Új hozzászólás Aktív témák
-
Papyka
csendes tag
Sziasztok!
Olvasgatom a problémáitokat ezzel a routerrel. Nekem is ilyen van és ugyan ezek a problémák merültek fel az enyémmel is. Hiába frissítettem a firmwaret, semmi változás nem történt. Most az 1.09-es van rajta.
Na írom a lényeget. Nekem már 1 hónapja nem volt semmilyen megállás, hibátlanul működik 10Mbites nettel, PPPOE kapcsolatban. 2 db. vezetékes és 1 db wifis szgép kapcsolódik hozzá.
Először is kikapcsoltam a Security menüben a WEPés a WPA/WPA2 opciókat.
Másodszor, Security--Intrusion Detection-- Discard Ping To Wan Interface bekapcsolása, a Rip defect és a SPI and Anti-DoS kikapcsolva marad.
Harmadszor a MAC szűrő használatát bekapcsolni.
A wifin csatlakozó szgépek MAC címeit felírni (a vezetékest nem kell), a Status oldalon a DHCP Client Logban olvashatóak.
4. Bekapcsolni a MAC Filtert. Security -- Wireless -- Acces Control -- enable, Allow.
A táblázatba beírni a Mac Addrest amit felírtál a papírra.
5. Security -- Firevall -- MAC Filter, beírni az összes routerhez kapcsolódó szgép mac címét. Ha megnézed akkor a lap alján láthatod, hogyan kell egyszerűen.
6. Mnden művelet után SAVE!!
7. Jó munkát!kb. fél évíg kínlódtam a WEP-pel, utána a WPA-val és végül ez maradt és így hibátlan.
A torrentezés ezerrel meg
Új hozzászólás Aktív témák
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Autós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mégsem búcsúznak a DDR4-es memóriák
- Kuponkunyeráló
- Tomato firmware
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS!Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256GB 5G tablet extra tokkal garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Honor Magic V2 - Black - Használt, karmentes
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest