Hirdetés
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Milyen TV-t vegyek?
- 3D nyomtatás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Boldog Új Évet Kívánunk 2026-ra!
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Raspberry Pi
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
"én kivágnám a Creative-ot a gépből, de van aki ragaszkodik hozzá."
Jaja
Már több, mint (húha, nem is emlékszem már mikor vettem
) ... szóval elég régen vettem az Audigy-m. Nagyságrendileg években lehet számlálni. A pontos dátumra nem emlékszem, de mikor megjelent, azév karácsonyán (na ezt jó pontosan megaszondtam). Azóta is rendben kiszolgál, nincs vele semmi gondom. A legelső időszaktól eltekintve, mikor a gyári meghajtó szépen behalasztotta az magyar XP-t, köszönhetően a kreatívék meghajtóprogramírás tudományának (azóta használok angol XP-t
), bár régen el is felejtettem a kreatív féle meghajtókat és megelégedéssel használom már évek óta a KX meghajtót. Még egy darabig nem kívánok megválni eme hardvertől 
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z1 PLUS ADATA 600W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" Fekete i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Már több, mint (húha, nem is emlékszem már mikor vettem
) ... szóval elég régen vettem az Audigy-m. Nagyságrendileg években lehet számlálni. A pontos dátumra nem emlékszem, de mikor megjelent, azév karácsonyán (na ezt jó pontosan megaszondtam). Azóta is rendben kiszolgál, nincs vele semmi gondom. A legelső időszaktól eltekintve, mikor a gyári meghajtó szépen behalasztotta az magyar XP-t, köszönhetően a kreatívék meghajtóprogramírás tudományának (azóta használok angol XP-t