Hirdetés
-
PROHARDVER!
SONY sport és akció kamerák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mtbsrác
senior tag
válasz
Drótszamár #2087 üzenetére
Kössz. Mondjuk azért érdekelt a szitu mert egy ismerősnek van asszem 3-as gopro-ja és ott felvettük a videót 100fps-el és ott volt hang. Jólett volna ha van hang és nincs lassítás 720p 60-on.
-
vacs
veterán
válasz
Drótszamár #2051 üzenetére
A tok párásodással:
A kamera a tokban volt egész délelőtt a lakásban.
Mikor elindultam motorozni még nem kapcsoltam be, kb fél órát mentem kikapcsolt kamerával (de közben a kamera a tokban volt a sisakomon), megálltam tankolni és csak ekkor kapcsoltam be, és kb 11 perc után kezdett el párásodni.
Feltettem a teljes videót vágatlanul (csak 4 giga):
Tökéletesen látni, hogy 11 percig semmi baja, ekkor kezd el párásodni. Olyan mintha a kamera által termelt hő miatt párásodna.
Ötlet? -
TXT
őstag
válasz
Drótszamár #1889 üzenetére
Koszi sracok az infot es tapasztalatokat!
-
Akidobos74
aktív tag
válasz
Drótszamár #1533 üzenetére
ajajj, nem érteni...
-
Drótszamár
őstag
válasz
Drótszamár #1533 üzenetére
Közben lemerült, rádugtam pc-re.
Percenként 20 képet tudott így csinálni, tehát 3s az időköz.
20 kép (1 perc) mérete 70 mbyte.
A képek felbontása: 4608 * 25921 órányi timelapse felvétel:
1200 fotó
4200 mbyte tárhely
25 fps videóval 48s hossz
30 fps videóval 40s hossz -
Drótszamár
őstag
válasz
Drótszamár #1531 üzenetére
Böngészőből egyelőre nem jártam sikerrel.
CURL már el tudja sütni
Innen lehet a CURL-t letölteni: [link]
Ez a parancs
curl -i -X POST -d "{\"method\": \"actTakePicture\",\"params\": [],\"id\": 1,\"version\": \"1.0\"}" http://192.168.122.1:10000/sony/cameraAz eredményben ad egy url-t amin keresztül le lehet tölteni a friss képet.
Megprörgettem egy Batch fileból. Olyan 3-4 másodpercenként tud adni 1-1 új képet. Lehet hogy ezért nincs kisebb időköz a gyári szoftverben sem?
-
Akidobos74
aktív tag
válasz
Drótszamár #1499 üzenetére
Egyelőre még nem nagyon értem ezeket, amiket leírtál, de nagyon szeretném, ha tudnék full méretben sorozatot lőni, gyakorlatilag a timelapse miatt vettem meg. A dslr-em zárját kímélném...
______________Lőttem ugyanott, ahol tegnap este. Szóval a tegnapi gyári beállítás lencseileg: KITT
És a mai, amit már eltekergettem: KATT
Látványos, főleg a gáz feletti eszközökön és a széleken látszik jól a különbség. -
Drótszamár
őstag
válasz
Drótszamár #1494 üzenetére
Na ha valaki szeretne kisérletezni:
1. be kell kapcsolni a wifit a kamerán
2. csatlakozni kell a kamerához pl telefonról, vagy pc-ről mintha sima wifi hálózat lenne
3. nyitni kell egy böngészőtEzen a címen érhető el böngészőből: http://192.168.122.1:10000/sony/camera
JSON formátumban kell a parancsokat HTTP post-tal elküldeni.
Az utolsó per után ezek állhatnak:
guide: To get supported API services.
camera: To get/set camera settings, and access shooting functions.
system: To get/set system settings.
avContent: To access still images and movies stored in a media.Szerintem egy egyszerű html + javascipt oldal is tud időzített fotósorozatot lőni.
-
Akidobos74
aktív tag
válasz
Drótszamár #1457 üzenetére
-
DigitXT
félisten
válasz
Drótszamár #1457 üzenetére
Ez jó.
-
DigitXT
félisten
válasz
Drótszamár #1418 üzenetére
Neked mennyire volt körberagasztózva? Nekem a második kamera is csak
félig, viszont az legalább fogta! Egy "erősebb kézmozdulatra" engedte el...
(Nem hajszárítóztam meg, nem tűnt annyira brutálisan erősnek a történet.)Sőt most is fogja (befelé tekertem), nem lehet "ráleheléssel" elpörgetni: így
nem is fixáltam le még a szilikonpasztával... A finomhangoláshoz javaslom
a fotók készítését! Szigorúan állványról (hogy ne mozduljon be*): a legtöbb
részlet azon látszik. Egész pontosan be lehet lőni, hogy hova lett állítva.Egyelőre csak érzésre (HDMI kábel, meg pár szimultán tesztkép - kézből)
hangoltam be. De már így is ég és föld. "Csupán" ennyi részletet nyertem:Amúgy a kamerán nem látszik a megbontás, talán még garis is maradt.
Kritikusoknak: nem, nem ugyanakkor készült a két felvétel, de ~ugyanúgy.
S amilyen sz*r volt az első, annyira "használhatónak" néz ki a második.Az originál képet meg nem rakom fel ide, mivel emberek vannak rajta.*: illetve a képek ugyanabból a szögből készüljenek az összevethetőségért.
-
pampika
őstag
válasz
Drótszamár #1370 üzenetére
thx
-
Emprise
tag
válasz
Drótszamár #1357 üzenetére
Majdnem. Nagyítania nem kell, mert a szenzor felbontása nagyobb, mint ami a FHD-hez kell.
-
morge
tag
válasz
Drótszamár #1357 üzenetére
Hát akkor az elég vacak.
-
Something_
őstag
válasz
Drótszamár #1331 üzenetére
Nekem az ilyen nézetekben tetszik, hogy nem full steril és hogy nem csak az út van benne, hanem van egy kis belső nézet. Amúgy az anyós ülés "vállán" van, elektromosan tudom állítani az ülést, így be lehet bárhogy lőni
Motornál is sisakra fog menni a kamera, tök nélkül, így lehet látni a "fél" motort és az utat is. Csak sajna nem lesz teljesen vízszintes. -
DigitXT
félisten
válasz
Drótszamár #1243 üzenetére
Éppenséggel jó lehet, nem tudom.
A pillanatragasztó tuti nem,
ahogy írod is: a videóban is mondja az emberünk, hogy azt ne.Szerk: az a ragacs amúgy hány fokon olvad? Egyszer egy csatit
kinyomtam vele, hogy aztán pár nap múlva szembesüljek azzal,
hogy jó része kiolvadt belőle.(Melegedős volt az alkatrész.
)
-
zozohoho45
tag
válasz
Drótszamár #1243 üzenetére
Halihó!
Nálam is az ár és a használhatóság döntött a rendelés mellett. Egy belinkelt videón láttam, amin nagyon szépen megtartotta a kamerát. Most vagy az van, hogy több méretben is létezik, vagy az, hogy egy nagyobb kamerával próbálták
Ami bosszant, hogy vagy átvágattam magam vagy figyelmetlen voltam a rendelésnél.
Szép napot!
-
DigitXT
félisten
válasz
Drótszamár #1238 üzenetére
Úgy bizony.
Csak célszerű odavonszolni a TV-t az ablakhoz.
Vagy hosszú kábel kell. (Amúgy a szilikonos kérdésre azért nem
válaszoltam, mert nincs tapasztalatom még: berendeltem ilyet...) -
Pompi
nagyúr
válasz
Drótszamár #779 üzenetére
Igen, erre a tépőzáras pántra gondolok, elvileg van, majd megkeresem és kipróbálom. Függőlegesen az a baj, hogy pont az állvány menettel van egy síkban az a rész ahova rögzíteni lehetne, de ki kell próbálni.
-
-Mosquito-
őstag
válasz
Drótszamár #484 üzenetére
Ma vettem át Atilla444-től a gömbfejet,könnyű/praktikus bőven jó hogy megtartson ~100g-ot.
----Jövő héten jön a többi cucc és majd elválik,hogy a sisak tetejére/oldalára kerül a kamera. Az is lehet kap két rögzítési pontot azt csókolom. Próbálom esztétikusan megoldani,hogy ne legyen a sok csavartól olyan a sisakom mint egy sündisznó.
-
PoLizei
aktív tag
válasz
Drótszamár #199 üzenetére
Ezen a videón az AS100-ason cserélnek lencsét. Fölmelegíti a ragasztót, aztán egy fogóval megtekeri
-
Wilika
aktív tag
válasz
Drótszamár #199 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U759 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest