Hirdetés
- A Micron szerint nem dobbantott a végfelhasználói piacról a Crucial eltűnésével
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen alaplapot vegyek?
- NVIDIA® driverek topikja
- Az idei év nagy kérdése: bele lehet férni 8 GB VRAM-ba?
- Redmi Pad 2 Pro / Poco Pad M1 - egy teszt, két lélek
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
VaniliásRönk
nagyúr
Az M2R32 pár hónapja még 40k volt (annyiért Abit AN9 32x Fatal1ty is van, nem egy kategória), hogy most miért ilyen ''olcsó'' (23k), azt nem tudom, de így már nem olyan rossz vétel, legalább lehet vele tuningolni.
Akkor pattantam, amikor pl. M2N-E-t ajánlottak, hogy az milyen jó alaplap, mikor egy marék sz@rt sem ér, bármelyik ASRock ugyanazt tudja, sőt, a chipset miatt a legtöbb ASRock még tuningban is jobb, az int. VGA-s chipsetek jobban bírják a húzást fesz nélkül is, mint az 570 szétfeszelve.
Nemrég a RAM-os topikban olvastam, hogy a P5B is csak 2.1V-ot tud adni a RAM-nak, ahogy az M2A-VM is, azért is írtam hogy tuningra nem az igazi, csak ilyen finoman a korábbi reakciók miatt, ha leírom hogy rossz választás, akkor rögtön nekemesik 1 tulaj meg 2 ASUS fan, hogy de pedig milyen jó... meg a lista alapján egyértelmű hogy az ATi chipset a lényeg, Abitnak nincs ilyen lapja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Arch Linux
- iPhone topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A Micron szerint nem dobbantott a végfelhasználói piacról a Crucial eltűnésével
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- Haditechnika, harcászat
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5420 - i5 1145G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / 16GB DDR4 / RX 6600 8GB / 512 SSD!
- Apple iPhone 11 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 96%
- Új és újszerű 17-18 Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest