Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
Amd chipes lap már van, de hol lehet kapni? Annyira én se használom ki, de most dobjak össze egy 754-es sempron konfigot? Lap alá kb ugyanannyi mint 939 vagy am2 alá, memó szintén, táp szintén annyi meg ugye az odd meg hdd is..procin spórolhatnék pát k-t..szóval számomra nincs értelme, főleg hogy csak c'n'q-s jöhet szóba, vagy lehetne 939-es konfig, 3000-es, 3200 a64-eket már 10k alatt hajigálják erre, újan se sokkal több, csak akkor már ott vagyok, hogy pár k-t hozzácsapok és egy használt am2 x2, mert lap+ram nem drágább, már a 800mhz-esek ára is padlón van..939ből meg x2-m sose lenne ha szükségem is lenne rá, úgy elszálltak az árai amik maradni is fognak..full konfigom van 2 is, p2+p3 most azokat adom el aztán kb az árukon meg is lesz egy új gép Most meg perpill egy prescottos gépről vagyok Szóval kell ide valami AMD csoda Aztán a vége lehet az lesz, hogy újra veszek 939-es biostar lapot, az nekem nagyon bejött Aztán majd 1x, ha a 65 nanos amd procik elterjedtek, áruk is szépen lement, na meg az új amd chipes lapok is bárhol kaphatóak, akkor majd jön am2 x2..de az is lehet hogy már csak am3 Nagyon unom már, hogy am2 alá nem találok olyan lapot, amire tényleg azt mondom hogy jó, ha meg azt mondom, akkor nem tudok hozzájutni Na mind1, majd csak lesz valahogy
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- 20 évvel ezelőtt jelent meg a Half-Life 2
- Mini PC
- Eredeti játékok OFF topik
- Terminátort idéző választ adott a Google AI, az emberek halálát kérte
- 3D nyomtatás
- Crypto Trade
- Proxmox VE
- Linux programok topic - (Milyen program, ami..? Linux verzió)
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest