Új hozzászólás Aktív témák
-
szacsee
nagyúr
válasz
04ahgy
üzenetére
Kösz megnézem!
Memtestnek volt hibás rilíze, azóta használtam vagy a Goldmem-et vagy pedig magát a gépet valós alkalmazásokban nézegettem.
Azóta 1 modullal megy frankón a gép, viszont valamelyik update nem szeret feltelepedni valami miatt. Ha nem csinál hülyeséget, akkor megnézem a másik modullal is ugyanebben a ramfoglalatban és a "jónak" vélt ramot a másik foglalatokban. Lehet hogy maga a modul is jó lesz, csak a DC-t nem szereti, majd kiderül. Remélem nem a prociban szállt el valami az IMC körül itt is.
Blendet jó, hogy megemlítetted, mert az yCruncher után még talán az volt az a program ami használható ramhibák és északi híd hiba detektálására.
Előző viszont nem indul a gépen.
Decemberi gépet még használja a gazdája, nem tudja nélkülözni, remélem kis idő múlva lesz némi "szabadideje" a gépnek és visszaküldöm a procit garanciába. Szerintem a Sandy Bridge IMC-je hibás. 1 modullal használja a gépet, így működik hibátlanul.
Új hozzászólás Aktív témák
- Corsair Vengeance 8gb 2400
- Kingston FURY Beast RGB 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz CL16
- Patriot Signature Line 8GB DDR4 2666MHz CL19 - Új, bontatlan, több darab - Eladó!
- Kingston FURY Beast WHITE RGB 64GB (2x32GB) KIT DDR5 CL36 XMP/EXPO - bontatlan,120 hó gari
- Kingston FURY Beast Black 2x16GB DDR4 3200MHz CL16 - Új, 5 év gari - Eladó!
- iPhone 15 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3944, 100% AKKSI
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
- Új autó elsősegély doboz 2030 augusztusig jó
- Beszámítás! Asus TUF VG249Q 24 144Hz FHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest