Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
- Milyen videókártyát?
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
=HG=
addikt
Na sziasztok !
Már nekem is tele van a hócipőm, úgyhogy elkezdtem keresgélni, és ráakadtam erre a topikra.
Nekem is smcwbr 14-g2 routerem van, már a 3. darab. Az első egész türhetően működött, csak kb 3 hónapos korában elszállt a wifi-je. Szervízben tesztelték, adták csereigazolást, és én cseréltem. 2. darab kb 5 órát töltött itthon, amikor beállítások közben teljesen befagyott menüje, és a net is, akkor visszavittem. A 3. darabbal harcolok most, a tünetek: eldobja netet, msn-t, stb. Csak akkor jön vissza net, ha kihúzom routert, és visszadugom.
Most megyek, és elkezdem frissíteni firmwarét, aztán majd jelentkezem. Mindenesetre elég rendesen beszívtuk szerintem
Ha ezek után is szarakodni fog, megválok tőle, és veszek valami mást. (de biztosan nem smc-t )
Új hozzászólás Aktív témák
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Hollow Knight és Silksong
- Xbox tulajok OFF topicja
- alza vélemények - tapasztalatok
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G7 - i7-10510U I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 1 év garancia
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 128-256SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- SzoftverPremium.hu
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ha ezek után is szarakodni fog, megválok tőle, és veszek valami mást. (de biztosan nem smc-t )