Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED monitor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Analóg fényképezés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- iPad topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rival
aktív tag
Itt a környéken (Óduda-Békásmegyer) gond van az ADSL-lel, legalábbis három ügyfélnél voltam, ahol az ADSL kapcsolat szakadt meg 10 percenként. D-Link modem volt mindenhol, különféle routerekkel. Egyiknél megvolt a régi DialCom ADSL modem, kicserélve az atomstabilan tartja a kapcsolatot már két napja. Csak a T-Birodalom szarakodik, és nem hajlandó kimenni, hogy lecserélje a cuccait... Újraindítják, aszongyák, jó, oszt annyi...
-
Rival
aktív tag
Én pedig tegnap jártam egy helyen, ügyfél a falhoz akarta már csapokdni szegény U.S.Robotics routerjét, mert egyfolytában szakadt meg a net is, meg a wifi kapcsolat is. FW upgrade megoldotta a wifi szakadást, de az ADSL-t továbbra is elhajította (Euroweb ADSL, D-Link modemmel). Beraktam egy régebbi Dialcom ADSL modemet, és láss csodát, működik... tehát nálam pont az ellenkezője jött be, új helyett régi...
-
=HG=
addikt
Csumi !
Na félig visszavonom az utolsó hozzászólásomat ! Tegnap mérgemben lekötöttem routert, csak a modem volt bedugva, és kb 5 perc mulva eldobta netet. HOPPÁ ! mondom úgy magamban, mert már ma voltszivat a modem.
Mivel amugy is tvnethez be kellett volna mennem uj modemért és a régit leadni T-nek, így ezt ma megtettem. ( Valami Huawei tipus volt és kaptam egy D-link-et )
Most összedugva minden, titkosítás, tűzfal, torrent, msn, stb... és...
meglepődtök : már kb 7 órája minden tökéletesen működik. Na erre varrjatok gombot !
Új hozzászólás Aktív témák
- Thinkpad T14s Gen4 14" FHD+ IPS i5-1345U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Üzletből, garanciával, HP ZBook Fury 16 G11 Munkaállomás i7-14700HX/32RAM/1TB SSD/RTX200 Ada 3év gar
- Iphone 13 128gb 88% akksi
- Bomba Ár! Lenovo IdeaPad Flex 5 Ryzen 3 5300U I 4GB I 128SSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook X360 435 G7 - Ryzen 3/5 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- HP TPN-C125 15.6" Asztali laptop, Ezüst/Fekete színű - AKKUMULÁTOR HIBÁS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L580 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 Pro 16 Gamer notebook - i7 13700HX 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB W11
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman T4 PLUS 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest