- PCI bővítőhelyet elfoglaló Icy Dock mobilrack M.2-es SSD-knek
- Elon Musk járatára váltott jegyet a legújabb magyar műhold
- Viszonylag olcsó, 26,5 hüvelykes QD-OLED monitor bukkant fel az MSI kínálatában
- Jönnek az egyes, problémákkal küzdő ASUS ROG noteszgépek kipofozott BIOS-ai
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- DUNE médialejátszók topicja
- Fujifilm X
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- OLED monitor topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyuri27
félisten
válasz
diablo1984 #3344 üzenetére
Valóban
Itt most arrol van szó, hogy Vandit.-nak a 4400+-es birsalmálya a k9n-ben 2760-t megy. A dolog érdekessége, hogy geil 800 ultra van benne. Amiről tudjuk, hogy nem a legjobb chipes ram a világon. Ezért arra a következtetésre jutottam, hogy a ram visszafogja a procit. Azért tanácsoltam a ram ilyen radikális visszaosztását, hogy véletlenül se tudjon beleszolni a tuninga. Mert annak a procinak 3 környékén mennie kellene. Legalább is szerintem. Aztán persze lehet, hogy a proc ennyit tud.
Na ígytörtént tisztelt bíró úr. Ártatlan vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- iPhone topik
- Disney+
- SkyShowtime
- OTP Bank topic
- DUNE médialejátszók topicja
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- LED világítás a lakásban
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1600MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- ASUS PRIME Z590-P
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z490 GAMING EDGE WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1333MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3546
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 8400F / 32GB DDR5 / RX 7800XT 16Gb / 1TB SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Bontatlan
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest