Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
válasz
kispalya
üzenetére
Szvsz nem biztos, hogy a winyóban lesz a hiba. Milyen sata winyóra próbáltál telepíteni?
Nekem is van egy 300GB Samu winyóm, amire nem tudok XP-t tenni. Még vaci új korában sem. A telepítő első újraindítása után ntldr hiányára panaszkodik. A régi Asus A8n-e lapommal és a jelenlegivel is így jártam. Nemrég hasonló gonddal találkoztam egy másik winyónál. Ott sikerült úgy megoldani a problémát, hogy töröltem arról a winyóról minden partíciót csak már arra nem emlékszem, hogy fdisk-kel partícionáltam meg utána vagy csak egyszerűen az XP telepítőjével készítettem egy partíciót az oprendszernek telepítés közben. Sajnos sem időm, sem helyem nincs ugyanezt kipróbálni a saját 300-as winyóval. De majd talán egyszer... ja és mindegyik sata üzemmódban ugyanígy jártam
Ehh. Most esik csak le, hogy nálad nem is látja a sata-s winyót a telepítő. Akkor mégsem ugyanaz a probléma nálad.Azért próbáld ki, hogy leszeded a legfrissebb sata telepítő cuccot a laphoz
Új hozzászólás Aktív témák
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Formula-1
- Witcher topik
- Kingdom Come: Deliverance 2 fordító: "Kirúgtak, és AI-val pótolnak”
- Luck Dragon: Óraátállítás
- OLED monitor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Kingston FURY Beast RGB 2x8GB DDR5 5600MHz - Új, bontatlan - Eladó!
- 16GB DDR4 RAM modulok 3600Mhz több darab // Számla // Garancia //
- AKCIÓ! Asrock Fatality Z170 Gaming K4 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Kingston FURY Beast RGB 2x8GB DDR5 6000MHz - Új, bontatlan - Eladó!
- MSI H81M P33 LGA 1150 alaplap
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Dell OptiPlex/ Hp EliteDesk /Lenovo ThinkCentre mini, micro PC/ 8.-9.-10.gen/ Számla/garancia
- 1000 W HP DPS-800GB-A szerver tápegység
- GAMER PC! i7-10700F / RTX 3070 / B460-Plus / 16GB DDR4 / SSD 512GB / BeszámítOK!
- Eladó Realme 11 5G 8/256GB arany / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest