Új hozzászólás Aktív témák
-
=HG=
addikt
Na sziasztok !
Már nekem is tele van a hócipőm, úgyhogy elkezdtem keresgélni, és ráakadtam erre a topikra.
Nekem is smcwbr 14-g2 routerem van, már a 3. darab. Az első egész türhetően működött, csak kb 3 hónapos korában elszállt a wifi-je. Szervízben tesztelték, adták csereigazolást, és én cseréltem. 2. darab kb 5 órát töltött itthon, amikor beállítások közben teljesen befagyott menüje, és a net is, akkor visszavittem. A 3. darabbal harcolok most, a tünetek: eldobja netet, msn-t, stb. Csak akkor jön vissza net, ha kihúzom routert, és visszadugom.
Most megyek, és elkezdem frissíteni firmwarét, aztán majd jelentkezem. Mindenesetre elég rendesen beszívtuk szerintemHa ezek után is szarakodni fog, megválok tőle, és veszek valami mást. (de biztosan nem smc-t )
Új hozzászólás Aktív témák
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged