Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyuri27
félisten
válasz
diablo1984
üzenetére
Valóban
Itt most arrol van szó, hogy Vandit.-nak a 4400+-es birsalmálya a k9n-ben 2760-t megy. A dolog érdekessége, hogy geil 800 ultra van benne. Amiről tudjuk, hogy nem a legjobb chipes ram a világon. Ezért arra a következtetésre jutottam, hogy a ram visszafogja a procit. Azért tanácsoltam a ram ilyen radikális visszaosztását, hogy véletlenül se tudjon beleszolni a tuninga. Mert annak a procinak 3 környékén mennie kellene. Legalább is szerintem. Aztán persze lehet, hogy a proc ennyit tud.
Na ígytörtént tisztelt bíró úr. Ártatlan vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen egeret válasszak?
- PlayStation 5
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- VR topik
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- G.SKILL Ripjaws V 2x4GB 3000MHz DDR4 kit
- Kingston FURY Beast RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz KF560C40BBAK2-32
- Corsair VENGEANCE 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- G.SKILL Trident Z5 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 - XMP/EXPO - 99 hó garancia
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR5 5600MHz CL40 - XMP - 99 hó garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Itt most arrol van szó, hogy Vandit.-nak a 4400+-es birsalmálya a k9n-ben 2760-t megy. A dolog érdekessége, hogy geil 800 ultra van benne. Amiről tudjuk, hogy nem a legjobb chipes ram a világon. Ezért arra a következtetésre jutottam, hogy a ram visszafogja a procit. Azért tanácsoltam a ram ilyen radikális visszaosztását, hogy véletlenül se tudjon beleszolni a tuninga. Mert annak a procinak 3 környékén mennie kellene. Legalább is szerintem. Aztán persze lehet, hogy a proc ennyit tud.