Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
=HG=
addikt
Na sziasztok !
Már nekem is tele van a hócipőm, úgyhogy elkezdtem keresgélni, és ráakadtam erre a topikra.
Nekem is smcwbr 14-g2 routerem van, már a 3. darab. Az első egész türhetően működött, csak kb 3 hónapos korában elszállt a wifi-je. Szervízben tesztelték, adták csereigazolást, és én cseréltem. 2. darab kb 5 órát töltött itthon, amikor beállítások közben teljesen befagyott menüje, és a net is, akkor visszavittem. A 3. darabbal harcolok most, a tünetek: eldobja netet, msn-t, stb. Csak akkor jön vissza net, ha kihúzom routert, és visszadugom.
Most megyek, és elkezdem frissíteni firmwarét, aztán majd jelentkezem. Mindenesetre elég rendesen beszívtuk szerintemHa ezek után is szarakodni fog, megválok tőle, és veszek valami mást. (de biztosan nem smc-t )
Új hozzászólás Aktív témák
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Gyúrósok ide!
- Heroes of Might & Magic: Olden Era
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Milyen autót vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Okos Otthon / Smart Home
- Elektromos autók - motorok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Asztali PC , i7 6700K , RTX 2060 , 16GB DDR4 , 256GB m.2 , 500GB HDD
- Használt Intel I5-12600K
- Csere-Beszámítás! Mint az új! PS5 Dualsense Edge Kontroller! Gari: 2027.07
- Töredék áron! Csere-Beszámítás! DJi Air 3 Fly More Combo RC2! Garancia: 2027.09.27!
- Csúcskategóriás ROG Zephyrus M16 Gamer Laptop (i9, RTX 3070 Ti) Makulátlan Állapotban!
- PlayStation 5 Slim (lemezes) + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2113, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi 14C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest