Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- SONY LCD és LED TV-k
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Rövid időre leállhat a 8 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
szállitó
üzenetére
Jó lesz az, igaz típust nem látok. Nekem 1919s van, überjó
Most 10 hónapos kb, semmilyen hibája nincs, anno piszok olcsón vettem a mustárban.Fényerő miatt ne aggódj, eredetileg asszem 100%-on volt neki, este kapcsoltam be először, már villanyt nem is kellett kapcsolni
Simán bevilágított egy 3x4-es szobát, dinamikus kontrasztja van, ami először azt hittem csak gyenge marketingfogás, aztán kiderült, nagyon jól működő kis ficsőr az LG-től, sw-esen kezeli a kontrasztot, ha szüksége van rá, a feketéből feketét csinál, filmek alatt majd látni fogod, végülis a tied is ugyanaz mint az enyém, csak neked 5ms-es, ami nem oszt nem szoroz, semmilyen negatívumot nem tudok rá mondani, esetleg annyit, hogy a talpat csinálhatták volna kicsit designosabbra
szerk: valaki írta, hogy tud biostar és foxconn lapokat szerezni, milyenek vannak, mennyiért?

Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4398, 100% Akksi
- Lenovo T14s Gen 2 - 14,1" touch, i5 1145 G7, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- LG UltraGear 27GR95QE-B OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync
- AKCIÓ! Gigabyte RX 7900XTX Gaming OC 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Most 10 hónapos kb, semmilyen hibája nincs, anno piszok olcsón vettem a mustárban.
Simán bevilágított egy 3x4-es szobát, dinamikus kontrasztja van, ami először azt hittem csak gyenge marketingfogás, aztán kiderült, nagyon jól működő kis ficsőr az LG-től, sw-esen kezeli a kontrasztot, ha szüksége van rá, a feketéből feketét csinál, filmek alatt majd látni fogod, végülis a tied is ugyanaz mint az enyém, csak neked 5ms-es, ami nem oszt nem szoroz, semmilyen negatívumot nem tudok rá mondani, esetleg annyit, hogy a talpat csinálhatták volna kicsit designosabbra