- 3D nyomtatás
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen processzort vegyek?
- Apple MacBook
- Samsung LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Úgy tér vissza, hogy igazából el se ment a világ legdrágább csúcs-VGA-ja
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
Kovi_Laci
üzenetére
Nálam volt (van, apa gépében
) ilyen lap, nem lehet állítani a HT-t, Athlon tuningra így alkalmatlan, Sempront is csak 25-30%-ig lehet húzni, utánna elszáll a HT... elég szemét dolog, mert minden más adott a tuninghoz... Ja, és kegyetlenül melegszik rajta az integrált VGA (beállítottam mellé egy ventit, alapon 50°C felett volt mert égetett), nem tudom Gigáék mit műveltek vele... -
Rizzo
aktív tag
válasz
Kovi_Laci
üzenetére
Nem azt mondtuk, hogy akkor vegyél abitot, hanem azt, hogy ne ilyen f@szságok alapján dönts, hogy az eladó, meg a haver szerint szar volt, lehet, hogy csak mint legtöbbször a userben van a hiba, persze mindenki véleménye fontos, de inkább nézegess teszteket, meg ilyenek...
-
éN79
addikt
válasz
Kovi_Laci
üzenetére
Van aki ebből fog ki selejtet, van aki abból. Nekem az abit lapjaimmal semmi ilyen bajom nem volt/nincs, viszon Asus A8N-E-ből kettőt is gariztattam, ráadásul tökéletesen balfúró hibák miatt.
A Gigabyte se rossz lap, stabil általában, viszont tuning nem nagyon lesz.
Én az abitra szavaznék, ha elromlik, még mindíg ott a garis csere lehetősége, akkor választhatsz magadnak Gigát.
[Szerkesztve] -
éN79
addikt
válasz
Kovi_Laci
üzenetére
Nekem abitból NF8, KN8 SLI, KN9 Ultra lapjaim voltak/van, közben volt pár Asus meg MSI lapom, és akárhogy szidják az abitot, semmivel nem rosszabb a többinél, sőt...! Nem véletlenül vettem most is abit lapot, mert van szerencsém ismerni további életeit a korábbi abit lapjainak, és egyiknek se volt még baja, pedig egy két év és tuning van már némelyikben. Szóval ne feltétlenül hallgass a boltosra.

-
Rizzo
aktív tag
-
rollins
őstag
válasz
Kovi_Laci
üzenetére
Szia!
Bocs a zárolt témádba való benyögésem miatt, de nem kell újat nyitni, ha van hozzávaló topic.
Legolcsóbb az Asrock matx lapok ( ALiveNF6G-DVI, AM2NF6G-VSTA, ALiveNF4G-DVI) Nem olyan jól felszerelt és nem kimondott tuning lap, mint a komolyabb társai, de megbízható és kevés gond van velük szerintem. Vagy ha nem akarsz Asrockot van még miből válogatni: Abit NF-M2 nView vagy itt amiket írnak: [link]
De nézd át többi fórumot is, hátha akadnak gondok valemelyik lappal.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, felbontott Kingston FURY 16GB (1 modul) DDR4 3600MHz CL18 Beast Black - 10 év bolti garival! -
- Új, bontatlan G.SKILL 32GB Flare X5 DDR5 6000MHz CL36 KIT memória. 5év gari.
- Új, felbontott Kingston FURY 32GB (2x16GB) KIT DDR4 3600MHz CL18 Beast Black - 10 év bolti gari! -
- Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz CL30 Vengeance RGB Grey AMD EXPO / XMP
- Dobozos Aorus B650 AORUS ELITE AX V2, újszerű, garanciával
- Dupla Lencsés PTZ Biztonsági Kamera 2.4/5G Dual Band Wifi Kamera+128gb mermoria kártya
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 2020 M1 8GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

) ilyen lap, nem lehet állítani a HT-t, Athlon tuningra így alkalmatlan, Sempront is csak 25-30%-ig lehet húzni, utánna elszáll a HT... elég szemét dolog, mert minden más adott a tuninghoz... Ja, és kegyetlenül melegszik rajta az integrált VGA (beállítottam mellé egy ventit, alapon 50°C felett volt mert égetett), nem tudom Gigáék mit műveltek vele...