- Házimozi belépő szinten
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Tovább tarthat a memóriakrízis, mint gondolnánk
- ASUS blog: 2K-tól a 4K-ig és tovább a Radeon RX 9000-es szériával
- Az Intel szerint mindenkit érint, illetve érinteni fog a CPU-hiány
- VR topik
- Gaming notebook topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
Papíron olvastam pár hónapja, de már meg nem mondom, melyik újságban. Neten biztos rá lehet keresni, majd megnézem, de még nem tudtam kipróbálni a dolgot. Jómagam ott letettem az LCD-ről, amikor megláttam, milyen a képe, pedig egy grafikus ismerősöm vett egy jobb minőségű cuccot. A legjobb élsimításokkal is szőrösek voltak az élek, 2D-ben a kép érezhetően kockás, még ClearType simítással is (1950Pro karival). Arról nem is beszélve, hogy az LCD technológia képtelen a sötét részeket normálisan, főleg kontrasztosan megjeleníteni (ezért sokkal fontosabb a fényerő és a kontraszt), ellentétben a plazmával vagy a jó öreg katódsugárcsővel, az LCD ugyanis alapból világít, és szükség esetén azt sötétíti, már amennyire tudja. (Ha belegondolunk, hány játék zajlik jórészt sötétben, ez elég komoly élvezhetetlenségi faktort jelent.) Ezt síktévék tesztjeiben láttam, meg kezembe került egy Panasonic prospektus, amelyben részletesen bemutatták a technológiák különbözőségét. Csak persze az LCD-t olcsóbb előállítani, ezért ebből is a sz@rral árasztják el a piacot a minőség helyett. Ráadásul fontos apróbetűs rész, hogy sok gyártó garanciája nem terjed ki a pixelhibára. Remélem, a jó öreg, sarkított képcsöves SyncMasterem hosszú életű marad!
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Hogwarts Legacy teszt
- Katasztrofális PC-piacra figyelmeztet az IDC
- Crimson Desert
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Tovább tarthat a memóriakrízis, mint gondolnánk
- Tőzsde és gazdaság
- ASUS blog: 2K-tól a 4K-ig és tovább a Radeon RX 9000-es szériával
- További aktív témák...
- Corsair VENGEANCE RGB PRO 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz CMW32GX4M2E3200C16
- GIGABYTE B360M DS3H alaplap eladó
- Kingston FURY 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz CL16 Beast RGB - 12 hó garancia
- Corsair 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz CL16 Vengeance RGB RS - 120 hó garancia
- Kingston HyperX FURY RGB 32GB (2x16GB) DDR4 3600MHz CL18 - 12 hó garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4564, 100% AKKSI
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Gaming RTX 5090 32GB GDDR7 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman T3 Plus FSP 650W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4682
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest