- Előre vagy hátra? A SilverStone rackmount házának mindegy
- Két új Arrow Lake HX CPU érkezik a gamer notebookokhoz
- MacBook Neo vs MacBook Air – Megéri a félár?
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- ASUS blog: 2K-tól a 4K-ig és tovább a Radeon RX 9000-es szériával
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Mini PC
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házimozi belépő szinten
- VR topik
- Projektor topic
- Egér probléma
- Nem követi az NVIDIA dupla pontosságra kialakított modelljét az AMD
- Az Intel szerint mindenkit érint, illetve érinteni fog a CPU-hiány
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
-
PROHARDVER!
Socket AM4 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Márk
senior tag
válasz
üzenetére
Szia!
Én is vacilláltam az Asus C6H lapon, de végül egy szintén Asus Prime X370-Pro lett belőle a jóval alacsonyabb ár miatt.
2 hete használom, elsőre pöcc-röff indult a Ryzen 5 1600 procival, bootolás után gyors UEFI frissítés, utána ram sebességet feltoltam XMP profilból 3200 MHz-re majd Win10 csont nélkül települt.
A 3200 MHz ram sebességet végül is visszább kellett vennem 2933 MHz-re, mert nem volt teljesen stabil vele a Bigasoft Total Video Converter 5 nevű progi. Mindig újraindította a gépet, de ezt a ram sebesség 2933 MHz-re való csökkentésével sikerült orvosolnom.
Nekem 2001 decembere óta hosszú távon mindig is Asus lapjaim voltak (újonnan vettem mindegyiket, egyikkel sem volt soha semmi gondom, a 2009 február óta meglévő Asus M3N-HT Deluxe/HDMI AM2+ lapomat most nyugdíjaztam 8 év használat után) és a Ryzennél sem volt kérdés, hogy őket fogom választani.
Sok sikert a kofigodhoz!

Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- Zotac Gaming RTX 5070 // Felbontott, új // SZÁMLA // GARANCIA //
- HP ElitBook 840 G10 netbook / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest