Hirdetés
- iPad topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen videókártyát?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen egeret válasszak?
- Ezzel az ismerős óriással megint jó találkozni
- Őrületes specifikációkkal rendelkezik a Tachyum csodaprocesszora
- Vezetékes FEJhallgatók
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Papyka
csendes tag
Sziasztok!
Olvasgatom a problémáitokat ezzel a routerrel. Nekem is ilyen van és ugyan ezek a problémák merültek fel az enyémmel is. Hiába frissítettem a firmwaret, semmi változás nem történt. Most az 1.09-es van rajta.
Na írom a lényeget. Nekem már 1 hónapja nem volt semmilyen megállás, hibátlanul működik 10Mbites nettel, PPPOE kapcsolatban. 2 db. vezetékes és 1 db wifis szgép kapcsolódik hozzá.
Először is kikapcsoltam a Security menüben a WEPés a WPA/WPA2 opciókat.
Másodszor, Security--Intrusion Detection-- Discard Ping To Wan Interface bekapcsolása, a Rip defect és a SPI and Anti-DoS kikapcsolva marad.
Harmadszor a MAC szűrő használatát bekapcsolni.
A wifin csatlakozó szgépek MAC címeit felírni (a vezetékest nem kell), a Status oldalon a DHCP Client Logban olvashatóak.
4. Bekapcsolni a MAC Filtert. Security -- Wireless -- Acces Control -- enable, Allow.
A táblázatba beírni a Mac Addrest amit felírtál a papírra.
5. Security -- Firevall -- MAC Filter, beírni az összes routerhez kapcsolódó szgép mac címét. Ha megnézed akkor a lap alján láthatod, hogyan kell egyszerűen.
6. Mnden művelet után SAVE!!
7. Jó munkát!kb. fél évíg kínlódtam a WEP-pel, utána a WPA-val és végül ez maradt és így hibátlan.
A torrentezés ezerrel meg

Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ideapad 330S laptop - Ryzen5 2500U - 8GB - 250GB SSD
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 12T 8/128GB Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12/512GB, Normél, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával
- Minőségi tápegységek,650-1400W-ig,számlával,garanciával,EVGA,HP,FSP,Cougar,Cooler Master,stb
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Arany 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600 8GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 960 4GB ZALMAN S4 Chieftec 450W
- Intel Core i5-9500 / i5-9500T / i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Nuki Smart KeyPad 1 okos zár kiegészítő
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest