Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kbalage2
aktív tag
Amit én hámoztam ki a topicból az egy kicsit más, de lehet hogy én tévedek
Szal úgy vettem ki hogy van pár olyan 5900XT amin NV35GL chip van gyárilag, és az ellenállások is olyan pozícióban vannak a sapka alatt mint az igazi quadroknál. Ezek azok a kártyák amik nagyon magas UGS eredményt hoznak, és nemkell hardmod. A másik megközelítés pedig (mostanában ebbe az irányba ment el az a topic), hogy hogyan lehetne az ellenállások átforrasztásával megoldani ezt a kevésbé szerencsés 5900XT kártyákon.
Azt nem igazán értem hogy mi viszi rá a gyártókat arra, hogy tulképp quadro kártyákat adjanak el 5900XTként... de van akinek ez jól jön
Ami a radeonokat illeti, nekem is gyanús az az eremény, de tény hogy gyengébben muzsikálnak általában mint a geforce-ok. A fórumon nem találtam teljes specviewpref eredményt, csak 3dsmax6ra, feltelepítem és meglátjuk mekkora lesz a difi.
Az FX4000 átalakítás necces lesz, mert unwinder kijelentette még anno hogy nem lesz támogatás a 6x.xx szériás driverekhez, de kitudja ez még változhat
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Jövedelem
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- E-roller topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kuponkunyeráló
- Tápos kibeszélő offtopik
- További aktív témák...
- EVGA GTX 980 4GB Founders Edition / Beszámítás OK!
- ASUS ROG Strix RTX 4090 OC 24GB GDDR6X Videókártya! BeszámítOK!
- 3év! AKCIÓ! ÚJ ASUS TUF GAMING Geforce RTX 5080 OC Edition 16GB VRAM Ray Tracing DLSS4
- Asus geforce rtx 5090 rog astral lc oc 32gb gddr7 512bit
- Asus GTX660-DirectCU2 II 2 GB GDDR5 192 bit PCI-E Videokártya
- Új Lenovo 14 Slim5 WUXGA OLED 620nit Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 1TB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Garancia
- Sandisk Portable SSD 2TB!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ akksi! GigaAKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A3000 1 év gar
- S22 Ultra 512/12
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Szal úgy vettem ki hogy van pár olyan 5900XT amin NV35GL chip van gyárilag, és az ellenállások is olyan pozícióban vannak a sapka alatt mint az igazi quadroknál. Ezek azok a kártyák amik nagyon magas UGS eredményt hoznak, és nemkell hardmod. A másik megközelítés pedig (mostanában ebbe az irányba ment el az a topic), hogy hogyan lehetne az ellenállások átforrasztásával megoldani ezt a kevésbé szerencsés 5900XT kártyákon.