Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyuri27
félisten
válasz
diablo1984
üzenetére
Valóban
Itt most arrol van szó, hogy Vandit.-nak a 4400+-es birsalmálya a k9n-ben 2760-t megy. A dolog érdekessége, hogy geil 800 ultra van benne. Amiről tudjuk, hogy nem a legjobb chipes ram a világon. Ezért arra a következtetésre jutottam, hogy a ram visszafogja a procit. Azért tanácsoltam a ram ilyen radikális visszaosztását, hogy véletlenül se tudjon beleszolni a tuninga. Mert annak a procinak 3 környékén mennie kellene. Legalább is szerintem. Aztán persze lehet, hogy a proc ennyit tud.
Na ígytörtént tisztelt bíró úr. Ártatlan vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- iPhone 11 64GB 100% (3hónap Garancia) - AKCIÓ
- Eladó Samsung Galaxy A54 8/256GB / 12 hónap jótállás
- Lenovo Thinkpad E595 Ryzen 5 pro 3500U, Radeon Vega 8, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, gar
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818
- Motorola Edge 40 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Itt most arrol van szó, hogy Vandit.-nak a 4400+-es birsalmálya a k9n-ben 2760-t megy. A dolog érdekessége, hogy geil 800 ultra van benne. Amiről tudjuk, hogy nem a legjobb chipes ram a világon. Ezért arra a következtetésre jutottam, hogy a ram visszafogja a procit. Azért tanácsoltam a ram ilyen radikális visszaosztását, hogy véletlenül se tudjon beleszolni a tuninga. Mert annak a procinak 3 környékén mennie kellene. Legalább is szerintem. Aztán persze lehet, hogy a proc ennyit tud.