- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- Everest / AIDA64 topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Mini-ITX
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Papyka
csendes tag
Sziasztok!
Olvasgatom a problémáitokat ezzel a routerrel. Nekem is ilyen van és ugyan ezek a problémák merültek fel az enyémmel is. Hiába frissítettem a firmwaret, semmi változás nem történt. Most az 1.09-es van rajta.
Na írom a lényeget. Nekem már 1 hónapja nem volt semmilyen megállás, hibátlanul működik 10Mbites nettel, PPPOE kapcsolatban. 2 db. vezetékes és 1 db wifis szgép kapcsolódik hozzá.
Először is kikapcsoltam a Security menüben a WEPés a WPA/WPA2 opciókat.
Másodszor, Security--Intrusion Detection-- Discard Ping To Wan Interface bekapcsolása, a Rip defect és a SPI and Anti-DoS kikapcsolva marad.
Harmadszor a MAC szűrő használatát bekapcsolni.
A wifin csatlakozó szgépek MAC címeit felírni (a vezetékest nem kell), a Status oldalon a DHCP Client Logban olvashatóak.
4. Bekapcsolni a MAC Filtert. Security -- Wireless -- Acces Control -- enable, Allow.
A táblázatba beírni a Mac Addrest amit felírtál a papírra.
5. Security -- Firevall -- MAC Filter, beírni az összes routerhez kapcsolódó szgép mac címét. Ha megnézed akkor a lap alján láthatod, hogyan kell egyszerűen.
6. Mnden művelet után SAVE!!
7. Jó munkát!kb. fél évíg kínlódtam a WEP-pel, utána a WPA-val és végül ez maradt és így hibátlan.
A torrentezés ezerrel meg
Új hozzászólás Aktív témák
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN I3 NEO EVGA 850W
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358
- Bontott, vadiúj, MIDNIGHT MacBook Air 13.6" M4 10C/8G 16GB 256GB 13 Gar.: 1 év APPLE világgarancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest