Hirdetés
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Túl nagy alkatrészt vettél? Így kerülheted el a PC-építés legnagyobb hibáját
- MWC 2026: leégsz, ha nem figyelsz a TCL 15 ezer nites panelje előtt
- Második villámcsapás: teszteltük a ROG Raikiri II Xbox kontrollert
- 100 TB-os HDD-k felé vezető alapot prezentált a Seagate
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
válasz
kispalya
üzenetére
Szvsz nem biztos, hogy a winyóban lesz a hiba. Milyen sata winyóra próbáltál telepíteni?
Nekem is van egy 300GB Samu winyóm, amire nem tudok XP-t tenni. Még vaci új korában sem. A telepítő első újraindítása után ntldr hiányára panaszkodik. A régi Asus A8n-e lapommal és a jelenlegivel is így jártam. Nemrég hasonló gonddal találkoztam egy másik winyónál. Ott sikerült úgy megoldani a problémát, hogy töröltem arról a winyóról minden partíciót csak már arra nem emlékszem, hogy fdisk-kel partícionáltam meg utána vagy csak egyszerűen az XP telepítőjével készítettem egy partíciót az oprendszernek telepítés közben. Sajnos sem időm, sem helyem nincs ugyanezt kipróbálni a saját 300-as winyóval. De majd talán egyszer... ja és mindegyik sata üzemmódban ugyanígy jártam
Ehh. Most esik csak le, hogy nálad nem is látja a sata-s winyót a telepítő. Akkor mégsem ugyanaz a probléma nálad.Azért próbáld ki, hogy leszeded a legfrissebb sata telepítő cuccot a laphoz
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 840 G6, G5 14" i5, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Intel Core i5-9500 / i7-8700T / i7-8700 / i7-9700 /i5-10500T processzorok- számla, garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest