Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
szacsee
nagyúr
válasz
04ahgy
üzenetére
Kösz megnézem!
Memtestnek volt hibás rilíze, azóta használtam vagy a Goldmem-et vagy pedig magát a gépet valós alkalmazásokban nézegettem.
Azóta 1 modullal megy frankón a gép, viszont valamelyik update nem szeret feltelepedni valami miatt. Ha nem csinál hülyeséget, akkor megnézem a másik modullal is ugyanebben a ramfoglalatban és a "jónak" vélt ramot a másik foglalatokban. Lehet hogy maga a modul is jó lesz, csak a DC-t nem szereti, majd kiderül. Remélem nem a prociban szállt el valami az IMC körül itt is.
Blendet jó, hogy megemlítetted, mert az yCruncher után még talán az volt az a program ami használható ramhibák és északi híd hiba detektálására.
Előző viszont nem indul a gépen.
Decemberi gépet még használja a gazdája, nem tudja nélkülözni, remélem kis idő múlva lesz némi "szabadideje" a gépnek és visszaküldöm a procit garanciába. Szerintem a Sandy Bridge IMC-je hibás. 1 modullal használja a gépet, így működik hibátlanul.
Új hozzászólás Aktív témák
- Alkatrészt BESZÁMITOK! / ASUS TUF GAMING B550M-E alaplap Garancia: 2026.07.11
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390-A Pro Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte H81M-S2PV alaplap + Intel i5-4460 + 2+4GB DDR3 + hűtő 23e
- GIGABYTE GA-78LMT-S2P+FX4100 proci
- Corsair DOMINATOR PLATINUM 32GB (4x8GB) DDR4 3600MHz WHITE - Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3846, 94% Akkumulátor
- DELL Thunderbolt TB16 Dock (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital RED Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkBook 16 G6 Ryzen 7 7730U 16GB 768GB SSD FHD+ 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest