Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• tpeter77

addikt

Sziasztok!

Kicsi segítséget, vagy inkább szivességet kérnék Tőletek ;)
    Ha valaki közületek Kazincbarcika-Miskolc környéki és összefutnánk annyira hogy a kártyámra rögzitene egy pl. fél perces videot a HX9-es gépével, vagy ha messzebb lakik, én elpostáznám a SD kártyám, és felvétellel együtt visszaküldi, nagyon hálás lennék érte.

A helyzet a következő.
    Vettem egy Pana U30 as plazmát, és most tervezem a közeljövőben hogy ujítok a fényképezőmön is, és ha már veszek, egy HX9-esre gondoltam, nagyon dicsérték....Viszont nem tudom lejátsza e azt a formátumot a TV-m amit a fényképező rögzit a memóriakártyára, olyat is hallottam hogy igen, és olyat is hogy nem.

A netről letöltött egyetlen egy mts formátumú fájlt nem vitte, viszont egy HX7 essel készitettem felvételt, és azt igen, viszont rengeteg plusz egyéb könyvtárat is létrehoz a fényképező, ezek nélkül ez sem indul el....Ezért lenne jó egy nyers felvétel, ugy ahogy azt a fényképező rögziti...

Több mint valószinű hogy a HX9 essel rögzitett videot is fogja, de nem bizzuk a véletlenre, sose lehet tudni...A miskolci Médiában nincs ilyen gép most jelenleg, és a madaras boltban sem...
    Van ugyan médialejátszóm, de azon nincs kártyaolvasó. Ugy lenne az igazi, ha a gépből egyenesen a Tv-be tudnám tenni a kártyát, és már megy is a felvétel.

Előre is köszi, várom a válaszotokat, és a segítséget :R

Új hozzászólás Aktív témák