- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- RAM topik
- Házimozi belépő szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Májusi hardverszeánsz
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
tpeter77
addikt
Sziasztok!
Kicsi segítséget, vagy inkább szivességet kérnék Tőletek
Ha valaki közületek Kazincbarcika-Miskolc környéki és összefutnánk annyira hogy a kártyámra rögzitene egy pl. fél perces videot a HX9-es gépével, vagy ha messzebb lakik, én elpostáznám a SD kártyám, és felvétellel együtt visszaküldi, nagyon hálás lennék érte.A helyzet a következő.
Vettem egy Pana U30 as plazmát, és most tervezem a közeljövőben hogy ujítok a fényképezőmön is, és ha már veszek, egy HX9-esre gondoltam, nagyon dicsérték....Viszont nem tudom lejátsza e azt a formátumot a TV-m amit a fényképező rögzit a memóriakártyára, olyat is hallottam hogy igen, és olyat is hogy nem.A netről letöltött egyetlen egy mts formátumú fájlt nem vitte, viszont egy HX7 essel készitettem felvételt, és azt igen, viszont rengeteg plusz egyéb könyvtárat is létrehoz a fényképező, ezek nélkül ez sem indul el....Ezért lenne jó egy nyers felvétel, ugy ahogy azt a fényképező rögziti...
Több mint valószinű hogy a HX9 essel rögzitett videot is fogja, de nem bizzuk a véletlenre, sose lehet tudni...A miskolci Médiában nincs ilyen gép most jelenleg, és a madaras boltban sem...
Van ugyan médialejátszóm, de azon nincs kártyaolvasó. Ugy lenne az igazi, ha a gépből egyenesen a Tv-be tudnám tenni a kártyát, és már megy is a felvétel.Előre is köszi, várom a válaszotokat, és a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB KOLINK Observatory Lite TT 500W
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Slim 1TB + 2 Joystick! Olvass!
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest