelmem, fantasztikusan jo a minosege annak is.
A 4K-s adasok a netflix-tol meg egyenesen lenyugoznek meg mindig (angliai netflix tartalom). Egyedul a 4K+HDR-nel nem igazan latok kulonbseget, de hat ez a HDR meg csak felmegoldas.....
Az alap kepbeallitasokat rogton atallitottam egy bekalibralt ugyanilyen TV leirasa alapjan, most erzem termeszetesnek a szineket es a kepminoseget. -
lugomon
tag
Nem kérdeztelek. Főleg nem kérek az okoskodó, kioktató stílusodból.
Kíváncsi lennék, ha 8 hétig javítanák a tévéd, a Ptk.-t idézgenéd majd...
A másik. Úgy gondolom, hogy korrekt próbáltam én is lenni. Ha már az idevonatkozó törvényeket citálod elő..14 nap az elállási jog. 1 napig volt nálam a készülék. Kárt nem okoztam a cégnek. Makulátlanul adtam vissza.
Egyébként a honlapjukon külön kiemelik az elállási fejezetnél, hogy ha nincs bemutató készülék a boltjukban.Már pedig nincsen ebből, a 2015-ös modellből.. Ezen picit csodálkoztam, mert biztosan alaposan kipróbáltam volna a Szalonban...
Ennyi. Magam részéről nem vitatkozom a továbbiakban senkivel.
Jó tévézést kívánok a topik tagjainak!
Őszintén. -
Kriszta
csendes újonc
válasz
AMD_ok #26568 üzenetére
Ma cserélgettem a kábeleket, meg az elosztókat, de úgy néz ki, hogy nem lesz megoldva a problémám ... Holnap igyekszem beszerezni új cuccokat és ha ez se segít, már csak a tv-vel lehet gond ... Vagy a 220 van túl közel a splitterhez?! Mekkora a jelminőséged és a jelszinted? Nekem 100/70 ... De néha fogja magát a jelszint és leesik 0-ra ...
-
válasz
lugomon #26770 üzenetére
Valoszinu nem is akartak ezek utan eladni neked semmit es meg is ertem oket.
A Ptk. szerint a kijavítást vagy kicserélést – a dolog tulajdonságaira és a jogosult által elvárható rendeltetésére figyelemmel – megfelelő határidőn belül, a jogosultnak okozott jelentős kényelmetlenség nélkül kell elvégezni. Azt, hogy mi minősül a Ptk. szerint megfelelő határidőn belül elvégzett kijavításnak, a jogalkotó nem határozza meg. [link]
-
lugomon
tag
válasz
kets520 #26769 üzenetére
Véglegesen csalódtam a Sony-ban. Soha többet, semmilyen Sony terméket nem veszek.
Amit a szervízzel kapcsolatban említesz, 8 hete sz@rakodnak a javítással..na ilyen nincs. 30 nap a max. javítási idő a törvény szerint. De az is már trógerség szerintem.
A helyedben már réges régen megoldottam volna egy fógysztóvédelmi vizsgálat belengetésével. 8 hét utan meg át sem venném a készüléket, ugyanis már ennyi idő után rég csereköteles. Szégyellhetik magukat, hogy ezt nem lépték meg.
Egyébként a valóban nagyon korrekt Központi Szalonnak felajánlottam még egy lehetőséget, hogy a 2016-os IPS paneles modellre ráfizetek, és elhozom. Náluk 414 ezer ft volt. ( 55XD85..)Jelenleg is 399 ezer az Edigitalban. Ezen az áron nem tudták adni. Ezért is adták visza a pénzem. Azt a modellt láttam pár napja az MM-ben. A királyi Tv adás ment rajta, és nagyon szép volt, tűéles.
Nem vagyok meggyőződve róla, hogy nem egy hibás példányt fogtam ki a 2015-ös modellből.
Kizárólag Philips, és LG márkában gondolokodom tovább.
-
kets520
tag
lugomon bár én most csalódtam a sony-ba mégis maradtam sony párti jó tv-k ezek beálításokal előlehet állítani jó képeket sajnos én most tv nélkül vagyok indokolatlanul sok idő a javítási idő ami szerintem meg ütközik a jog szabályokkal 8 hetet mondtak
-
Tegla80
addikt
válasz
headhunter #26766 üzenetére
Irtam,h konfigold ujra a halozatott,h lasd az elerheto ssid-ket,mert ott kell legyen az 5GHz es is a listaban.
-
headhunter
addikt
válasz
Tegla80 #26758 üzenetére
Alapból a 2,4GHz-es WiFi-re csatlakozik.
Nem látok olyat, hogy kapcsolat bontása és csatlakozás 5GHz-es hálózatra.
Connect Boxnál letiltom a 2,4GHz-et, akkor az 5GHz sem aktív...
----------------------------------------------------------------------------------------------------
(1db Pendrive és 1db Bluetooth adapter egyszerre volt bent.)
Csatornalista exportra ez lett a megoldás:
magyarfilm"Nem enged exportálni, ha valamilyen más USB be van dugva."
-
AstraCDX
senior tag
Sziasztok !
SONY KDL-50W829B TV üzemóra számlálóját meg lehet nézni valami szervizmenün keresztül ?
Üdv.
Astra
-
Ladislaoca
tag
válasz
varmi2 #26761 üzenetére
Szerintem ez nem a tévé problémája. Hanem a mindig Tv szolgáltatásé.
Nekem is lenne egy apró problémám.
Invitel Ci+ kártyás kábeltévém van.
A Guide-ban beállítok egy program felvételét és ha felvétel közben bekapcsolom a tévét akkor abban a pillanatban leáll a programozott felvétel.
Ha viszont azonnali felvételt indítok és beállítom hogy pl a következő 2 óra műsorát vegye fel az éppen nézett programból akkor akárhányszor ki-be kapcsolhatom a tévét akkor is megy a felvétel tovább.
Mindig tévés tetőantennával nézett adásoknál sosem csinált ilyet.
Beállítottam és felvétel közbeni bekapcsoláskor sem állt le a felvétel.
Van erre valami megoldás? -
varmi2
nagyúr
Miért van az, hogy a guideban időnként nem ír egy egy tv csatorna műsórt. Minden nap más csatornákon van ez. Ha rámegyek a csatornára, akkor meg kiírja. Mindigtv-ről van szó, bár sztem ez mindegy.
-
Tegla80
addikt
válasz
headhunter #26748 üzenetére
Szia.
A menud nem ismerem,de nalunk(b szeria) a halozat alatt tudod beallitani es megnezni is a halozat allapotat. ( kiir mindent egy tablazatban a kapcsolodas adatairol)
Nalunk mikor csatlakozok wifi-re ott mutatja az elerheto halozatokat(ssid) igy itt megtom kulonboztetni,mert az 5GHz is kulon neven van koztuk.
Szoval konfigold ujra a halozatod es ott lesz sztem minden.A pendrive meg fat32 legyen sztem.
Es +1 mind2 Lauda hsz-ra felettem,mert az a 4k felejtos es a nagyobb fhd a jobb.
-
válasz
prannk #26755 üzenetére
Tobbi markat nem ismerem, kerdezz ra a milyen tv-t vegyek topikban, vagy a samsung/lg/panasonic topikban. Sonybol ha tobbet szansz ra, akkor ugyanez a tipus nagyobb meretben, amit a kolleganak is javasoltam. Amugy talan kijelenthetem, hogy fhd-ban nem tudsz ennel jobb tv-t venni, szoval jo helyen jarsz.
-
válasz
Bali27 #26754 üzenetére
Szia!
Nem nagyon ajanlottak ezek a belepo uhd tv-k, ebben az arban jobb valasztas az 50W755/756/805/808. A 7-es sorozatban nincs 3d, 8-as sorozatban van 3d. A szamok ezen kivul szinelterest jelentenek, ezust es fekete kerettel kaphatok a tv-k. A 7-es sorozat festett ezust es fekete szinu talppal, a 8-as sorozatban pedig ezust szinu krom es fustszinu kromozott talppal.
-
Bali27
addikt
Sziasztok!
Ma kinéztem magamnak egy Sony Bravia KD-49XD7005-t.
Sajna több nincs rá, de vélemény, tapasztalat? -
Paoloo
tag
válasz
headhunter #26748 üzenetére
Nem mindegyik pent fogadja el....én legalábbis ezt tapasztaltam. Próbáld meg másikkal is.
-
törölt tag
Sziasztok!
Szeretnék vásárolni tv-t, de nekem sajnos csak 100-120k a keretem. Ha tudtok ajánlani valamit azt megköszönném. Használt is érdekel, ha esetleg tud valaki. Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ringbe száll a Xiaomi a mobilchip piacon
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Politika
- World of Tanks - MMO
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Vezetékes FEJhallgatók
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 5i 7-7600u // Carbon 6 i7-8650 // carbon 7 i7-8365u touch
- Samsung Galaxy Z Flip 3 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest