Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
band1103
őstag
Ahh
hát persze! a ramvezérlő a cpu-ban van! Tudtam, de nagyon feledékeny vagyok. Viszont akkor lehet hogy van vagy lesz olyan X4-es amit ha beleteszek ebbe a lapba akkor tudni fog több ramot is 1066-on hajtani?Kiváncsiságképpen rákattintottam a giga egy 790Fx-ére is. Ott nincsennek ilyen figyelmeztetések, és kikötések. Ezért hittem hogy alaplapfüggő.
78G DS3H [link]
790fxDQ6
[link]Tényleg! Akkor a 790FX miért nincs kiírva? Megcsinálltak egy ilyen precíz táblázatot a gigánál és elfelejtették volna odaírni?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- LENOVO ThinkPad T14s Gen 2i touchscreen - i7-1185G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Szerver / szerverterem / szerver infrastruktúra felvásárlás, 1-1db is, kiszállással, logisztikával
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" - M2, 16GB/256GB - 6 ciklus - 100% akku(MC7X4MG/A) Éjfekete -HUN
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
hát persze! a ramvezérlő a cpu-ban van! Tudtam, de nagyon feledékeny vagyok. Viszont akkor lehet hogy van vagy lesz olyan X4-es amit ha beleteszek ebbe a lapba akkor tudni fog több ramot is 1066-on hajtani?